Teddy/mali z deponije - Cerklje

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 15, 2016 11:37 pm

Teddy/mali z deponije - Cerklje

Najditeljica ga je pobrala na poti v službo. Lahko bi se reklo, da jo je uštopal ;) Malo, umazano, ultra prijazno bitje.
Mali tehta 1100 g, danes je bil testiran (oboje neg.), R/R, K in čipiran, po cepljenju lahko kadarkoli odide v nov dom.
V karanteni je pri najditeljici, ki ga kar ne more prehvalit <3

Ena "delovna" z dneva najdbe, za občutek dobit :
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 16, 2016 10:54 am

Re: mali z deponije - Cerklje

Mali z delovnim imenom Tadej je zgodaj zjutraj sedel pri cesti poleg deponije. Štoparjev načelno ne pobiram, razen če imajo vsaj tri noge ali rep :D .Medtem ko sem skočila na bremzo in ven iz avta, sem že mrzlično razmišljala "ok, box mam, briketke tudi, kje mi je baterija, bemumast, samo da se mi mulc zdajle ne zavleče v motor od avta...." . V teh nekaj sekundah je mali že sprejel odločitev - rekel je "meuuu", pritekel do mene, splezal po nogi v naročje in dal lupčka. Najlažji ulov ever :D . Morebitnih sorojencev ni bilo ne videti ne slišati, kako je on pristal na kosovnem odpadu, pa rajši ne bom razmišljala :dash: .
Da to ni potomec prostoživečke, je jasno kot beli dan ali pa ga mama ni ničesar naučila, kot marsikoga dvonožnega ne :rolleyes: .

Mali je carta na kubik, ne samo na kvadrat. Fejst papat in žogat, to itak, ampak samo za dve sekundi, ker potem se je spet treba cartat, pa lupčke delit, pa prest kot traktor, pa zvezdice štamfat, pa obešat se mi na hlače, ko grem ven <3 . Tudi ušeska komot pucam, vse pusti, samo da ga vlačim po rokah. Res izredno ljubeče in zgovorno majhno bitje, ki ga je edino zelo težko slikati, saj ga skoraj ne morem odlimat od sebe, zato je tokrat žalibog tudi mene kar nekaj na slikah :P

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2016 9:22 pm

Re: mali z deponije - Cerklje

Teddy je že v celoti poštiman, torej RR, testiran na Fiv in Felv (neg), kastriran, čipiran, prvič cepljen in že išče svoj dom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2016 10:50 am

Re: Teddy/mali z deponije - Cerklje

Teddy se je danes odpeljal v nov dom, kjer bo imel tudi starejšega "bratca" :)
Srečno, lepi mali prijazni predljivček :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To nov 01, 2016 7:59 pm

Re: Teddy/mali z deponije - Cerklje

Srečno, Teddy! :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov