khm....ugotavljam, da ima tale mali črnuhec v bistvu prav smolo. Obkrožen z na ta ali oni način posebnimi mačjimi babn`cami , prej pa še z enim spet posebnim "descom" (=Charliejem), enostavno ne pride do izraza. Trenutne njegove tazačasne cimre - Pixie, Michelle, Santana - same na še prav poseben način posebne bejbe. In med njimi tale mali mafijozo, mali špagetar taljanarski, Gremlinček, kozliček, maza mamina...
Danes popoldan smo si vzeli skoraj celo urico za cartanje, Alberto pa Pixie pa jaz, lepo na dekcah in povštrčkih...omojbog, kako to paše

... Pa predli smo in predli,
no jaz se šele učim, ampak če bo šlo tako naprej, bom kmalu kar solidno znala
Če do zdaj mogoče še nisem dovolj jasno povedala: tale muc, Alberto zvani,
nič več čupavi, ampak vse zgoraj našteto pa še par vrstic samih lepih in zanimivih izrazov, je krasen, krasen muc. Ne vrže se na hrbet od veselja, ko zagleda tujega človeka, ampak če je tip/inja OK, ga/jo bo v roku pol urce počastil s sprejemom v svoj svet. Ta lastnost, pa to, s kakšnimi modelkami je obkrožen, ga postavlja malce v ozadje.
No pa hočem, da se ve in da je zapisano oranžno na belem:
Alberto je muc prec za imet ga! Navajen vseh sort karakterjev, tako mačjih kot človeških, aja pa da ne spregledam enega pasjega, se bo, to sem prepričana, lepo vklopil v vsako že obstoječo (z)mešano* družino!
* : v smislu človeško-živalsko