Zanimivo.... Lepi Šime se z mačkami nikakor ne ujame. Ne z malimi, ne z velikimi, ne z mladimi, ne s starejšimi. Razen seveda s Srečkotom. Srečko je fenomen, psihič en moj
Sicer pa cel kup enega pihanja in rjovenja - na kar sem sicer navajena, vsakič, ko pride kakšen nov, traja ponavadi tam do 5 dni (in to med začasniki, ne s strani staroselcev) in potem se Šime umakne na mansardo, kjer je del vsakdanjega lajfa, pa vendar malce iz razdalje. Zanimivo mi je tudi, da Lepi Šime do moje male pasje opice nima nobenega strahu, ob njej je popolnoma sproščen. Glede na situacijo na lokaciji, s katere prihaja, bi prej rekla, da bo obratno. No ok, pa tko - kakor boste rekli, mladi gospodič
Lepi Šime ima še eno ljubko posebnost: njegovo mjavkanje je kot mjavkanje kakega 1,5 mesečnega miceka - nežno, tenko, visoko, neverjetno kjutkano res...

Aja pa še to: ko ima svoje žute minute, je neverjetno zgovoren, kot ena mala čebelica brenči in leta naokoli, srčece "malo"....

Aja pa še to: njegovi podplatki.....

, za znoret luštkani, veliiiki, kosmati...

Aja pa še to: če pa tale mačkonček nima najlepših učkov na svetu, potem pa res ne vem...

V glavnem, pri nas smo spet zaljubljeni ...
Lepi Šime išče dom, kjer bo edini muc, lahko ima družbo mucam prijaznega psa. Ker je po naravi zelo nežen, sramežljiv, mil, mu družba malih otrok, ki znajo bit tudi precej hrupni, verjetno ne bi dobro sedla. Kaj naj rečem....spet imam eno princesko