udomačen tiger
Re: Tweety in Dandy
!
Moderator: jernejch
udomačen tiger
!
udomačen tiger

udomačen tiger

Res se danes prav nenavadno obnaša: prejle je na plišasti igrački seske iskal in paše mu, da je v miru v svoji sobici, medtem ko je te dni vsakič prec, ko je pojedel (takrat ga dam v sobico, da ima mir in imam kontrolo nad tem, koliko popapa), milo jokal za v lajf it, v naš šunder, med množico 2 in 4-nožcev...
Nimam pa pravega filinga, kdaj bi bilo paniko za zagnat - ko npr. koliko časa ne papa (dovolj), micek s takole zgodovino? Čeprav, po drugi strani - ko si bolan, ti jest pač ne paše in je to najbrž najmanjše zlo. Ker sem pri mačkon(čk)ih pretirano panična, me tokrat skrbi, da bi bila premalo in mu s tem naredila medvedjo uslugo... 
udomačen tiger
, potem pa do poznega večera kot čisto normalen in zrav in poskočen in navihan mačji komarček
Dobil je prost izhod na balkon, ki sem ga morala pred tem še dodatno zamrežit (pod ograjo....tamalemu je hotel ratat šport zlest na drugo stran in Michelle se je hotla it biljard z njim, nepridipravom tamicenim
)
) , pa tudi kar OK papa in nima vročine, ne bomo zganjali panike ane
Če mi rata to živo srebro slučajno ujet v objektiv...
udomačen tiger
, žabek mali,kar tako naprej, papat in pit, pa

udomačen tiger
čvekava papiga

Ne oazice sekirat, ja? Pa Michelle kakšno ušpiči, hihi, divi divasti

udomačen tiger

- pa gre dejansko za enega micenega miceka.... 
udomačen tiger

udomačen tiger
jernejch je napisal/-a:Dandy, srčece malo ... priden pa zdrav bodi, ok?Ne oazice sekirat, ja? Pa Michelle kakšno ušpiči, hihi, divi divasti
![]()
........oazici pa že lahko kako ušpiči! 
udomačen tiger
Michelle se s temle micekom že kar igra, tko nekako, kako bi rekla...malo po svoje...na en malce divast način ...
Luštna sta skupaj, mali se sploh ne obremenjuje s tem, da mu hoče ena velika srebrna diva na vsak način dopovedat, da je ona šefica kle
počiva po kosilu v posteljici, ki, btw, sploh ni tko velika, kot izgleda. Še tale runda neprofi slik
- naslednje, dragi moje, bojo pa profi

Zato pa danes čisto na kratko: mali je neverjetno ljubek, mehek hiperaktivček, ki bo v novem domu nujno rabil takega kačjega pastirja, kot je na slikah. Je zelo prijazen, ampak včeraj ni imel časa za čohanje in podobne traparije, ker je bilo treba toliko drugega početi

čvekava papiga

udomačen tiger

udomačen tiger
)
Sicer ni nič hudega, da se ne bi kdo slučajno ustrašil, en kos enega prehlada nosi v sebi, očitno je imel imunski sistem v času bolezni res totalno u nulo porušen. Tko da Dandy še ni pripravljen za drugo cepljenje, niti za karkoli drugega mu počet. Zdaj bova intenzivno dodajala vitamine, naročila sem po nasvetu vetke dodatno še kapljice C vitamina in upam, da bo.
in bili smo jako lepi....

udomačen tiger
Največ opravka si dasta s tetko Michelle - se je kar pomladila, odkar je mladiček pri hiši!
Itak ima kot velika muca svoje zapike - skoči nekam, kamor se ne da splezat, pa ima mir, kadar se ji ga zahoče...

udomačen tiger
Kraj: Celje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov