Santana

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 07, 2012 11:06 pm

Re: Santana

:girlblush: seveda, saj sem razumela že prej ;) , ampak sem le upala, da se bo toliko sprostila, da bo prišla z mansarde v vašo družbo, in da ji bo uspelo druge mačkončke ignorirati... Popolnoma jo pa razumem, da ne mara drugih mucov, ampak tako pač je. Tudi pri nas se je pojavila mucka, ki bi bila zelo rada kar naša, a drugih mucov ne prenaša, kaj je doživela v svojem življenju, pa ve samo ona. Seveda držim pesti, da bo Santana čim prej dobila čisto svojega človeka, ki bo samo njen in ona samo njegova, res ji to iz srca privoščim in tudi jaz sem prepričana, da bo to ena zelo prijazna, nežna in ljubeča mucka. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 2:12 pm

khm.... a tule tudi kdo drži pesti, da tale lepotica čim prej spoka culico? :dash:
:kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 2:13 pm

oja, držimo fejst :angel: :angel: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 2:21 pm

sej bo :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 20, 2012 5:52 pm

ma ja, saj vem, da bo - neki že bo.

S Santano sva bli pri vetu. Sicer vse OK, razen vnetja zgornjih dihalnih poti, kar pa ima očitno kronično (?!). Dobila je 14dnevno dozo jaosenespomnimkakosežereče :girlblush: in Stronghold. Po potrebi imava kontrolo čez 14 dni. Menda je bila celi čas vzorno pridna - mene je valda prec odneslo ven iz ambulante, samo, da je bila injekcija zgolj omenjena.... :girlblush:

Santana nujno išče dom, kjer bo edina mačka. Ker je zelo umirjenega karakterja, Santana ni primerna muca za družine z malimi otroki. Ali, bolje rečeno - družine z malimi otroki niso primerni posvojitelji za Santano.
Santana je že zdaj krasna mačka, v primernem domu, to sem pa prepričana, pa bo lahko v celoti pokazala svoj čudovit karakter in bo neprecenljiva družba svojim ljudem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 20, 2012 7:08 pm

Ji pošiljamo en :kiss: na daljavo!

(tebi - softička - pa nič... si itak vse "dobro" nehala uporabljat) :P :devil:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če feb 23, 2012 2:30 pm

Santana naju je pričakala takoj pri vratih in se nastavljala za čohlanje.. Mislim, da sem s tem povzela vse, kar je za napisat o tej mucki <3 . Krasna je, čohlja se VES čas in jo je res težko slikat, ker takoj, ko se skloniš k njej, je že pri tebi. Za človeško družbo je krasna in upam, da jo kmalu nekdo (BREZ MUC) opazi.

Slika

Slika

Par umetniških :truce: .
Slika

Slika

Slika

Pa še kakšna za oglasek :kiss: .
Slika

Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 23, 2012 2:49 pm

Okice lepe <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 23, 2012 3:21 pm

ful je lepa in ful ji privoščim en super "samski" dom (se pravi, brez drugih mačor :) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 23, 2012 3:29 pm

*šiva* je napisal/-a:Slika

Prrrr: you like me, you love me, you adore me!
Come and get me!

:girlblush: :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 7:11 am

Santana je zelo umirjena, nežna muca. Skoraj nevidna. Zadovoljna, da ima svojo skodelico s hrano in vodo, pa WC, mačjo posteljico in kakšen radiator :) Rada se pride pocrkljat in pobucat, tudi prede rada, pa zvezdice dela s svojimi malimi okroglimi stopalci. Ena taka čudovita, zelo skromna muca je. Znala bi solidno funkcionirat tudi v domu, kjer ena muca že je, če je tudi ta muca ful umirjena in nevsiljiva. Idealen dom za Santano je pa še vedno cat-free.
Kontakt: 041-991-682

V poplavi aktivnejših, živahnejših, zabavnejših, mlajših, všečneje pobarvanih,....., ostaja Santana čisto po krivici spregledana. Upam, da zanjo kmalu zazvoni telefon - in potem se bo začela nova srečna zgodba.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 3:22 pm

meni je pa ta mačka takoooo všeč :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 7:23 pm

Res je lepa, čudovita in v njej ustreznem domu bo postala še lepša.
Ena nova:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 28, 2012 11:43 am

O, kako si lepa, lubica :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 11:58 am

Santana je včeraj popoldan trikrat tapknila eno žogico s kraguljčkom :clap: in odkrila sladkost kartonaste škatle. 8) :good:
In prišla je čisto sama od sebe spet dol z mansarde, na večerni obisk in se kar nekaj časa, skoraj celo uro, bucala pri čisto vsakem,ki si je vzel vsaj sekundo časa. Tisti, ki so jo ni, je pa fasal samo en fajn buc z desnim bokom v levo hlačnico! :lol:
Ostale mačke sem pa medtem "pometla pod preprogo" (=zaprla v sobico), da se je Santana lahko sprostila vsaj na 3/4. Del nje je bil pa še vedno vidno napet in oprezujoč za "kosmato golaznijo"... Lubica zlata, daj že no verjemi - nihče ti ne bo naredil nič več hudega, tudi od mačkov ne.... :kiss:

Še vedno verjamem, da se bo Santana v pravem domu, cat-free torej, sprostila do konca in bo iz nje nastala taka mačka, da bo lahko žal vsakemu, ki jo je v množici ostalih iz tega ali onega razloga spregledal. Držite pesti za Santano! Res bi rada videla laboda... :girlblush: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 12:12 pm

:angel: Zelo držim pesti in ji privoščim dom, ki ji bo odgovarjal, da bo za vse super in prav. Tudi ta mucka je rada božana in ljubljena. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 6:59 pm

Lepe želje, držanje pesti, predvsem pa zelo zelo aktivno iskanje ustreznega doma tejle krasni mački je rodilo sadove: Santana je ravnokar na poti v krasen dom! :yahoo: :clap: V dom brez mačk, kjer bo nova prijateljica prijetnemu mlademu paru. :good:
Upam, da se bo Santana zdaj čim prej v celoti sprostila in da se bojo lepo ujeli. Vse možnosti za to imajo, da postanejo - saj veste - najboljši par! :good:

Takole smo jo zmotili pri počitku v njeni košarici:
Slika

in potem je lepo sama zlezla v box in se spakirala za odhod v nov dom:
Slika

Slika

Santana - glej, da boš pridna :P
pa srečno, lepotica! :kiss:

Pa še na tem mestu - iskrena hvala vsem, ki ste mi v tejle zgodbi kakorkoli pomagali pri čemerkoli .
:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 7:01 pm

:clap: :yahoo: :good: za tole lepotičko smo pa še posebej navijali :)
srečno, Santana!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe mar 02, 2012 7:08 pm

The best :clap: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 02, 2012 7:18 pm