Zgovorna Missy ponovno išče dom

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 30, 2015 10:05 pm

Zgovorna Missy ponovno išče dom

Po dobrem pol leta v novem domu je Missy prišla nazaj, saj so posvojitelji rekli da je nemogoča mačka, ker ji preveč odpada dlaka, spi na kavču in ne v njeni posteljici, ter da ne uporablja praskalnika. :dash: :dash: MIslim halo, mala je bila po +10ur na dan sama doma, seveda je ušpičila kaj da je sploh dobila pozornost, ko je začetno navdušenje popustilo.
Tako je Miška včeraj prišla k meni in že od prve minute pridno uporablja praskalnik, ko je skočila na kavč me je pa samo nezauplivo gledala. Postala je že prava mačja dama, še vedno ne morem verjet, da je tako zrastla lubica moja <3 :kiss:
Zjutraj pa sem jo našla spat pod kavčem :( , ampak je kar hitro prišla izpod njega ko sem se vsedla na tla in se začela z njo pogovarjat, za nagrado mi je dala nekaj bucev, ljubčka in ko sem jo vzela v naročje je takoj začela prest :girlblush: . Čez dan je bila bolj umirjena (mi je bilo že čudno saj sploh nisem vedela, da obstaja) in se privajala na okolico, popoldan je naletela na mojega mačkona, no on jo je z navdušenjem sprejel... ona njega malo manj :P (trenutno sta vsak v svojem kotu sobe in se gledata :D ) Od 7 ure zvečer pa imamo žurko, mala (zame bo vedno moja mala Miška) je kot živo srebro, preganja ping pong žogice po sobi, skače gor in dol po praskalniku, igrače s peresi so pa itak zakon :lol: Uglavnem obnaša se kot zdrav, razvajen, mlad muc. :D

Tole so še Missyjine stare slikice, se pravi,od najdbe konec julija in do novembra preden je odšla. <3
Slika
Slika

Tale je bila slikana včeraj takoj po prihodu k meni. Se takoj skrila v hiško na praskalniku :girlsad:
Slika

In pa še nekaj današnjih :)
Slika

''Za mano je ane? :D ''
Slika

Slika

Ko damica pride k sebi, bova meli pa fotošuting, da bo mela lepše slikice :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 30, 2015 11:29 pm

Re: Zgovorna Missy ponovno išče dom

O ti ubogica prelepa <3 saj nimam besed za tvoje prejšnje :bad:
Si pa res ena čudna mačka, če se mal mausaš :S pa kar na kavču bi spala :O halooo...
Tisti bivši si tud plišastga ne zaslužijo, ker zna tudi kaj stran letet iz umetnega kožuščka :fool: res je pa na miru, to pa :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe maj 01, 2015 10:06 am

Svašta. Missy, pa kako si lahko tako mačja? Mislim halo no, kako si to dopustiš?

Obup od "posvojiteljev".

No, zdaj ti bo spet lepo pri svoji začasni teti, pa potem na čisto tvojem tapravem kavču, s katerega te ne bo nihče podil. :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe maj 01, 2015 12:35 pm

Oh, človek ne ve, kaj bi rekel :( Dobro, da so jo vrnili, ne zaslužijo si jo imeti, Missy je pa vredna veliko več od tega, kar je imela. Drži se srčica, tudi zate bo prišel najboljši kavč :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 01, 2015 3:53 pm

Missy, zdaj bo vse dobro! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 01, 2015 6:49 pm

GRRRR, tega nikoli ne bom razumela, kako imajo ljudje lahko takšen "po uporabi odvrži" odnos do živali, gnusno!!! Sej ne rečem, če bi se pojavila kakšna huda alergija ali kaj podobnega ampak "pušča dlako" ?!?!?! Come on, what a bullshit!!! :ireful: :ireful: :mad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So maj 02, 2015 7:13 pm

Missy je po dnevi če zelo pridna, če ve da je kdo doma in sploh ne vem da je v hiši šeena mačka več, ponoči imamo pa žur, ker bi se tamala igrala (ima obrnjena dan in noč). :rolleyes: Zaenkrat mi čez dan v večini zignorira igrače, do sedaj jo je pramamila edino veverička napolnjena z mačjo meto, tako da upam da se bo kmalu vdala in prestavila na normalen delaven čas :D ;)
Sem jo pa včeraj popoldan po nesreči zaprla v svojo sobo, ker je tako pridno spala in ko sem prišla nazaj je bilo na tleh vse kar je lahko vrgla na tla :( se mi zdi da ima Miška problem z ločitveno tesnobo :girlsad: , ko pa je v ponoči svoji sobi opremljeni s praskalnikom in nešteto igračami, brez stvari s katerimi bi se lahko poškodovala pa je pridna.
Jo pa hrup zelo moti in res upam da se ga bo ljubica hitro navadila in tudi otrok se zelo boji, ko brat in bratranec razgrajate se skrije in se zraven trese, ter piha in gode na vse kar se ji takrat prehitro približa :( Kar je res škoda, glede na to kako je bila rada z njima ko je bila še malčica.

Drugače pa takole nekako poteka njen dan : leži, se malo sprehodi do hrane, pogleda malo kaj se dogaja zunaj in gre nazaj spat ;)
Slika
Slika

te njene progice <3 <3
Slika

malo mačje mete :girlblush:
Slika

potem pa nazaj spat :D :cat:
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 02, 2015 9:21 pm

Čudovita muca je postala! <3 :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 05, 2015 12:12 pm

Da je zgovorna Missy res nazaj je pokazala včeraj, ker sva imeli za ''dobro jutro'' pravi pogovor, sem zelo težko čakala na ta trenutek :yahoo: :clap: Zdaj se že tako pogovarja, da se ji lahko prav nasmejimo :D <3
Takole pa je Miška uživala včeraj zvečer ob gledanju filma <3
Slika

Pa še ena današnja :kiss:
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 07, 2015 5:06 pm

Missy uživa na sončku 8)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 07, 2015 7:53 pm

Srčica <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe maj 08, 2015 12:19 pm

Missy se je odpeljala v svoj dom :yahoo: šla je h krasni družini z dvema punčkama in kmalu bo imela za družbo tudi francoskega buldoga <3 uživaj ljubica moja, saj si definitivno zaslužiš :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 08, 2015 12:43 pm

Naj bo tokrat čisto Pravi in super dom! :good:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 08, 2015 1:26 pm

Srečno, muca zlata :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 08, 2015 9:30 pm

Srečno, Missy! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 09, 2015 7:14 pm

Ekspres ekspres, take imamo radi! Srečno, miška :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 09, 2015 8:53 pm

Uf, tokrat pa bo!! Mora bit! :good: Tale mucka si res zasluži najboljši možni dom.
Upam, da se bojo kaj oglasili, me zanima kako se bo kaj ujela z buldogom. Meni ni nič lepšega kot kuža in mucka ki se imata rada in se skupaj valjata po kavču! :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 16, 2015 5:31 pm

Missy se pridno javlja iz svojega Doma, kjer jo obožujejo in razvajajo tako kot si zasluži. :kiss: S psičko Nessy sta zelo dobri prijateljici in Missy ob prvem srečanju ni bila čisto nič huda nanjo :yahoo: Od kar so dobili psičko je začela nenormalno silit ven, tako da zdaj hodi na sprehode skupaj z Nessy. :D <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 17, 2015 8:26 am

Si upam stavit, da so atrakcija na sprehodu! :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov