Vicky iz gozda

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 6:54 am

Re: Vicky iz gozda

Ah ne ne, Leia, tudi ona ima sicer preveč čmrljev v ritki, da bi pozirala - tamle gor sem čisto slučajno uspela ujet trenutke, ko je bila mirna ;)

Sicer pa sva z Vicky včeraj zaključili z inhalacijami. Ona bi verjetno rekla - oooo, škoda - ker je res uživala. Tko da če me bo lepo prosila, bova naredili še kakšno, tko za hec, samo s fiziološko :lol:

Popapava še antibiotik do konca - sploh ga noče zmanjkat :O - in potem se cepiva in sterilizirava in čipirava in bova poštimani 8) Tamala je že kar krepka, apetit ima prav luštkan, še vedno pa so briketi dobri samo za trenutke, ko je že čiiiiiisto prestradana. Sem jo tudi že parkrat zalotila v šalčkah z briketi od tavelkih, ker je bila lahkota prevelika, da bi zmogla še 5 metrov do svoje šalčke, ubožica mala.... :lol: In ker je tudi njen cimer Jimmy Jr. precej špičast, je poraba vrečk in konzervic trenutno res velika. Jima pa na vrh vsakič potresem še malo briketkov, pa vse zmažeta! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 7:59 am

kakšna lepotička :kiss: ! cats ti pa hitr še na kak sprehod da še kakega reveža rešiš.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 08, 2014 7:52 pm

Vicky je bila danes prvič cepljena. Krasno sva prestali, obe! :girlblush: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 09, 2014 7:10 am

Bravo ... ZA OBE! ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 5:44 am

Vicky je po novem Vicky The Petarda. Tko naspidiranega mladiča pa še nisem imela :O Energije za izvoz po celem svetu pa še v vesolje! :lol: Princesko je treba vsak dan znova ornk zmatrat, ma kaj vsak dan - uro za uro - ker sicer ima žute minute praktično non-stop. Vsake toliko se za minuto dobesedno vrže na tla, diha ko maratonc in malo gleda naokoli, potem pa njene očke postajajo cele črne, kar vidiš, kdaj bo spet eksplodirana... :lol: ....in potem zviiiiiiiiiiizzzzzzz......po celem flatu. Dva dni nazaj sem kupila zalogo 12 ping-pong žogic, ker jih ima ful rada (pa tiste male iz blaga, ki jih prenaša kot miške). Na evo - tri so že izginile neznano kam. Saj verjamem, da jih bom od tedenski generalki našla nekje - je pa fajn, da imam dovolj zaloge za čase, ko se mi baš ne ljubi plazit po tleh in raziskovat razna skrivališča po flatu... 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe sep 12, 2014 6:12 am

:lol: si jo kar predstavljam, petardico malo. To samo pomeni, da je živa in zdrava in da ji nič ne manjka :D

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe sep 12, 2014 8:57 am

Hahaha, zdej si pa predstavljej kako mi čukasto gledamo - najprej smo mel tole petardo terminatorsko, zdej pa Nishka.. To sta kot dan in noč :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 9:17 am

Tko grdo govort o moji lepi mali pridkani mili mucici :fool: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 10:21 am

Draga Cats - obleci si tisto tvojo vesoljsko opremo, pa pridi na obisk - če si upaš ... :lol: :P

Aja, pa se opravičujem vsem princeskinim oboževalcem - nenamerno sem skrajšala Vickyjin plemiški naziv :fool: Celoten gre tkole:
Vicky The Petarda De Grizulda
:lol:
:P

Ma lej - saj je fajn, da je živahna, vsaj vem, da je sedemstoposto zdrava :good:
Al pa, če bi cela poklapana in neiskrivih učkov čučkala v enem kotu.... :negative:
Pa saj bo kmalu bolje! :angel:

Ima pa princeska VTPDG eno skupno lastnost z mojo princesko Tasho: nikoli, ampak res n i k o l i , si ne umije učkov sama. Moram kar jaz, ponižna sužnja, poskrbet za zaspančke obeh princesk.... :lol:
:kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 10:52 am

Moji princi in Guspa kraljica si ne umivajo riti - pa ti glej, kaj je boljše :P

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe sep 12, 2014 12:12 pm

Hahahaha, moj najdražji Timi si tut ne umiva ritke :D jo pa umije Pikapolonci, tko da s tem notr prinese ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 13, 2014 5:35 pm

Vicky je bila danes še sterilizirana in čipirana.
Pri miru je bila natanko toliko, kolikor je trajala narkoza :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 13, 2014 5:38 pm

dekristina je napisal/-a:Hahahaha, moj najdražji Timi si tut ne umiva ritke :D jo pa umije Pikapolonci, tko da s tem notr prinese ;)

No vsaj da so še drugi tudi takšni... jaz se zgražam ko moja Peppa umiva Kaiju - vse po vrsti. Od glave do riti...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 14, 2014 2:33 pm

Vicky se ravnokar pelje v svoj dom, v katerem bo za cimra imela našega Tea :)
Super parček sta - ona (pre)polna energije, eksplozivna, neverjetno živahna, on precej bolj umirjen in strašno cartast mic. Tanovima dvema nikakor ne bo dolgčas in oba bosta prišla na svoj račun :good:

Srečno, mala Vicky, bodi pridna in zdrava! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne sep 14, 2014 3:07 pm

wiii, kakšen lep parček! <3 Super, srečno obema! :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 14, 2014 6:03 pm

Ooooooo, super, super! Srečno, mala moja, uživaj! Teo, tebi pa želim dobre živce :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 14, 2014 6:49 pm

Super!!! :clap: :clap: :clap:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 14, 2014 7:43 pm

Prvo poročilce iz novega doma: odkar sta Tanovadva s tamaučkoma prišla domov (in to je bilo pred cca 4 urami) samo nepremično sedita in ju opazujeta :lol: Sem jima rekla že ob obisku, da TV lahko kar odpovesta in zdaj vesta, kaj sem imela v mislih in se popolnoma strinjata :lol:
Tamaučka sta se v roku pol ure počutila, kot da sta tam že od vedno. Pridno sta krstila svoj novi wc in mačje drevo, papala, pupala, raziskala vse kotičke in zdaj se cartajo in divjajo :lol:
:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 14, 2014 8:24 pm

:clap: super se bere tole...srečno lubčka :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 15, 2014 8:42 am

Bravo! :good:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov