Naša zlata sovica, lisička veverička, polhek, naša Ashka.....je Doma

Čisto takoj ob prihodu Tanovihdveh je zlezla v transporter svojega pasjega "bratca" in se počutila povsem sproščeno. Ko smo se poslavljali, se objemali in jokali vsi po vrsti, je Ashka mirno in sproščeno ležala v transporterju in komaj čakala, da smo se scmerali in da sta jo Tanovadva odpeljala novim dogodivščinam naproti.

Doma je že vse raziskala, narenčala bratca TeddyBeara aka Tedeka in se našopirila nad njim. Da bo vedel, kdo je po novem tu šef

Na polno se je tudi že igrala, tako s Tanovo kot sama..... Pri meni se v bistvu ni imela prilike kaj dosti igrat, ker so jo, nerodno veliko muco, vsakič prehiteli mlajši in/ali spretnejši od nje.
Imata pa z novim bratcem kar nekaj podobnosti: obema je hrana bolj "kr neki" kot ne, oba sta malce štorasta in oba sta prav posebne barve. Komaj čakam, da se bo mali zavedel, kje mu je mesto zdaj po novem

in ga bo Ashka blagovolila sprejet v svojo bližino, potem ju pa predstavimo

Sicer pa, priznam....tole je bilo doslej daleč najtežje slovo. Mala mačja čarovnička s sabo v nov dom ni odnesla zgolj koščka mojega srca, kot ga odnese prav čisto vsak, ampak mi ga je košček pustila. Majcen košček...vse ostalo je z njo
Najlepša, najboljša in najbolj posebna mucka na svetu in v vesolju.....bodi zdrava in pridna in rada imej vse Tanove, tudi Tedeka, pa javi se sem pa tja s kakšno sliko in novičko. Nikoli te ne bomo pozabili, zakladek naš čudežni! A zdaj si Doma.

Prosim za arhiv.