Sparky z zvezdicami v očeh

Moderator: jernejch

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 27, 2011 7:18 pm

Re: Sparky z zvezdicami v očeh

Vauuuuu. Kako je videti Sparky vesel. Kar smeje se mu. Drugače pa šiva, se tudi jaz prijavljam za na začasno pri vas, potem, ko bo plac. Bom pomagala saditi drevesa v drevesnici, če bo potrebno bom plela plevel, nabirala zelišča za čajčke...Pridna bom kar se da. :)
:kiss: vsem
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne mar 27, 2011 9:34 pm

Sparky ima neverjeten čredni nagon.. Danes smo šli na sprehod s konji in vedno, ko je tisti, ki je bil spuščen ostal kje (po Sparkyjevo mnogo "prezadaj") zadaj, je krožil okoli toliko časa, da je šlo konju res na živce in je šel k ostalima dvema :lol: :D , Sparky pa ves ponosen kako je to "dobro zrihtal".. Luštno za videt :). Vsi, ki bi se radi posvojili pa.. Saj veste kje smo, vljudno vabljeni :good: .

Slika

Slika

Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 30, 2011 5:22 pm

Utrinki današnjega sprehoda :D:

http://www.youtube.com/watch?v=DaJPcQhQm0c

http://www.youtube.com/watch?v=A100-HrKtFc

http://www.youtube.com/watch?v=5FJ2JIMJljQ

Ni in ni mi jasno kako ni interesa za tako krasnega psa? Noro prijazen, ubogljiv, nič še ni raztrgal in se kakorkoli dotaknil, demoliral.. Mislim res škoda, da ljudje ne vejo, kaj vse zamujajo :D :D .

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 31, 2011 6:13 pm

To je življenje za Sparkija. Teško bo najti nekoga, ki bo imel vsaj polovico pogojev kot jih ima zdaj. Trenutno kličejo samo za na verigo in da bi čuval kure. :rolleyes:
Je pa res eno prijazno nasmejano, živahno bitjece. :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 31, 2011 8:06 pm

Lubek mali, kako uživa :kiss: Upam da kmalu najde en res dober dom, žaba simpatična :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:44 am

Sparky je dobil obetaven klic punce, ki se ukvarja z agilility-jem in RO-jem, v četrtek se dobimo in poročamo, kaj se bomo odločili.. :good:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po apr 04, 2011 8:27 am

Pri nas bomo pesti in tačke kar zalimali, da bo držalo. :D Komaj čakam, da vidim, če se bodo ujeli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:05 pm

Pa to ne moreš verjet.. Ves čas nobenega pametnega klica, zdaj pa že 3 čakajo v vrsti, na koncu pa verjetno noben in ga bomo lahko še malo imeli :D :D ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po apr 04, 2011 7:07 pm

:O

Držim pesti, da bo en tapravi :angel: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:20 pm

Jaz tudi, močno upam, da je ta punca z agilitijem, drugače pa bo imel drugo možnost tako kot je pri fantu, konji, muci, dežela, veliko prostora, nobene verige, 10 min od fanta stran :D , joj, upam, da bo nekdo, ki nam bo vsem všeč, ker drugače ne gre nikamor dokler ne bo nekdo tak :D :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 05, 2011 7:08 am

MMMMM, sem mal' brez besed... :O

Sparkyju pa največjega :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 8:53 pm

Dragi moji!
Za Sparkyja se bije hud boj :O . Danes smo bili na dveh ogledih in se še odločamo komu bi ga dali kot pa da to še ni dovolj pa jih še kar nekaj čaka na odgovor ali je bil posvojen ali ne.. Uh.. No, toliko za zdaj, o več podrobnostih pa, ko bo šel Spraky dejansko v nov dom, sta pa obe možnosti tako zelo krasni, vsaka v čisto drugo smer, da je adijo.. Tole bo ena težjih odločitev glede začasnikov :bad: :dash: ..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 8:55 pm

Ja lej enim Sparky-ja, enim pa Taro (oba sta fajn, podobna sta si, starost je tam-tam,...) :P :lol:
Sem vesela, da bo končno dobil dom! :kiss:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Če apr 07, 2011 9:09 pm

zalarjeva, odličen predlog :good: Želim vam 'srečno roko' pri izbiri lastnika :) Kaki pa sta opciji, če smem vprašat - ker je pisalo, da sta čisto kontra .. ?
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 9:22 pm

V obeh primerih se mu bo odlično godilo, v enem kot zelo aktiven, deloven pes, v drugem pa kot svobodni umetnik (kot živi pri nama s fantom), veliko svobode, interakcije z drugimi živalmi in predvsem družinski član. Je pa odločitev zares (in tukaj nikakor ne pretiravam) TEŽKA :bad: :bad: , se moramo res pomeniti in domeniti še z njegovo rešiteljico zmagi :kiss: in med sabo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 9:26 pm

Ne poznam situacije in kandidatov za nove lastnike, ampak čist tako po občutku bi navijala za dom, kjer bo med živalmi in družinski član - je tako igriv, da si ga težko predstavljam kot delovnega psa :girlblush: Vsekakor pa verjamem, da se boste odločili njemu v največjo korist. Še enkrat vam želim, da vam to ne bi vzelo preveč spanja :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 9:32 pm

Delaven v smislu agility-ja sem jaz razumela, tako, da nekako navijam za to, ker bi Sparky po moje noro užival v tem :) Jaz mislim, da bi tudi sprehodi nasploh pri takem lastniku bili nadvse živahni in polni gibanja vsak dan, potem pa še agility in ogromno tudi psihičnega treninga poleg fizičnega kar je za psa več kot odlično :) Je fajn tudi kot svobodni umetnik, a za psa njegovega kova bi raje izbrala takšnega, kjer se bo delalo z njim na polno :)
To je seveda samo moje osebno razmišljanje, verjamem da bi se v vsakem od teh domov odlično počutil in da se boste odločili prav :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 9:43 pm

Ajaaaa, agility.. ja pol je pa to res ena fajn dilema, kot ste že rekli.. Vam ne zavidam.. Po tednih klicev za Sparkyja-čuvaja na ketni ( :bad: , btw) se zdaj zvrstijo taki krasni ljudje.. No, ja, Sparky bo v glavnem užival :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 07, 2011 9:54 pm

Ja, zalarjeva je na pravi poti :). Ampak oba domova sta tako zelo simpatična, da res joj.. Bomo se pomenili še z obema stranema še enkrat in se odločili tako da bo za Sparkyja bolje.. Definitivno pa bo šel v odličen nov dom pa tudi, če je še pri nas toliko časa, da ga najde, to sploh ni vprašanje :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe apr 08, 2011 5:56 am

zalarjeva je napisal/-a:Delaven v smislu agility-ja sem jaz razumela, tako, da nekako navijam za to, ker bi Sparky po moje noro užival v tem :) Jaz mislim, da bi tudi sprehodi nasploh pri takem lastniku bili nadvse živahni in polni gibanja vsak dan, potem pa še agility in ogromno tudi psihičnega treninga poleg fizičnega kar je za psa več kot odlično :) Je fajn tudi kot svobodni umetnik, a za psa njegovega kova bi raje izbrala takšnega, kjer se bo delalo z njim na polno :)
To je seveda samo moje osebno razmišljanje, verjamem da bi se v vsakem od teh domov odlično počutil in da se boste odločili prav :good:

Popolnoma se strinjam :good: .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov