zvesti pes
Kraj: Dobruša
Buddha veliki, drugič... (Vodice)
No, živolovko sem zdaj seveda lahko nastavila in se je bimbo tudi takoj ujel, bil je smrdeč, lačen in strašno prrrrredoč in bucajoč velikan. Šel je na odstranitev premoženja in test. Vse je bilo ok in zato je začel iskat dom. Dobil ga je relativno hitro, takega, kjer mu načeloma nebi bilo treba it nikoli ven, če tega nebi želel. Lokacija ni bila varna (vsaj zame ne... posvojiteljica je sicer trdila, da noben muc iz vasi ne zavije proti cesti, ampak 30m stran od zelo prometne ceste je meni osebno mnogo premalo).
Po dveh tednih se je Buddha danes vrnil. Baje je lulal po različnih neprimernih mestih. Zdaj ponovno išče dom.
Je poseben muc, velik, z velikim karakterjem. Ni torej primeren za začetnike, tudi za družine z majhnimi otroki ne. Ko ima namreč dovolj božanja, oziroma ko ga pobožaš po zadnjem delu zna nežno ugriznit (ampak ja, ugriznit...če se ustrašiš in potegneš zna verjetno kar bolet) in opraskat. Ker njegova bivša posvojiteljica pravi, da lula izven wc-ja predvidevam tudi, da mu izključno notranje bivanje ne ustreza (pri nas sicer v treh tednih ni bilo tega problema).
Je zdrav, leto dni star velikan (6kg), testiran na fiv in felv (oboje je negativen), cepljen proti kužnim boleznim, čipiran, razglisten, razbolhan in zdaj po mojem že navajen kopanja, ker je bil skopan že 4x

Išče torej notranji dom z izhodi v res varno okolje. Lokacijo bom osebno preverila. Vse ostalo, torej kvalitetna prehrana, družinski član, veterinarska oskrba in podpis pogodbe pa še vedno ostaja med pogoji.
Je pri meni, tako da če se najde kdo, ki bi ga rad imel naj me pocuka.