Silver

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 21, 2010 1:01 pm

Re: Silver

:yahoo: :clap: Jaaaa, Silver v petek odhaja k meni domov, jaz sem pa že cel dan noro nasmejana, pa so potem še sodelavci noro nasmejani, ker tako energijo oddajam in tulim od veselja :D V petek imam dopust in mamin avto na razpolago in cel dan selim moje stvari v novo stanovanje, prav tako ima fant dopust in seli svoje stvari, zvečer pa mačkice spustiva oba naenkrat v stanovanje!! Aaaaa, kok sm jst že zdej vesela, sam smejem se skos :)
Samo, da me zdaj kaj z jogijem ne nat..., naj bi jutri oziroma v četrtek prišel, mi je prodajalec obljubil, zagotovil,...da bo v enem tednu, če on tako reče :) Potem imava pa vse za normalno bivanje, spalnica je pripravljena, danes verjetno bo tudi praskalnik sestavljen, ostalo bova rihtala, ko bomo tam živeli ;)
:yahoo:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 21, 2010 1:08 pm

O super, sem vesela za vas :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Sr dec 22, 2010 10:23 am

Lepo, da boste božični večer preživeli skupaj v novem stanovanju :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 11:13 am

Hvala! :)
Je pa skoraj šlo nekaj narobe, še dobro, da sem poklicala...jogi namreč. Sem klicala, da preverim, če ga bodo dostavili in so mi sporočili, da jim je zmanjkalo bombažne prevleke in da bo drug teden (al pa da se to sporoči!!). Možnost je, da dajo volneno prevleko in da ga jutri dostavijo tekom dneva. Je pa seveda za doplačat 60 do 70 evrov. Ker je volna boljša kot bombaž in ker sem trdno odločena, da se jutri seliva, sem rekla, da plačam, ko ga dostavijo... Tole mi pa že ne bo pokvarilo selitve in Božinega večera! ;) Še v horoskopu piše ("verjamem" samo, če kaj lepega piše :P), da bo božični večer čustveno najlepši :)
Praskalnik je sestavljen! :clap: :yahoo: Zelo je lep, mace bosta uživali!! :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 11:30 am

Tole bo res en čaroben božič! :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 11:59 am

zalarjeva - presneto da res, tkole iskreno navdušena, naspidirana, kukr da si cela na Mmeti - ful fajno energijo sevaš (me je malce pošvasala že samo ob branju onega zgornjega tvojega posta)
:good:
Naj te nikoli ne mine!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 12:20 pm

Mah...saj.... jogija v bistvu tudi ne rabiš! :P
Je praskalnik za vse dovolj velik! :lol:

Vesela zate... pa za vajine živalice tudi! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 12:40 pm

super duper! vesela za vas in za cice mice. če jogija ne bo :D , ti lahko posodim kako spalko :lol: . potlej se boste pa že zmenili kdo bo notri spal, vidva ali mačka :P .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 1:32 pm

Hvala vam vsem :kiss: Res sem navdušena, imela bova svoj mir, sosedi so pa tudi vsi :good: Jih že od prej poznam, ker sem bila ogromno pri babici, sploh kot otrok, ko me je čuvala :) Zlata babica, jo zelo pogrešam! Pa še internet pridejo jutri namontirat, tko, da bom lahko skos spremljala kaj je novega in pa slikce napopala od macic iz novega doma. Po novem letu se nama pa pridruži še nekdo poseben... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 25, 2010 10:31 am

Silver in Ice bosta dobila svojo temo, zdaj pa samo na hitro: Silver je ena non-stop predoča mucica, firbčna in nadvse ješča :) Ice je bil včeraj bolj ali ne z glavo v kotu, danes pa že veselo raziskuje, malo hodi za Silver in jo napiha, če se približa, sem ju pa že zalotila ležat na istem kavču. WC si delita brez problema. Super je, vesela vesela! Ice se mora še malo sprostit, očitno ni nikoli prej živel skupaj z mački in mu niso čisto jasni.
Pola HVALA za čudovito muco in za vse kar si naredila zanjo in za naju :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor So dec 25, 2010 11:33 am

MI je bilo v veselje :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So dec 25, 2010 1:29 pm

Lepo slišat, da tole združevanje ni niti prilbižno tok zakomplicirano, kot bi človek mogoče pričakoval glede na okoliščine (hyper-young-cat + loner-old-cat) :)

Z veseljem (in zanimanjem :)) čakam poročila iz vašega doma :)
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov