Vivi se pri nas vedno obnaša kot

, ker se cel dan podi in igra skupaj s Pikcem in Vivo. Ne vem, če bi se preveč dobro obnesla v družini z vsiljivimi otroci, ker sumim, da je bil prejšnji dom tak in zato še vedno renči/godrnja, če se je preveč dotikaš ali jo primeš v roke (ko je prvič prišla k meni je to počela le prvi dan). Rabi človeka, ki bo ali razumel, da mora biti povsod z njim in da zanjo zaprta vrata ne obstajajo, ali pa takega, ki ga ne bo motilo, če bo od časa do časa zapraskala po zaprtih vratih. Ker to je muca, ki si želi biti neprestano za petami (praska recimo, če zaprem kopalnico, ko perem wc-je...). Zelo rada se crklja v naročju, ampak samo takrat, ko njej to paše. Pomoje je v novem domu mačja družba zanjo obvezna, in to taka razigrana in živahna družba. Ona ima ful energije in zelo težko jo bo pokurila, če bo šla nekam, kjer bo cel dan sama. Preden je prvič prišla k meni, sem poslušala, kako problematična mačka je to in enako se je zgodilo, ko je prišla iz novega doma... pri nas jo zgleda drugi tako zaposlijo, da ji zmanjka energije za kaj drugega kot "ulegla se ti bom v naročje, ti me pa crkljaj!".

(ne vem, mogoče imam pa jaz tako visoko toleranco do težavnih mačk, kdo bi vedel

).