trikolorka Brina

Moderator: jernejch

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 19, 2012 11:31 pm

Re: trikolorka Brina

Ful je lepa! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po nov 17, 2014 1:26 pm

Brina se javlja :)

...Po dolgem času se vam spet oglašam. V sredo bo namreč točno tri leta kar smo posvojili Brino, ki je iz male princeske zrasla v pravo damo. No, tudi okrepila se je kar precej :-) V prilogi vam pošiljam dve sliki, kjer je v svoji (in moji) najljubši spalni pozi. Nasploh se je najbolj navezala name. Sledi mi praktično na vsakem koraku, ko pridem domov, me že čaka pri vratih, od vseh nas mene največkrat izsiljuje za posladke ... že ve zakaj :-)

Brina je zelo pridna, je pa postala precej ljubosumna. Če je pri meni v naročju, se ne smem pogovarjati z ženo. Če se, se protestno vstane in usede na tla in mi kaže hrbet :-D Zanimivo, da se na hčerki ni preveč navezala, čeprav se kar precej ukvarjata z njo. Mlajša hčerka je včasih kar jezna name, ker se Brina vedno stisne k meni. Ampak tako se je Brina odločila in spremenila se ne bo. Je preveč trmasta :-)

Razmišljal sem že, da bi v dom sprejeli še enega mucka, pa ne vem, kako bi se Brina na to odzvala. Kakšne imate izkušnje? Včeraj sem videl, da imate enega luštnega mucka (Rio), ki ima po opisu crkljiv karakter. Ko sem to povedal hčerki in pokazal še sliko, je bila navdušena. Se pa res bojim, kako bi Brina sprejela novega sostanovalca, čeprav bi ji po drugi strani družba krajšala urice, ki jih prebije sama.

Skratka, z Brino je, kot kaže, vse v redu in upam, da bo tako ostalo še veliko let.

Lep pozdrav iz Slovenske Bistrice,

Slika

Brinči pripravi se, mačji lepotec prihaja v tvoje kraljestvo ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 17, 2014 1:48 pm

iiiii, kako se stiska k Ateku.... <3

Sem vesela za družbo! :yahoo:
Brina, boš vidla - dobiš enega lepega čukastega pomarančkota, si ga oviješ okrog krempeljčkov (to obvladaš, vidim ;) ) - pa je! :good:
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov