Vicky iz gozda

Moderator: jernejch

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če avg 07, 2014 11:56 am

Re: Vicky iz gozda

Jaja, smo pogruntal kako lahko prišparamo pri hrani. Zdej samo še študiramo kako nej jo naučimo, da bi obgrizla ta prave dele telesa.. Bomo imeli zastonj liposukcijo :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 6:29 pm

bravo, Cats :good:
pa tudi poročila iz karantene se lepo berejo! :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 8:27 pm

dekristina je napisal/-a:Jaja, smo pogruntal kako lahko prišparamo pri hrani. Zdej samo še študiramo kako nej jo naučimo, da bi obgrizla ta prave dele telesa.. Bomo imeli zastonj liposukcijo :D

Uf to bo biznis :D

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr avg 13, 2014 8:37 pm

Spet se javljamo iz karantene. Včeraj in danes smo imeli pestro, pa ne mislim tega v pozitivnem smislu. Včeraj bi Vicky morala biti cepljena, pa smo ugotovili da ima vročino, pa tudi nosek je imela bolj zamašen kot kadarkoli do sedaj. Dobila je antibiotike, mi smo bili pa že čist paf.. :girlsad: No ko smo prišli domov je bila tut sicer zelo opazno bolj mirna, neješča, bogica uglavnem. Ker smo enkrat že imeli muco s kugo, nam je seveda samo to po glavi hodilo... No sej še zdej nismo popolnoma mirni, se pa skoz bolj nagibamo k temu, da gre dejansko za okužbo dihalnih poti, najverjetneje s Calcivirusom.
No včeraj smo potem zagnali vse pomožne kanale (NAJlepša hvala vsem, ki so pomagali <3 ) in dobili inhalator, ji dajali vse mogoče Kitten hrane, ki jih v Sloveniji sploh lahko dobiš, jo ujčkali in cortali itd itd.
No danes smo vseeno šli spet k veterinarki, da jo je komplet pregledala (pljučka so čista, jupii), dobila je eno podkožno infuzijo, pa stimulator apetita in protibolečinsko terapijo. Aja pa še neko zadevščino za v inhalator, ki ima lokalno antibiotični učinek in fino nosek puca. Od včeraj je pa tudi že na antibiotikih in vse skupaj zgleda že veliko boljše. Danes se ji vrača tudi apetit, divja je že fuuul bolj, tako da nas že konkretno terorizira, mi smo pa presrečni :) Vsakič ko dobiš kakšen krempelj v stegen, brez kakršnegakoli razloga ali opozorila, vreščiš od bolečine, še bolj pa od sreče.
Tako da je pri nas ponovno pozitivno vzdušje, smo že precej boljše. Včeraj je bil pa slab dan, smo zadovoljni da je mimo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 13, 2014 8:41 pm

Miška mala, kako si nas prestrašila - zdaj pa hitro okrevat :kiss: in bit pridna :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 14, 2014 6:59 am

Ufff... držimo pesti, da je/bo vse OK! :angel:
Pa da bo še velikokrat krempeljček v stegnih (samo ne preveč boleč) ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Dobruša

Odgovor Če avg 14, 2014 7:37 am

:angel: Go Vicky! Hitro nazaj v staro formo! :kiss:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Ne avg 17, 2014 6:39 pm

Vicky je že v stari formi, naše okončine so pa tut temu primerno načete in oglodane :)))
Imela je še eno ekspres mini driskico, zdej je pa čis tiptopi. Obožuje dolge lase, vprašanje če to ne bo pogoj za posvojitelje... Bom čimprej naložila slikce, če je le katera vredu uspela, ker tamala SKOZ naokoli laufa in skače in jo je težko dobit vsaj približno na miru.
aja pa grozno luškano vedno po obroku "zakoplje" preostanek hrane, včasih to počne tako vztrajno in strastno, da jo je treba kar s čim zamotit, da ne bi skopala luknje do spodnjega nadstropja ;) Ma zakon je <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 17, 2014 6:46 pm

Lubica mala, jaz te že težko pričakujem! :kiss:
Smo se namreč zmenili, da Vicky še par dni ostane v sedanjem skrbništvu, toliko, da bo reeeeees zdrava (pa da njen bodoči cimer prestane šnip-šnip ;) )

In ja, kakšna slikca bi mi sedla... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 18, 2014 10:47 am

cviiiiiiil! :girlblush: <3

Slika

Slika

Pa lej ti tole :O
Joooooj, mala Vicky - takele igračke pa pri meni ne boš imela! :girlsad:
:P
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 22, 2014 6:08 am

Mala Vicky se včeraj prišla v moje skrbništvo. Mala, pogumna muca je res .... :lol: Tko da je bil včerajšnji večer in del noči v znamenju takih :cat: in drugačnih :girlsad: vojn. Obe pasmi vojn se bosta, upam, kmalu unesli.

Jimmy Jr. in Vicky se še nista porangirala in imata en tak....khm... čuden odnos. Trenutno se mi zdi JJ bolj "bogi", ko se tamala borbeno zaganja vanj z ušesi, pripopanimi na bučko in se potem tako po mladičkasto pretepata. Po drugi strani pa, ko se Vicky igra in mu da mir, stalno sili vanjo: jo potačka po repu, ugrizne v stegenček, ji skoči za vrat.... in valda, to pomeni začetek novega pretepa. Ne glede na to, da ima tamala u nulo pripopana ušesa, (občasno jih ima tudi JJ, ki pa jih še zdaleč ne zna tako temeljito pripopat k bučki kot tamala :lol: ) in sem pa tja pade tudi kakšne pih(ec), pa se mi zdi (kljub temu, da res ne zgleda :O ), da teli boji niso tisti "na življenje in smrt". Skupaj v sobici sta bila celo noč in malce jutra in ni bilo videt, da bi komu karkoli manjkalo ;) , zdaj pa ima JJ do mojega povratka iz službe prost izhod za buzeriranje starin, Vicky pa počitek v sobici.

Vicky ima še vedno zamašen smrček, kar se zelo izrazito sliši, ko je upehana, tko da sem jo zjutraj zalila s fiziološko. Ima tudi še antibiotike. Pa ne vem, če ne bi kar nadaljevala z inhalacijami, po moje tudi ne bo škodilo. Da se čim prej res ornk pozdravi in gre na tretji korak k temu, čemur se reče kompletno poštimana muca 8)

Slikce ni še nobene - bojo kasneje, ko se malo pomirimo in navadimo drug drugega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 23, 2014 1:39 pm

Mala Vicky je včeraj skoraj eksplodirala, ko je videla Pikačujko skozi vrata, ene 3 metre stran od nje....take reakcije male muce na malo pasjo opico pa res še nisem videla! rofl Tamala je v sobici, občasno ima mačje obiske, čez noč sta tam skupaj z Jimmyjem Jr., da se "starine" v miru spočijejo, danes je imela polurno ekskurzijo po flatu. Pretežno ločeno jo držim, da lahko spremljam njeno hranjenje in izločanje. Klobasica je sicer še malo mehka, ampak ni nobene panike, v inhalacijah vidno uživa, od hrane itak da vodijo slastni in sočni koščki v želeju iz vrečke, no občasno se tudi zmoti in pogrize kakšen briket ali par njih- zaenkrat torej vse OK.

Težko jo je pa slikat, ker:
a: sili v človeka takoj, ko ga zagleda, se buca, prede, drgne, carta..... <3
ali
b: nori po sobici, se pretepa in igra in ne šljivi petposto :lol:

Zaenkrat mi je uspelo tole:

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 23, 2014 3:03 pm

Krasna srčica je :kiss:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So avg 23, 2014 4:16 pm

Super ti je uspelo!! :) Je pa kr izziv jo dobit na slikco, tako da so teli tvoji izdelki že (pol)profesionalni.
Mimogrede-pri nas je imela zadnji dan srečanje s Tobijem, ki je malo manjši od Pike, in ga je ful dobro prenesla. Smo js trdno držali, tko da se je počutila varno in je bila dokaj sproščena. Tko da pomoje bosta en dva tri prijateljici. Bo pa najbrž fuuuul zanimivo opazovat proces spoprijateljevanja :)) <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 24, 2014 7:14 pm

Vicky je zdaj pretežni del dneva že del ostale bande, v sobici je čez noč, pa ko ima posebne obroke in če se mi zdi, da bi morala malo več počivat. Energije ima res ogromno, kar me veseli, saj je to značilno za zdrave mladiče. Do ljudi je strašno nežna, odkar svojo pretepaško energijo sprošča z Jimmyjem Jr. in z divjanjem po flatu. In ena čebelca je. Jeanette in Natalie sta tkole "brenčali", kot brenči Vicky . res kjutkano.
Danes so vsi poskusi dobit kakšno kjut slikco padli v vodo - bom morala filmček posnet, bo bolje :lol:

Ponovno jo razglistujem, ker je imela napet trebušček in dala mi je občutek, da jo malo boli. Zaenkrat vse b.p. :good: in naj tako tudi ostane :angel:
Kihca nisem danes nobenega ujela, težko diha samo ob velikem naporu.

Strašno fajna muca je..... :kiss:

Toliko na kratko :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 26, 2014 6:42 pm

Vicky in Jimmy Jr. sta se krasno ujela - skupaj norita, se igrata, papata, nagajata starinam, počivata....
Res si želim, da bi šla skupaj v nov dom, ker sta krasen par - tko pa tko!

Slika

(lejte, kako se Vicky na tejle sliki prismojeno smeji..... :lol: ):
Slika

Slika

Naša še malo krmežljava princeska:

Slika

Afnica:

Slika

Pozerka:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 26, 2014 7:53 pm

:kiss: <3 <3 Č U D O V I T A mucka je, pa fotke tud, da ne bo pomote... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 26, 2014 9:42 pm

Velika Vicki bo jutri videla slike - ravno danes me je spraševala, kako je tamala ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 27, 2014 4:28 pm

Krasna je :kiss: ...samo ne vem, zakaj se morajo vse te boge muce še slikati same :S vedno je kakšen selfie vmes :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 27, 2014 6:13 pm

Loti Pupa, to je pa zato, ker skrbnice ne objavljajo dovolj fotk :)

oaza88, vidim, da si končno dobila v skrbništvo mucko, ki ji ni težko pozirat :good: je pa res zelo zelo lepa <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov