Santana

Moderator: jernejch

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 12:22 am

Re: Santana

:girlyes: Ja, res je. Santana je danes pripravila veliko presenečenje in poskrbela za solze sreče. :yahoo:
Pa sva se že menili in spraševali, če je ta muca notri sploh srečna... in je! To je danes dokazala! :good: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 12:25 am

Najprej je bilo tako. Varno, na samem, v mansardi.
Slika Slika
Nato je bilo že tako.
Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Po vsem tem si pa misli: "Rit vas gleda!" :D
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 12:32 am

Čez čas je sledilo veliiiko presenečenje, da si z oazo88 še dihati nisva upali. Mucka je prišla dol, v družbo in si želela pozornosti, božanja, dobrikanja, lepih besed. :angel:
Slika
Izredno pogumno je sama zlezla v naročje.
Slika
Se drgnila, dajala buce, prilizovala, še rinila v naročje...
Slika Slika Slika Slika SlikaSlika Slika Slika
In končno bila videti zelo srečno!
Slika Slika Slika
In božanja se sploh ni naveličala. Kot, da bi želela nadoknadit vse zamujeno! :kiss:
Slika Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 7:51 am

OOOOOO <3 sploh nimam besed...
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 8:27 am

To je pa res reees lepo! <3

Očitno vidi, da ne bo več nikogar čakala, ker ste vsi tam za njo in upam, da še pride po buce. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 8:28 am

:) Meni se še danes vrti ves "film", kako neverjetno je vse to bilo, res ganljivo. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:00 am

:kiss: Super, lep korak :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:24 am

:clap: :kiss: (belacesta babe, jaz si zdele res ne morem jokcanja privoščit, no)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:34 am

Ja, ja... najprej špila plašno, pol ko zaupljivi ljudje popustijo, pol boste pa vidli hudiča...

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:41 am

Ja, tako nekako. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jan 24, 2012 9:47 am

:D

When it's time, it's time! :)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 10:17 am

ful je lepa <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 11:46 am

Lubica lepa nežna :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 25, 2012 9:23 am

ja, res je Santana čudovita muca! :kiss:

Na kratko se nam je pridružila tudi včeraj zvečer, dovolila mojemu možu, da jo je dvignil v naročje in malo pocrkljal. Očitno bo zdaj vse pogosteje v majcenih obrokih poskušala bit družinski član, saj se v družbi ljudi res dobro počuti. Tudi s psi bi in očitno bo znala zelo lepo sobivat, če že ne mogoče celo še kaj lepšega. Danes zjutraj sem z desno tačko čohala Santano na kuhinjskem stolu, z levo pa malo pasjo opico Piko, bili sta pol metrčka narazen, pa razen tega, da je bila Santana pač zelo pozorna na kužo, ni bilo nobenih znakov nelagodja z njene strani (kuži je šlo pa malo na jetra .....saj večina vas ve, kako se pes počuti, če ga gledaš direkt v oči, pa kar gledaš pa gledaš, anede.... :fool: )

Santana je enkratna izbira za nekoga, ki res, res, RES ne bi imel več kot ene muce. Santana bo to znala vračat v več kot polni meri. In bo zelo srečna, ko se bo spokala iz skrbništva, ki je valda okuženo s takimi in drugačnimi mačjimi stvori :dash: (to si namreč ona misli o njih.... :O :( )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 25, 2012 9:37 am

:clap: Super, sem res vesela za ta velik napredek širokoproge lepotičke. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 25, 2012 11:17 pm

Tale zgodbica so Santani je pa kot bi gledala napet film in ves čas držala pesti v pričakovanju srečnega razpleta...in ga tudi dočakala, :girlblush: seveda s solznimi očmi (babe nore, a ne :fool: ). Za tole lepotičko sem še posebej ful vesela, da se je tako sprostila :kiss: :kiss: (moram pa še dodat, da je izrezana podoba mojih dveh mucov, ki sta predlani žal odšla od nas :( ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 26, 2012 12:53 pm

Slika

Pa tak blažen nasmešek ima na obrazu, lepotica :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 02, 2012 9:24 am

Tule ni prav nobenega napredka, kar se sobivanja z živalmi tiče. Santana je še vedno mansardna muca in grdo, grobo napade vsakega mačka, ki si drzne priti v njen doseg . Odkar se je vrnila Michelle, ki je po karakterju zelo neustrašna, Santana še sploh ni prišla dol z mansarde (Michelle pa že gor, ampak očitno se nista srečali, ker je mansarda totalno nerazbita.....), razen očitno ponoči, ko je Michelle v ločeni sobi, saj je Santanin WC zjutraj nedotaknjen, spodnji pa vidno precej obiskan. Santana poležava gor, premakne se parkrat par metrov dnevno. Tudi obiskov (mojih, valda, no pa sine se občasno vanjo vtakne...to je pa to, nobenega interesenta zanjko, še klica ne...no ampak saj bo, verjamem!) se ne veseli več tako zelo. Imam občutek, da postaja depresivna... :girlsad:

Santana nujno išče dom - takega, kjer bo edina muca. V primernem domu se bo šele razkril labod, skrit v tejle rački...
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 05, 2012 10:22 pm

škoda, :( pa tako sem se razveselila novice, da se je pri Trixi sprostila, res sem upala, da je pozabila na svojo, verjetno zelo žalostno zgodbo. Res ji iz srca privoščim nežno roko, ki jo bo imela rada in prepričana sem, da bo tudi Santana ljubezen do svojega posvojitelja brezpogojno vračala. Prelepa Santana, želim ti, da čim prej dobiš svoj dom in nam dokažeš, da si zelo nežna mucka. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 05, 2012 10:28 pm

sonja, saj Santana v družbi ljudi je sproščena, samo mačke sovraži do te mere, da raje ostane gori, na mansardi, na (pretežno) "neokuženem" (z mački namreč) območju . Zato ji pod nujno iščem dom, kjer bo edina mačka pri hiši. Bistveno je "pod nujno" in "edina mačka". Kdor bo zadostil tema dvema pogojema, pa dodal še majceno ljubezni in razumevanja zraven, bo dobil pravi zaklad....Santano, ki bo prav hitro postala labod, v prenesenem pomeni besede seveda.
A se zdaj razumemo?

Santana je čudovita mačka!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov