Gregi - simpatični pomarančko

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 29, 2011 10:02 pm

Re: Gregi - simpatični pomarančko

Na, pa še tebi enga, lepota :kiss:

Skrivnost je očitno v tem, da jih morate k meni na obisk pripelat. Ko jih Mila poštempla, so pripravljeni za odhode 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 30, 2011 7:20 am

Dragi moj lepi Gregi-uživej v novem domu z Ianom-vesela zelo :) :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 30, 2011 8:23 am

Komaj je šel, pa že v reklamah pozira! :lol:
(LIDL - sem se prav nanj spomnila) ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 30, 2011 11:03 am

O. madonca! :clap:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 01, 2011 8:49 am

še tule:

včeraj zvečer sem že dobila prvi sliki Iana in Gregija, kako sproščeno, prav po kraljevsko poležavata v novem domu, zdajle pa še tole poročilo nove služabnice:

Ker vem, da težko čakaš, te takoj obveščam, da se fanta počutita več kot odlično: vožnja BP, po začetni rezerviranosti v novem domu smo po kaki uri prišli do faze » lahke konjenice«, ko sta dirjala po predsobi iz kopalnice v kuhinjo in nazaj ( cca 7m). Sta rekla, da jima prostori odgovarjajo in tudi hrana bo ok (….joj, kolk so dobri tisti hillsovi koščki v omaki, pa kuhana govedina iz juhe- si jima nisem upala dat tolk kot bi hotla, ker sem se bala, da jima bo slabo…..), tudi iz pralnega stroja je lep pogled ( panoramski) na kopalnico, pa ogledalo v predsobi ( od stropa do tal) je krasno- ker potem sedita pred njim in se strašno pametno ogledujeta. Včeraj sem skoraj do polnoči sedela na tleh v kopalnici, ker se jima/nam je crkljalo…in smo se! Kot vidiš, nam ni hudega in upam, da bo vedno tako.
lp

Tile so si bili prav usojeni, imam občutek - je toliko že kar neverjetnih, bolj ali manj očitnih, povezav med njimi, da drugače bit ne more! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 01, 2011 1:16 pm

Lepo se imata :) cmokec obema ter seveda novi mačji mami :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 06, 2011 9:27 pm

Čisto na kratko:
Gregi je lump- itak zrecitira kar hočeš, ko vidi, da se bliža konzerva ( briketov ne šmirgla preveč, sploh ne dietnih), najprej se sestradan »vrže« v svojo skledico,poteši najhujšo lakoto in potem takoj odrine Iana in prečekira, kako pri njem kaže z vsebino…(in moj aristokrat to stoično prenaša)…..in pri tem ves čas prede- to mi je najbolj všeč. Ena zadovoljno objestna muca je.

Tanova je cela carica. Enkratno jo je brat. Resnično sem vesela, da so se našli, tile trije, štirje mušketirji.
".... o njima bi pa že zdaj lahko razglabljala ure in ure in ure…...."
In jaz, draga Tanova, bi te lahko ure in ure poslušala/brala. Krasni ste, res! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 07, 2011 8:33 pm

Men je pa tole ušlo. Vesela za nov dom, ful!! Sploh, ker je oaza88 zadovoljna, da sta šla v prave roke. :)
Gregi in Ian, uživajta! :kiss:
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov