Mucka TIA & TIN

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 13, 2010 1:48 pm

Re: Mucka TIA & TIN

A dons lohk spet mal' smetim? :devil:

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po pošti! :lol: :mocking:
(Leia, pazi se poštarja) 8)

Kolk mačkov je na oazini postelji sem pa že pozabila! :P
Je pa sigurno ena in edina.. super NEmačka z najboljšim karakterjem (no, zame :rolleyes: )
The one and only POŠASTKA! :clap: Najbolj posebna NEmačka na svetu.
Po novem znana tudi kot PP (princeska pošastka) :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po dec 13, 2010 3:34 pm

Ki je mene FUL grdo gledala, me celo nakazala svoj čekan, potem pa milostno iz moje roke jedla priboljške 8) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 13, 2010 6:56 pm

zala_ je napisal/-a:Ki je mene FUL grdo gledala, me celo nakazala svoj čekan, potem pa milostno iz moje roke jedla priboljške 8) :kiss:

no pa dajmo mičken še smetit: draga Zala, če nisi opazila, se ti je PP resnično delala strašno strašno, še celo ušeske je namontirala na rikverc! :lol:
Svetleči čekančič srebrnčiče PP - tko, da boš vedla za drugič - pa pomeni: mamma mia, dej mi no že tist pribolšk, škrtica ti jedna! :O
:P
alexx, lepo si povedala - najboljša NEmačka na svetu, prav res. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 10:15 am

Stopim v T sobane. Pričakajo me 4 pari prečudovitih oči, ki pripadajo 4 prečudovitim mačjim postavam, ki le še kot pika na i krasijo 4 prečudovite mačje karakterje. 3 od teh iščejo svoj dom že kar dolgo – predolgo. Tin, Tia in Tjaška.

Pa ne sedijo križem rok med čakanjem, o ne ne, to pa ne! Delajo na tem, da iz dneva v dan postajajo lepši in lepši, tako po izgledu kot ko karakterju.

Tin je že pravi oboževalec moje kuže; zgodaj zjutraj, ko budilka reče, da je čas za dan začet, priteče h kuži in se temeljito pobuca. Tudi sicer je rahlo »pasje narave«, tale bleščeči črnušček: skoraj nemogoče je hodil po T sobanah, ne da bi hodil za tabo in čakal na trenutek - ali sedemstotrinajst njih – cartanja. Njegovi skoki so visoki in hudo elegantni; da bi se znašel spet v središču moje pozornosti, mu ni problem skočit na visoko omaro, zavihat repka v vprašaj in me nagajivo pogledat...

Tia je Tinova zasledovalka. Ne v dobesednem pomenu – ker se še vedno precej sprehajata sinhrono…ljubi bog, kako sta lepa – ampak v razvoju svoje osebnosti. Tri korake za Tinom je. Do kuže je še vedno zadržana, a že veliko bolj radovedna, kaj je to za vraga ena kosmata reč za bucanje… . Malce kasneje kot Tin se je začela bucat sama od sebe, malce kasneje kot Tin je začela lesti v naročje, malce kasneje kot Tin se je začela metat na hrbet, ko sem jo med hojo čohala po bušiju…. Tako se pravzaprav tudi spodobi za mlado in lepo vzgojeno mačjo damo: počakat malce in se ne zaletavat v novosti in spremembe kar tako malo, brez pameti…

Tjaška….ah tale mala, zlata, mehka Tjaška… Ga ni tableta ne sirupa ne kapsule ne praška, ki bi tegobe vsakdanjika odpravil tako zlahka, kot njena simpatična pojava, njena neverjetna prijaznost in njene globoke, temne oči, polne zaupanja, ljubezni in razumevanja. Ne morem več kaj dosti novega povedat o njej – Tjaška me pušča brez besed, tako zelo izredna je. Se cartava, moja roka drsi po njenem čudovitem kožušku, njene tačke gnetejo od ugodja - in se pogledava, jaz pogledam dol v naročje, ona pogleda gor, pogleda direktno v moje oči – pa si vse poveva v delčku sekunde in čisto brez besed.

Kje ste, iskalci zakladov? Jaz vem za tri in če ste zaklad tudi sami, vam jih zaupam.
Še vedno se oglašam na isto številko: 041-991-682.

Pa lep dan vsem skupaj!
zakladničarka oaza88
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 10:25 am

Čudovito je, če imaš pri svojih domačih oporo pri tistem, kar ti je ljubo....
Je treba znat to cenit. Kako veliko pomeni, žal veš le, če tega nimaš...

Včeraj na poti iz službe mi je sin razlagal, da "telih dveh itak ne bo nikoli nihče posvojil, ker sta suha in grda in najbolj navadna črna mačka na svetu". Mu nisem uspela dopovedat, da sta čudovita in posebna, prekrasna in s zlatim karakterjem, ki ga pokažeta samo tistemu, ki mu zaupata in ju ima rad. Ne, telih dveh itak ne bo nikoli nihče posvojil, ker sta čisto brezvezna, je vztrajal.
"sine...pa kako naj ti Tia in Tin pokažeta svojo lepoto, če imaš takole mnenje o njiju?"
" me ne briga sploh, čist vseeno mi je zanju".
Srce me je bolelo in še boli, zelo, zelo...ker meni sta Tia in Tin res, res čudovita!

Opazila sem, da v njuni temi ni prav veliko fotk. Ker jima delajo krivico, zato. Nobena fotka ne pokaže polnega sijaja njune dlake, ne prečudovitih oči, ne topline, ki jo oddajata, da o sinhroni hoji in edinstvenih mjavkcih sploh ne izgubljam besed...

Tia in Tin sta zaklad. No - zame zaklad, za vsakega drugega pa malce skriti zaklad. Ne prodata se v prvi minuti, slabe izkušnje iz prvih tednov njunega življenja so pač pustile sledi: zbežita in skrijeta se ob prihodu neznanega človeka/neznanih ljudi. In potrebujeta svoj čas - deset minut, pol ure - da se pokažeta in počasi, čisto počasi, začenjata dobivat zaupanje tudi v drug obraz in tudi v drug glas in tudi v drugo roko, drugo naročje, drugo srce. Tisti, ki bo Tii in Tinu znal dat čas, da v tempu, kot si ga bosta sama izbrala, premagata strah in se odpreta, bo deležen dvojne ljubezni, dvojnega občudovanja, dvojne tolažbe v težkih trenutkih....sreče res neizmerno.
Kontaktne številke mi ni treba pisat tule ponovno. Nekje zgoraj se nahaja, na enem ali več mestih. Tisti, ki hoče in si želi postat nov svet Tii in Tinu, jo bo že poiskal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 10:34 am

Oaza, preveč kompliciraš, ko bo prišel ta pravi ,mu bosta najlepša in najboljša mačka. Pri nekaterih traja kratko, pri nekaterih dolgo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 10:55 am

Tia in Tin že nista :dash: brezvezna :dash: grda :dash: navadna :dash: !

Pomojem ti vsi eksperti za črno (Alexx, help!) lahko enoglasno potrdimo, da sta tole dva absolutno najlepša in najbolj posebna predstavnika svoje najbolj-super-kulske barve. <3 <3
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 11:14 am

helena je napisal/-a:Oaza, preveč kompliciraš, ko bo prišel ta pravi ,mu bosta najlepša in najboljša mačka. Pri nekaterih traja kratko, pri nekaterih dolgo.

ma ne, helena, ne kompliciram - srce mi poka ob takem odnosu, to je to. In mi jemlje energijo in zanos.
:girlsad: :dash: :girlsad:

Tia in Tin pa itak da sta najlepša in najboljša mačka, o tem jaz niti za sekundico, pa kaj sekundico - najmanjši delček nje ne podvomim! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 11:21 am

Kompliciraš, ja. Z energijo in zanosom imamo pa vsi stalne probleme. Prideš pogledat k meni tiste, ki so tu že leto, dve, dve leti in pol??
Pa nista taka ne eden, ne dva, ne trije, jih je precej več.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To dec 28, 2010 11:46 am

Jaz te pa čisto razumem, tudi meni večkrat zakrvavi srce ob pogledu na moji dve prečudoviti varovanki, ki kar čakata in čakata. V bistvu sem prav užaljena, če povem po pravici, kot nekakšna mačja mama, ki ima takšne fajne otroke, pa jih nihče ne opazi. Sem pač malo ubrisana. :P Sicer ima pa Helena prav, da se prej kot slej pojavi nekdo, ki je pravi. Sem to že doživela, samo en klic, vendar tisti pravi. Bo tudi za T-ja enkrat nekdo poklical, boš videla.
Otroci so pa tako zato, da nas jezijo in nam povzročajo skrbi, mularija razvajena. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 12:02 pm

Taperverčki, bodo vesela, da ju ne vidiš v živo...
vsakič ko grem od oaze88 pustim tam delček svojega srca. :girlsad:

Tisto o gledanju s srcem je tukaj več kot primerno! <3
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 12:12 pm

Meni se pa zdi, da vsi skupaj (vključno z nami, skrbnicami) preveč gledamo na barve, dolžino dlake, starost ipd.
Če imamo mi predsodke, kako jih ne bi imeli drugi? Začnimo pri sebi, mogoče se bo kaj prijelo tudi drugih.
Sama puncam večkrat rečem, da vsaka dobro oddaja tiste, ki so tudi njej osebno všeč. Recimo gipsy želvovinke, pola črnuhe,.. :)
Začnimo pri sebi. Vsi mucki so enaki, vsake oči imajo svoejga malarja, če ne mara 7 mesecev starega, mu tudi 3 meseca starega ne dam niti v sanjah.
Oaza, moj mulec po takih besedah ne bi ravno cel ostal. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 12:19 pm

oaza88 je napisal/-a:Včeraj na poti iz službe mi je sin razlagal, da "telih dveh itak ne bo nikoli nihče posvojil, ker sta suha in grda in najbolj navadna črna mačka na svetu".

Ojoj, sem se skoraj zjokala ob tem :(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 12:52 pm

Alexx je napisal/-a:Taperverčki, bodo vesela, da ju ne vidiš v živo...

Sej ne upam, bi ju itak sabo pobasala. ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 28, 2010 1:04 pm

Oaza, ne poznam sicer tebe ali tvojega sina, ampak mogoče moraš pa z druge strani pogledati...mogoče pa sam sebe in tebe prepričuje, da muca nista za nikogar primerna in da ni druge možnosti kot da ostaneta pri vas, ker noče da gresta. Vsaj moja nečakinja ima take fore, da če neki hoče, pa ve da ne more dobiti, potem tega ne mara, to sovraži in to ji je kao zadnja briga na svetu. Ali pa samo ve kje najbolj boli in udari ravno tam, da dobi željeno količino pozornosti ali pa pač samo slab dan in mora na enega stresti svojo jezo. Naslednji dan je vedno bolje :praising:

Mene tudi srce zaboli, ko nekdo reče, da je en muc grd, ker jaz do sedaj še nisem videla grdega muca. Ma sploh ne gre za videz, gre zato, da vidiš zadovoljstvo, veselje in da jim manjhne, za nas nepomembne stvari, ki jih naredimo zanje, pomenijo veliko. :good:

helena je napisal/-a:Sama puncam večkrat rečem, da vsaka dobro oddaja tiste, ki so tudi njej osebno všeč. Recimo gipsy želvovinke, pola črnuhe,.. :)

Ah to je pa zgolj praktično, če se slučajno najde primeren posvoljitej, ampak ima lih fetiš na kakšno barvo, da mu ni treba na več koncev, ampak da lahko dobi vse odtenke pri eni. Tko je to, ker jih pola noče po pošti pošiljat :P :lol:
Punce ve ste d best in muci vas rabjo :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 13, 2011 7:02 am

Tale dva sta frajerja, nimam kaj drugega pripomnit. Lubeka za znort :girlblush: :kiss: :kiss:

Nekaj novih fotk...no, niso lih od včeraj, je še najzlatejša Tjaška zraven (btw, knedl - tanova od Tjaške je najavila fotoreportažo, komaj čakam, res... :good: ):

Slika

Slika

Slika

Tia dela zvezdice....
Slika

Tia in Tin še vedno iščeta dom, najraje v paru ali pa dom, kjer že imajo mušnisa (ali več njih 8) ).
Kontakt sem jaz, ponosna krušna mama telih dveh lepotcev: 041-991-682
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 13, 2011 8:12 am

kok so lepi vsi trije <3. črnuhca pa ful pašeta na tole fjolno milka dekico. pa ne mi rečt da bomo res celo pričakali tjaškino javljanje??!! sem že rahlo osivela od tega doooolgega čakanja :D ...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 13, 2011 11:40 am

Šele zdaj sem videla, da tile mačkoni živijo v Milka-landu :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 13, 2011 12:27 pm

Cats je napisal/-a:Šele zdaj sem videla, da tile mačkoni živijo v Milka-landu :lol: :lol:

noup noup noup - tile moji živijo v Tmilka-Tlandu! :lol:

Pa so face tile mački, res....od vsega komforta, takega in drugačnega, ki jim je na razpolago, jim je najbolj všeč obični podposteljni predal (ki je sicer namenjen posteljnini - ampak saj se stisne, posteljnina ...) in dve skrinji, ena na drugi, prekriti z Tmilka dekco. Cukrčki skromni najlepši!
:kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 13, 2011 5:13 pm

sama eleganca ju je :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov