Jean-Pierre

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 8:34 am

Jean-Pierre

Evo, moje včerajšnje rojstnodnevno darilo - Jean-Pierre :)

Jean - Pierre je bil pobran v ne prav zavidljivem stanju: umazan, smrdljiv, garjast, bolhast, klopast (na veterini so mu med kastracijo pobrali čez 20 klopov,pa danes sem jih našla še par), z dlako, ki je bila po skoraj polovici telesa sprijeta v take kepe, da ni bilo druge, kot da se ga pobrije, in seveda z jajčki kot limone.

Jean-Pierre je velik, odrasel muc. Tehta 4,6 kg, glede starosti so pa dileme - en vet pravi 2 leti, drugi pravi "o kje pa, max. 1,5", ena naša pravi, da je še mlajši....tko da me ima, da bi mu dala rojstni datum na 5.5.2011 (tko kot ga ima michelle ;) ) Kaj pa je pol leta gori/doli pri recimo 18-ih, kolikor mu jih bo, če bojo zvezde ok, dano živeti, a ni tko :)

Jean-Pierre je negativen na fiv in felv, pod Woodovo lučko ne sveti, je razbolhan, razglistan, razklopan in kastriran. Prijazno bitje - kot bi že dolgo, predolgo pogrešal toplino človeških rok... Upam, da bo kljub temu, da je odrasel, pa še v času, ko je že na vidiku nova runda mladičkov, tudi Jean-Pierre našel svoj kavč.... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 9:31 am

Re: Jean-Pierre

nekaj slik, ravno toliko, za prvi občutek dobit.
To, kako zelo je pobrit, se ne vidi dobro na nobeni - vidi pa se, da je prijazen, poseben muc z velikimi tačkami :kiss:
Danes je na moje veliko veselje tudi prvič uporabil mačji wc - včeraj je namreč lulal kar pod sebe in na plenično podlogo :( Odkritje peska mu je povzročilo res veliko veselje - je kopal kot pravi rudar, trikrat je popravil, preden je bila jamica dovolj dobra za njegov ocean in potem ga je enako vzorno tudi zakopal 8)

No pa ga poglejmo, Jean-Pierra!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Pa še tačke velikanke gromozanke... :girlblush: :kiss:

Slika

Slika

Jean-Pierre bo v kratkem iskal dom pod klasičnimi pogoji: kvalitetna prehrana, veterina po potrebi, izključno notranje bivanje (upam...) - glede mačjih cimrov pa tudi še ne vem, kako stojijo zadeve pri Jean-Pierru. Meni deluje zelo nežen in podredljiv, tko da upam, res upam, da se bo poštekal v mojo mačjo bando. Sanje o paru z Michelle so pa najbrž že pretirane, al kako? ;)
Kontakt: 041-991-682.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 9:46 am

O srček lep puhast. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 10:14 am

Zelo lepo darilo za rojstni dan! :)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So apr 21, 2012 12:05 pm

Res konkreten mačkon :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 4:52 pm

Iiiiii, veliki puhasti srček <3 pa pikica na vrhu repa, ijej :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 8:31 am

Tale mačkon, ki se kliče Jean-Pierre, je vsekakor en gromozaaaanski mlajši odrasli mušnis/-ek. Se igra tako zagnano in s takim prekipevajočim veseljem, kot se dosedaj ni še noben moj začasnik, še mladički ne. Predvsem obožuje ping-pong žogice. Po svoje ga je prav smešno gledat - en tak velikan se z nedolžno otroško zagnanostjo podi za kotalečo in ropotajočo malo žogico, ki zaradi njegove velikosti izgleda še manjša... :lol:
In skače neverjetno visoko in ko ujame svoj "plen", ga odnese v "brlog", se malce poigra z njim in potem mu ni več zanimiv, pa se ozre po drugi obliki zabave.
Obupno rad se carta, srček, pa češe tudi, prede in buca se, če le ni kakšne motnje v obliki okrogle ropotajoče "miške" ;) v bližini. Nekomu bo nekega dne Jean-Pierre čudovit kompanjon...
:cupidboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 8:35 am

Oaza88, a si že kdaj dobila lepše darilo? Krasen mačji fant je tole.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 9:22 am

ah no - ni to ravno darilo, ki bi si ga želela, pa kolikor je že fajn mačkonček - saj se razumemo, anede :)
Da ne bo nesporazumov glede "darilo za rojstni dan" - seveda mi Jean-Pierra ni nihče podaril kot darilo, pač datumsko se je poštekala najdba in moj rojstni dan, pa sem tako zapisala v uvodnem postu. Malo nerodno za kakšne "zunanje", res... :girlblush:

Ampak krasen je pa res, Jean-Pierre - tko na videz kot - najpomembnejše! - po karakterju! :good:
:cupidboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 10:58 am

OOOO, kakšen Maček!!! :O
Že zdaj je prekrasen... :girlblush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 11:11 am

Ja, mogoče je bilo napisano malo dvoumno.......lepo darilo je bilo mišljeno v smislu, da je mucek zelo lep, v to pa ni dvoma. :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 11:36 am

alexx - a veš, da me v marsičem spominja na Thierryja, tale velikan :) Edino se mi zdi, da je še večji in še fuuul bolj prijazen, kot je bil Thierry ob prihodu, da o igrivosti ne govorim :good: :cupidboy:
No pa malenkostna razlika v barvi je tudi, to pa itak, ane... rofl

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 3:40 pm

Tale lepotec mačji bo najbrž kmalu odstopil prostor drugemu. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 6:46 pm

pa ma res velke tačke :O
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 9:11 pm

Jean -Piere imaš čudovito ime-si lep ;) bel lepotec :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 24, 2012 7:23 pm

Tule nič novega. "Mali" lepo papa, pupa, lula, kaka, se carta, se igra, tudi češe se še vedno kar rad, a že malce manj kot na začetku. Zelo rad zleze v naročje, se zvije v krogec...no - krog :lol: .... in prede in počiva. Ko se zaigra, se mu pa občasno kar malo strga in pozabi, da je en velikan s temu primernimi "nohtki" .... :O :lol:

Ti bom jezik pokazu, evo ti ga na! :P

Slika

joga ;)
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 24, 2012 7:51 pm

Mačji princ :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 25, 2012 6:23 am

Jaz vidim samo "nohtki"?!? :girlblush: Ammmmm?!? :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 25, 2012 6:59 am

:lol:
jaaaaaa, valda - lahko jih prideš pogledat, bom vesela! ;) :lol:

Se zmeniva naprej na mail, aprou (ne ZS)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 25, 2012 7:42 am

:) Je Manci podobno pobarvan, kot da je bratec.
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov