še tule:
včeraj zvečer sem že dobila prvi sliki Iana in Gregija, kako sproščeno, prav po kraljevsko poležavata v novem domu, zdajle pa še tole poročilo nove služabnice:
Ker vem, da težko čakaš, te takoj obveščam, da se fanta počutita več kot odlično: vožnja BP, po začetni rezerviranosti v novem domu smo po kaki uri prišli do faze » lahke konjenice«, ko sta dirjala po predsobi iz kopalnice v kuhinjo in nazaj ( cca 7m). Sta rekla, da jima prostori odgovarjajo in tudi hrana bo ok (….joj, kolk so dobri tisti hillsovi koščki v omaki, pa kuhana govedina iz juhe- si jima nisem upala dat tolk kot bi hotla, ker sem se bala, da jima bo slabo…..), tudi iz pralnega stroja je lep pogled ( panoramski) na kopalnico, pa ogledalo v predsobi ( od stropa do tal) je krasno- ker potem sedita pred njim in se strašno pametno ogledujeta. Včeraj sem skoraj do polnoči sedela na tleh v kopalnici, ker se jima/nam je crkljalo…in smo se! Kot vidiš, nam ni hudega in upam, da bo vedno tako.
lpTile so si bili prav usojeni, imam občutek - je toliko že kar neverjetnih, bolj ali manj očitnih, povezav med njimi, da drugače bit ne more!