Zdej itak vem, da bomo kregani, ampak v svoj zagovor bi rada poudarila, da je ob 7 psih res težko povodec okoli vsakega odmotavat in res ni zabavno, ko vsi padajo po tleh kot nori , zato smo (seveda smo bili pripravljeni na lovljenje) Sparkyja kar spustili, da se je nanorel toliko, da je revež na koncu padel na tla (dejansko sem ga videla za 5min ležat  

).
Moja popolnoma nestrokovna ocenitev Sparkyja:
 - je krasen, priden, ubogljiv, ne povodec grizoč (več) pes, igriv, socializiran v nulo, ne markira (naenkrat izlula cel hektoliter  

), ne vleče več na povodcu niti malo (razen, če slučajno zagleda kakšno srno, ampak to ima pač v krvi in se ga da zelo lepo zamotit), uživa v družbi milijontih psov in obožuje tekanje po gozdu, travnikih in njivah 

. Včasih je malo preveč vsiljiv (ko mu npr prištimuješ hrano, ampak ga hitro spravimo v red, se lepo vleže na blazino in počaka).
Norenje s Taro  

.

Potem, ko Tara obleži, začne vabit k igri Kalo (stara 7let), ki jo dejansko spravi k igri in kasneje po mojem obžaluje   

.

Nato je čas za MIČKENO pavze..

In spet norenje..

Našli smo bajer za hlajenje..

In zaplavali (pa saj je bilo 18 stopinj) 

.

Za konec pa seveda spet malo norenja  

.

Upam, da ne zamerite, ker vas morim s toliko slikami, ampak res je bil zapostavljen s slikami v začetku svoje teme in zdaj malo nadomeščamo  

(itak, da ni to to, da je mali faca in je noro prijeten lik za slikanje  

) .

To err is human, but to get even? THAT is divine.