Čikita ponovno išče nov dom

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne dec 04, 2011 10:56 am

Re: Čikita ponovno išče nov dom

Prima, vesela za malo pikico. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 04, 2011 9:32 pm

SUPER NOVIČKA :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 7:11 pm

Hmmm, ne vem, če bo tole šlo do vikenda... se mi zdi, da jo bo Izzy prej "pomalcou"... :rolleyes:

(sem gledala fotkice na FB, prekrasna sta!) :girlblush: :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 10:33 pm

A veš kok je nežen z njo, prav neverjetno :) Sem dala slikce+filmček v njegovo temo, kjer se javlja iz kavča :) Jo bo pa sigurno zelo pogrešal... Tudi jaz, priznam, se ti hitro vsede v srce.
V soboto gre v nov dom. Izzy ima še zadnjič šolo, potem pa počasi odrinemo. Full se je veselita, Bruno jo bo sigurno tudi lepo sprejel.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 8:55 pm

Čikita je od danes naprej v novem domu, Bruno jo je lepo sprejel, bi pa verjetno on še raje obdržal Izzy-ja, bila sta neumorna pri igri drug z drugim. Tudi muca sta jo oba prišla pogledat in je bilo vse ok. Sem že dobila sms, da je še pred kratkim jokala za nama, zdaj se pa z Brunom že igrata :) V glavnem, super fino fajn, imam tudi veliko fotk, jih objavim v kratkem :)
Čikita se bo javljala v Brunovi temi iz novega kavča, bi prosila za spremembo imena teme (ko izvem, če bo ime obdržala ali ne, še študirata v tej smeri :) )
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So dec 10, 2011 9:18 pm

Cela vesela za Čikito :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 5:05 pm

Najprej filmček neumorne igre med Izzy-jem in Brunom ;) Snemano na zimskem vrtu (aaa, kok bi ga meeelaaa!!! <3)

Slika

Pa še fotke
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Čikita se crklja pri tanovi :kiss:
Slika
Slika

Mucek Naš firbca :) (od muca Gašperja žal ni uspela nobena dobra fotka)
Slika

Psa imata na voljo celo hišo, ograjen vrt, zimski vrt, 2 balkona,...prav tako muca (brez zunanjih delov in z enim balkonom, kjer je mačkotesna ograja) :good: Res super in lep dom, jaz sem toook vesela! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne dec 11, 2011 5:08 pm

Jest bi tud zimski vrt, srečkoti mali :blush: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 5:13 pm

Tale je pa dobra, Bruno je skoraj vajinega psa posvojil :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 7:54 pm

Ja, sej to je tisto, ko ne more pes izbirat :lol: :lol:
Evo, sem govorila z eno od posvojiteljic: psa sta se od jutra do zdajle praktično non-stop igrala, kmalu bom deležna filmčka :) Čikita se je vmes malo zahakljala z mački (eden od njiju zna bit mal smotan, pride, voha in da šamar-je tudi Izzy včeraj izkusil :P ), Bruno je bil pa mirovnik in vmes stopil, da niso mogli en do drugega :kiss:
Zdaj pa spita na kavču vsak v svojem toplem naročju, medtem ko posvojiteljici gledata TV. Čist totalno sta navdušeni, jaz pa tudi :kiss: :yahoo:
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov