Indy/Micek s koruznega polja - Olševek, Šenčur

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 11, 2014 6:55 am

Re: Indy/Micek s koruznega polja - Olševek, Šenčur

Indy je večkrat deležna brezplačnega globinskega čiščenja ušesk ;) Včeraj zvečer sta se Indy in Toško namestila v mačjo uživačko in je bilo takole:

Slika

Slika

Pa še filmček, ki sicer ni kake visoke kakovosti, pod stolom namreč ni prav svetlo :lol: in zgoraj na mizi so študirali matematiko :lol: , ampak glavno se pa le vidi... <3 <3
https://www.youtube.com/watch?v=Nyir-gq ... e=youtu.be
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če dec 11, 2014 7:18 am

Mislim da imamo nov zaljubljeni parček... :cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 17, 2014 9:30 pm

Indy je imela fotošuting :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Pa še s prjatelčkom Toškotom <3

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr dec 17, 2014 9:40 pm

Iiii, kakšna luštna bučka je tale Indy, pa kako lepo se tiškata s Toškotom <3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če dec 18, 2014 7:38 am

Moja mala lepotica in njen Toško.
iiiiiiiiiiiiiii <3 <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 19, 2014 9:24 pm

Tamala je res faca, vse obiske osvoji na c-k <3
Danes jo je ena gledala, pa gledala, direkt v facko, pa gledala in še malo gledala....in potem izjavila, da ima bučko take oblike, kot kitajska gola mačka, samo, da ni gola :lol:

Sem pa danes dala Indy na inhalacije, trenutno samo z Bisolvonom in fiziološko, ker mi nekaj hrope, ko papa. Pa nosek ji malo nagaja. Upam, da ne bo hujšega. Če se ne bi bistveno popravilo, pa gre z nama s Toškotom v torek, ko greva po drugo pikico, na pregled k lepemu Toškotovemu vetu .

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So dec 20, 2014 2:45 pm

Js sem pa Indy spoznalaaa :yahoo: :yahoo: :good: :clap: :yahoo:
Tale parček - Indy in Toško - sam za imet. Krasne petardice sta, to bi samo gledal in jima metal makarone in zmečkane račune, pa si dober za lep čas.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 23, 2014 6:57 pm

Indy je pospremila svojega cimra Toškota na cepljenje in se spotoma malo pokazala vetu. Tehta 1590 gramčkov, stara je 4,5 meseca.
Pravzaprav sem veta hotela opozorit samo na črne packe, ki se ji delajo ob smrčku že forever in na občasno hropenje, predvsem, ko papa. Pa zdaj ne vem, a mi je žal, da sem jo sploh vzela s sabo, a še sreča, da sem jo? Tamala ima dejansko premajhno bučko za svojo starost, ustreza max. 2mesečnemu mladiču in tu ne gre za "lepotno", ampak razvojno napako. Razlaga je, da se ji je zaradi slabih pogojev v rani mladosti bučka očitno prehitro zaprla. Od tega ima tudi tako lego učk. Če bo punčka rasla počasi ali celo nehala rasti, bo vse OK, sicer pa zna imet kakšne težave. Saj mi je vet strokovno s pridihom poenostavitve vse lepo razložil, tole je nekako prevod za nas, navadne smrtnike.
In sem premišljevala naprej....pa saj smo imeli ogromno najdenčkov, ki so bili najdeni v slabem, celo katastrofalnem stanju, dosti slabšem kot Indy. Nekaterim ni uspelo, ostali so pa normalno razviti odrasli mačkoni. Prav lokacije Bled sem se spomnila. V čem se torej Indy razlikuje od ostalih? Tega ne bom nikoli vedela.

Kakorkoli, z minimucko se zdajle na polno cartava <3 in čisto načrtno pozabljava na današnji dan, z izjemo nasvetov, ki sva jih dobili od veta.

Evo - pa imam očitno še eno prav posebno (mini)mucko, ki išče prav poseben Dom! <3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 23, 2014 11:01 pm

Tole je najbolj prisrčna mini muca, kar sem jih kdaj videla <3 s Toškotom sta pa tako prelep parček, da bi kar gledala njune slikice :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 24, 2014 7:18 am

Dva posebna mucka se imata rada ... <3
Puhi je včeraj prav čutil eno posebno vzdušje v zraku, ker sicer ni njegova navada, da kičuri. On je bil prvi na mačjem sodu in je počival, potem je pa k njemu zlezla še Indy in jo je takole lepo objel.... <3

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr dec 24, 2014 7:34 am

Priznam, prej sploh nisem dobro pogledala okic od tele luštne Indy, so malo bolj narazen ane? Je pa itak srčkana minimuca. Upam, da bo vse okej v nadaljnjem razvoju in da ne bo imela preveč težav, pa da bo živela polno mačje življenje, kot se za sodobnega mačka spodoi :angel: :kiss:

Puhi je pa en tak, kaj pa vem, res poseben srček no <3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr dec 24, 2014 10:43 am

Indy je še Puhija ovila okoli svojih krempeljčkov.
Srčka sta! :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 25, 2014 10:35 pm

Srčica, želim ti da zrasteš v eno veliko zdravo minimuco :angel: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 01, 2015 12:54 pm

Minimucka Indy in njen bestič Toško želita vsem dobrim vse dobro!

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 01, 2015 2:50 pm

Za taledva miceka si res želim, da bi šla skupaj v nov dom.... :angel: Saj ne, da ne bi preživela en brez drugega, zagotovo bi - ampak sta tako lepo vpeljan parček, skupaj pri igri in norenju in počivanju in šalčkah in....., da bi ju bilo res škoda razdvajat.
Zaradi prav posebne minimucke potrebujeta nekoga, ki mu ne bo odveč vsak dan očistit njene majcene nosničke in zalivat s fiziološko raztopino in/ali koloidnim srebrom in jo občasno dat na inhalacije, pri katerih res uživa. To je vse, kar Indy potrebuje posebnega, dodatnega - poleg seveda vsega ostalega, kar potrebuje vsak muc: brezpogojno ljubezen in spoštovanje.

Kratek filmček, na katerem je ujetih nekaj trenutkov pripadnosti, ki si jo izkazujeta Indy <3 in Toško <3 :

https://www.youtube.com/watch?v=z6UMFeo ... e=youtu.be

:cupidgirl: :cupidboy:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe jan 02, 2015 5:51 pm

Mala Indy je res tak mačkon ki bi ga lahko vsak imel. :kiss:
Vsakodnevno čiščenje noska pa res ni noben problem, ker res mirno pusti, da se ji noseh očisti.
Najbolj super muc na sveetu! Itak! :P

Vse najlepše v novem letu mala Indy! < <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 02, 2015 7:27 pm

khm....no, ne pusti več tako mirno, ker ga in zalivava in dobiva Tobrex 3x dnevno in čistiva, tko da me je že malo sita z vsem tem, da se ukvarjam z njenim noskecom skoraj toliko kot z njo samo... :lol:
Ampak res ni panike, no. Kar sem hotela povedat, je to, da je pač treba bit malce bolj skrben z Indy Minimucko v primerjavi z recimo Toškotom ali večino njih, to je to.
Vse ostalo se bom pa itak pogovorila s potencialnim kandidatom za posvojitev. Ne stojijo ravno v vrsti, ampak saj ni važno, slej ko prej bo prišel Tapravi :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 04, 2015 1:15 pm

Da bi našla svoj skupen dom čimprej, to je moja novoletna želja za vaju, srčka :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 04, 2015 4:02 pm

To bi bilo res super, če bi s Toškotom dobila skupen zavedno dom <3 <3 res sta tako luštkana skupaj! <3 :-*
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 09, 2015 8:32 pm

Indy je imela včeraj zvečer en krasen obisk...<3 in moja zlata, prav posebna mucka, Indy Minimucka, ima zagotovljen prav poseben Dom. Njena Tanova še nakupita vse (in najbrž še več ;) ) s seznama, Tanova se vrne iz tujine in potem Indy spoka majceno culico. Če bo Tanovi zdržal do konca naslednjega tedna, ko se vrne Tanova - sicer pa pride sam prej ponjo.

Tanovo je čisto uradno potrdila tudi Tasha, ki je bila del obiska popolnoma sproščena zraven. No, 1,5 metra stran - ampak kdor Tasho pozna, ve, da je večina obiskov še vidi ne; kdor vidi njen rep, ko panično beži, je lahko že počaščen - če jo pa slučajno kdo vidi celo in sproščeno, je pa več kot zagotovo Tapravi (za nekoga pač).

Do odhoda v svoj Dom bo Indy počakala še tukajle :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov