Tweety in Dandy

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 09, 2012 4:17 pm

Re: Tweety in Dandy

Dandy, mazica, z Reo tako občudujeva tvoje slikice in vragolije, da sva kar pozabili, da imava na štedilniku palačinko, ki se je gladko zažgala. Tako da dajva se zmenit, da je bila ta palačinka darovana (lahko še kakšno zažgeva, da bo gotovo držalo) mačjim bogovom zato, da bo s teboj vse v redu in bo tvojo mamo nehalo skrbet. Drži se, :angel: !

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 09, 2012 4:54 pm

mogoče malo prehlajen? Pri nas jih čedalje več kiha, tudi prostoživečke.
Dandy, mislimo nate, ne biksaj ga :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 09, 2012 6:28 pm

Takole počiva naš mali bolniček, pa se pusti cartat:

Slika

Slika

Slika

Sicer sem pa Dandyja tekom dneva večkrat našla počivat na predpražniku WCja in moram rečt, da mi to ni čisto nič všeč...tko nekam...res žalostno zgleda... :girlsad: Res se danes prav nenavadno obnaša: prejle je na plišasti igrački seske iskal in paše mu, da je v miru v svoji sobici, medtem ko je te dni vsakič prec, ko je pojedel (takrat ga dam v sobico, da ima mir in imam kontrolo nad tem, koliko popapa), milo jokal za v lajf it, v naš šunder, med množico 2 in 4-nožcev...

Vročine nima, ni je čutit, učki so videt zdaj OK, res pa je kar parkrat zelo mokro kihnil. Upam, da bo jutri OK ali vsaj bolje, ker ga res ne bi rada vlačila na veterino, srčka našega zlatega malega... :cupidboy: Nimam pa pravega filinga, kdaj bi bilo paniko za zagnat - ko npr. koliko časa ne papa (dovolj), micek s takole zgodovino? Čeprav, po drugi strani - ko si bolan, ti jest pač ne paše in je to najbrž najmanjše zlo. Ker sem pri mačkon(čk)ih pretirano panična, me tokrat skrbi, da bi bila premalo in mu s tem naredila medvedjo uslugo... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 11, 2012 5:46 am

Dandy je....mal` smešen muc. Včeraj popoldan je bil videt eno uro totalno bogi, prav dobesedno kot ugašajoča lučka :girlsad: , potem pa do poznega večera kot čisto normalen in zrav in poskočen in navihan mačji komarček :yahoo: Dobil je prost izhod na balkon, ki sem ga morala pred tem še dodatno zamrežit (pod ograjo....tamalemu je hotel ratat šport zlest na drugo stran in Michelle se je hotla it biljard z njim, nepridipravom tamicenim :devil: )

No ampak ker Dandy normalno lula, kaka, pupa (pasja voda, če še niste vedli, je dosti boljša od mačje 8) ) , pa tudi kar OK papa in nima vročine, ne bomo zganjali panike ane ;)

Tko da - v kratkem pridejo balkonske slike :) Če mi rata to živo srebro slučajno ujet v objektiv... :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 11, 2012 5:53 am

Uh, sem prav s strahom odprla tole temo, dobro je :yahoo: , žabek mali,kar tako naprej, papat in pit, pa
Michelle sekirat, pa bo :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 11, 2012 5:59 am

<3

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 11, 2012 9:30 am

Jej, trepetam ko berem o Dandyju...Daj, lutka mala prelepa, papaj,skači,igraj se in uživaj u norčijah..Neee biti bolančkan...Nikoli več.. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 11, 2012 9:47 am

Dandy, srčece malo ... priden pa zdrav bodi, ok? :kiss: Ne oazice sekirat, ja? Pa Michelle kakšno ušpiči, hihi, divi divasti :P ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 11, 2012 4:10 pm

tkoooo s`m zmatlan, sem pojedu kosilo, zd`j bom pa mal` počivou:

Slika

evo, kar klele bom zaspal:

Slika

Na telih dveh slikah je videt že celi orjak :lol: - pa gre dejansko za enega micenega miceka.... :cupidboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 11, 2012 5:24 pm

cviiiiiil, stehtali smo se in tehtamo že celih 1350 gramov! :clap:
bravo, srček zlati puhasti - saj gre! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 11, 2012 10:17 pm

jernejch je napisal/-a:Dandy, srčece malo ... priden pa zdrav bodi, ok? :kiss: Ne oazice sekirat, ja? Pa Michelle kakšno ušpiči, hihi, divi divasti :P ;)

Michelle pa že ne sme nagajat :S ........oazici pa že lahko kako ušpiči! :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 7:12 pm

ah Michelle :cupidgirl: Michelle se s temle micekom že kar igra, tko nekako, kako bi rekla...malo po svoje...na en malce divast način ... rofl Luštna sta skupaj, mali se sploh ne obremenjuje s tem, da mu hoče ena velika srebrna diva na vsak način dopovedat, da je ona šefica kle rofl

Tkole - mali micek :cupidboy: počiva po kosilu v posteljici, ki, btw, sploh ni tko velika, kot izgleda. Še tale runda neprofi slik :girlblush: - naslednje, dragi moje, bojo pa profi 8)

Slika

Slika

Slika

komaj čakam na profi slike! :angel: :yahoo: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:52 pm

Kukuc.

Slika

Jaz sem Dandy.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 7:59 am

Včeraj se mi ni dalo preveč pisat :D Zato pa danes čisto na kratko: mali je neverjetno ljubek, mehek hiperaktivček, ki bo v novem domu nujno rabil takega kačjega pastirja, kot je na slikah. Je zelo prijazen, ampak včeraj ni imel časa za čohanje in podobne traparije, ker je bilo treba toliko drugega početi :P
Jaz sem kar ves čas med fotkanjem cvilila, ker je res srček, no <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 13, 2012 8:18 am

Kako smo veseli za malega jurčka..Tako nam se je v srce urezal...Srček mali, najlepše norčkaste poletne dneve ti želimo.. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 13, 2012 9:36 am

joj <3 :cupidboy: kakšen lepotček mali :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 24, 2012 4:28 pm

Tole "Milino dete" je bilo pri nas na mini obisku. Vse je preletal, pregledal, narenčkal Melija in Muša pognal pod kavč. Srček lepi luštni živosrebrni lumpasti <3

Slika

LINK NA ALBUM

P.S: Dajte prosim napisat par besed oglasa, da zalimam na mojalbum ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 24, 2012 5:02 pm

cviiiiil, Cats - hvala za lepe slike (in seveda vse ostalo :kiss: )

Bom ti poslala nekaj o Dandyju, bo pa tale mali ene dva tedna še kar pri nas, ker še ni OK :girlsad: Sicer ni nič hudega, da se ne bi kdo slučajno ustrašil, en kos enega prehlada nosi v sebi, očitno je imel imunski sistem v času bolezni res totalno u nulo porušen. Tko da Dandy še ni pripravljen za drugo cepljenje, niti za karkoli drugega mu počet. Zdaj bova intenzivno dodajala vitamine, naročila sem po nasvetu vetke dodatno še kapljice C vitamina in upam, da bo.

Smo se pa stehtali, ima 1690 gramov 8) in bili smo jako lepi.... ;) :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 10:43 am

Dandyja pospešeno filam z vitamini, pa kar ni videt izboljšanja, tko da sva se danes zatekla dodatno še k homeopatiji, ki je pri želvicah Piji in Taji pokazala enkratne rezultate.
Sicer je pa Dandy tak srček, res - srček od srčkov... :cupidboy: Največ opravka si dasta s tetko Michelle - se je kar pomladila, odkar je mladiček pri hiši! :lol: Itak ima kot velika muca svoje zapike - skoči nekam, kamor se ne da splezat, pa ima mir, kadar se ji ga zahoče... 8)

Dandy se lepo razume tudi z malo pasjo opico, tko da pasja družba v bodočem novem domu ne bi bila prav noben problem. Obvezna pa je mačja družba, to pa itak! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So jul 28, 2012 6:12 am

Lepi Dandy :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov