dimasti tiger Ian

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 9:33 am

Re: dimasti tiger Ian

Cats je napisal/-a:Aja, ko sem se tuširala je sedel v umivalniku in me ogledoval :lol:

A to bo pogoj tudi v novem domu? :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 9:37 am

Zna bit :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 4:09 pm

Ta mali muc je nadkrasen <3

Me je počakal v svoji novi rezidenci - v wc si je zvlekel brisačko (Mila bi bila ponosna na mladega rojaka), potem sva skupaj naredila obhod, nakar je šel in lastoritno naredil štiri jako možate klobase :clap: Potem je sledilo nekaj norenja za Enim Drugim Perotom, še nogo mu je poglodal, zdaj pa slišim, da tamani brikete. Srček zlati <3

Mila je še vedno :O , Meli pa :fool: Bo že ;)

Edit: slike bodo, ko se baterija napolni. Do takrat trpite 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 4:34 pm

joj, kako težko sem čakala tegale tvojega poročila :angel: in kako sem ga vesela! :yahoo: :clap:
Srčece malo - torej res, res nisem bila nepristranska v vseh superlativih, ki sem jih lepila malemu Ianu! :)

Pa da ne bo kakšnih pomot ali namigovanj, bom vsake toliko v Ianovo temo zapisala tole dejstvo: Ian išče dom, s klasičnimi posvojitvenimi pogoji: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, redno letno cepljenje, dober vet po potrebi, zaželena družba zdravstveno urejene muce/muca (ali več njih) in/ali psa, ki ima rad mačjo družbo.
Glede na to, da je torej čisto zares nadkrasen, pa še nadlep za povrhu, se veselim klicev na 041-991-682
:)

joj Cats - pa kaj maš ti to za ene baterije, da se tko počasi filajo?
:O
:girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 9:11 pm

Baterije napolnjene. Takole smo večerjali: KLIK :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 9:20 pm

ja lupčeki zlati! :kiss: :kiss: :kiss:
A za hrano se pa zna postavit, a, mali Ian? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 19, 2011 6:22 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 19, 2011 8:02 pm

lubek mali, celi si najlepši! <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 20, 2011 10:30 am

Mila sporoča, da bo tistemu, ki bo malo zgago vzel domov, osebno zagotovila oskrbo z bombolicami ali drugimi dobrotami iz njene kuhinje. Ampak pridite ga TAKOJ iskat, ker ji mulc nevzgojeni šari po Njenem!! krožniku :girlcry: :girlcry: in če gospa shujšajo boste vsi krivi! Vsi!! :devil:

Meli bi vam tut kaj sporoču, pa je preveč hin, da bi se spravu pisat :crazy:

Tamau pa nič ne sporoča, nima časa, mora letat k sneta sekira v vse smeri, najraje po bližnjicah tipa leteća vjeverica :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 21, 2011 7:06 pm

Čeprav je tole zapis o Ianu, moram takoj na začetku povedat, da je Melko najboljši maček na svetu <3 Zelo se trudi premagati lasten strah do prišleka, spravljiv je in prijazen, pravi olikani gostoljubnež <3

Ian se je lepo sprostil, povsod ga je polno, ker ga vse zanima. Ni problematičen in se hitro uči, že zastopi določena hišna pravila in se jih (vsaj, ko jaz gledam in ga malo spomnim) drži. Včeraj zvečer je šel pod mačji kavč in ven streljal tam arhivirane žogice in miške, Melko je pa po dnevni letal in to vse lovil. Nora zabava! :D Po noči se šele razživita in je tudi danes okrog petih zjutraj bilo treba tamauga pobasat v spalnico in zapret vrata, ker sta dirjala naokoli k norca. Danes sta se večkrat posmrčkala, en drugem ovohavala tace, Melčijuje celo uspelo Ianovo rit prelizat in je bil globoko zadovoljen nad dosežkom 8)

Drugače je Ian razvil zajeten apetit, jaz ga hodim gledat, ko je, ker ne morem verjet, kolike porcije zginejo v tem drobnem teleščku. Pravkar je v slabih dveh minutah pospravil 100 gramsko konzervo, pol je še šel počekirat k Mili, če je kaj za desert :D No, kar se tiče hranjenja, tukaj ni odstopanja od hišnega reda in se je moral navaditi, da dobi za jest zadnji. Treba je še mal zažugat, toda že današnjo večerjo je počakal, ne da bi se Mili vrgel v njen krožnik. Meliju je srce končno na mestu, on je iskreno trpel, ko je gledal kršitve redu :D :D

Mila se vsake kvatre sprehodi do spalnice, kjer je tamau najrajše, malo ga gleda, potem pa pogleda mene s tistim pogledom "še nisi prišla k pameti, a ne" in gre nazaj ležat. Lubica moja, kljub vročini do tamauga ni zoprna, čeprav ga občasno postavi na njegovo mesto, kar je tudi v redu in zelo vzgojno.

Ianček je krasen, nežen muc, ki ima ljudi grozno rad, sploh, če so ti ljudje ženske (moškega je sicer tukaj videl le enega in se ga malo boji). Drugi mački so zaželeni, toda tudi sam zna biti prav lepo, če ima dovolj človeške pozornosti. Do drugih, celo kompliciranih mačk in mačkov je spoštljiv in vljuden. Preizkusni rok je položil z odlično in posledično ostaja v Vili Mila do odhoda na nov, lasten kavč. :good:

Milina ponudba glede oskrbe z dobrotami še drži. Ne odlašajte! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 5:33 pm

V tale moj samogovor bom dodala nekaj slik, da vsaj zgleda, da se kle nekaj dogaja, pa tudi zato, da se oaza lahko mal cmeri :D

Ian je zelo ergonomsko oblikovan in praktičen muc in bo zagotovo popolnoma anatomsko pasal v vaše pohištvo in hišno opremo:

Slika

Zgroženi Meli:

Slika

Mali kaskader:

Slika

Tole je bilo zdaj, ko sem prišla domov: zamudila sem trenutek pred posnetkom, ko sta obe glavi bili v (Melijevi) skledi za brikete, in trenutek po tem, ko mu je mentor polizal frizuro:

Slika

Mila meni, da je tamau nemaren dec, ker mu rep N-Č kaj lepo ne diši po njenih merilih:

Slika

Edit: aja, IŠČE DOM!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 5:39 pm

Uuuu, mnjami. Bombolice so drage, pa en maček se je ravno izselil... Posledično....

Se hecam, itak. Ampak Ian je krasen muc, pa še bombolice dobite zraven... Ni da ni. (Aja, sej lahko vzamete samo mačka in bombolice pustite meni, če lih hujšate al kej tacga). 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 5:42 pm

a lej ti to no. pa sej ne morem verjet da sta to M&M, tko super fino fajn vzela tanovega. Mila me en mal spominja na uno tršico iz sirotišnice v knjigi Erazem in potepuh :girlblush: sicer je Mila miss sveta napram njej ampak tko no 8)
Mila ne mi zamerit
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 9:47 pm

majkemile, Cats - tole je pa že skoraj kičasto, res....
:good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:34 pm

Ker sta Mentor in Vajenec zelo aktivna predvsem ob recimo temu nečloveških urah :rolleyes: sem šla danes v nakup Gospe Pršilke (stara je izginila, določene osebke imam na sumu, toda molčijo k grob). Zdaj imam eno zlo nobl in šik. Prec sem jo kalibrirala in cilj zadanem na 2-3 metrih brez napake. 8) Je pomembno imet to razdaljo, ker v nasprotnem zmočim lastno posteljo, kar mi že mnogo let ni v interesu.

GP je bila sprobana takoj pri večerji, ker je tamau pozabil, da se ne sme v Milin krožnik skakat. Hitro je dojel lastno napako, toda imam ga na sumu, da mu bo tole ratalo zabavno, in pol sem oplela. :fool: Sicer voda jima ne dela težav, danes po noči sta med atletskim treningom prevrnila Milino vodo in sem ob petih pobirala bazen v kuhinji. No, naj kar nocoj probata spet 8)

Zlati mali muc je res zlaten, hvaležen za vsak čohec, prileti takoj, ko se ga pokliče in daje neskončno veliko bucev in poljubčkov. Še Melko je padu v lubček fazo, zdaj še on lubčka vse po vrsti - mene, Milo, tamauga pa sploh, pa še kaki igrači enega primaže :D

Slika

KLIK
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:01 pm

Kakšne luštne fotke!! Jih bom lahko veliko ponucala za oglase ;)
Pa super, da se tako lepo razumejo med sabo. :kiss:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 9:07 am

Tisti, ki bo posvojil tamauga srčka, bo dobil neustrašnega borca za južno mejo in obenem ljubitelja tekoče vode <3 Danes so se nam delavci nalimali na okno dnevne sobe. M & M sta rezignirano opazovala dogajanje, tamau se je cel nasršil in pripravil na pretep, če bo treba :aggressive: Prav smešen je, tak drobižek, pa v prvi bojni liniji :D

Ljubezen do vode se je kazala od začetka, saj je banja super kul. Včeraj zvečer mi je pomagal oprat eno oblekco in je testiral pitnost vode, še mal je manjkalo, da bi zaplaval v lavorju. Melko se je postavil na zadnje tace in zaskrbljeno gledal čez rob banje, ni mogel dojeti, kva pa temu mulcu po glavi hodi, da se prostovoljno v vodo meče :fool: No, danes zjutraj, ko sem se rihtala za službo, je Ian skočil v banjo in milo prosil, da mu mal vodico odprem :blush: In sem jo, da je bil čist tenek curk, veselje pa nepopisno! Je pil, glavco namočil, s tačko se igral... Srček luštni <3

Ne bom vam obljubljala, da tale mišek ne bo nobene stvari zrušil na tla, ker bo med navajanjem na nov dom vse pregledal in povsod zlezel - ampak vsaj vas bo naučil pospravljati (kar sem jaz že mal pozabila :girlblush: ). Ampak vse to odtehta njegova nežnost in prijaznost in glasni prrrrrr brrrrrrrrrr buc buc buc <3

Posvojitelji, pokličite! 041-991-682

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 10:06 am

Cats je pa inlav :mocking:

:bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 10:16 am