Silver

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 20, 2010 8:46 am

Re: Silver

Ne, Ice ni Samuel.

Ice, ki je (bil) Samuel, živi zdaj pri enih super ljudeh, za cimra ima enega takega kot je on sam, Slavkota :D So se ravno javili na FB da je OK in da se je zredil :D

Tale Ice - Izi je pa bil na začasnem pri mami od fanta od zalarjeve, če se ne motim, se je k njim zatekel ob poplavah pa se nihče ni javil, da bi bil njihov.

Torej 2 krasna bela mačka v dveh krasnih domovih :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 9:07 am

Ups, sori... :girltruce:
Naključje pa tako...

No, kava v vsakem primeru...
(al' pa mogoče že pasje pivo?!?) :nyam: :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 11:55 am

Ej, si me že prestrašila, sem v paniki začela premlevat, kaj se je zgodilo s tistimi fejst ljudmi, ki so Samuela odnesli, pa s Slavkotom :scratch: to te bo drago koštalo :devil: :kava: :hihihi:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 2:44 pm

Ice se je v času poplav zatekel k neki hiši, potem od tam pa je prišel v začasno oskrbo k fantovi mami. Fantu je všeč njegov karakter (tudi zunanjost, čeprav je rekel, da ne bo imel dolgodlakega mačka, je zdaj obljubil, da bo sesal za njim :P) in se ga je odločil obdržat. Jaz nimam nič proti, saj je res fajn muca. Pa še psa si bom jaz izbrala in se bo fant pač moral strinjat z izbiro :P Ta drugega mačka sem izbrala jaz in ker so tigri moja šibka točka, sem našla Silver, jo pokazala fantu in poklicala... Zdaj je MOJA (najina)! :)
Je pa Ice že kastriran prišel, bil objavljen, če bi ga morda kdo iskal, javljeno v zavetišče,...pa nič... :( No sreča za naju, saj sva dobila krasnega mačka, ki (vsaj za enkrat) čisto nič ne uničuje, rad poležava, ZELO rad papca in rad se mečka (lahko bi rekla perfect) :)
Silver je pa baje tudi mala požeruha, tako, da bo treba na tale 2 mal pazit, da ne bosta kot 2 sodčka hehe :D
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe okt 22, 2010 8:59 pm

Petra, uganeš kaj počne tvoja mačka cele dneve...prehranjuje se :D 8) .

Slika

s kolegom Napoleonom
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Pe okt 22, 2010 9:45 pm

Ooo objem z repom :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 23, 2010 12:45 pm

Očitno imam 2 mačka, ki bosta cele dneve počela enako :lol: Grem torej po 2 skledici za hrano :D
Lepa moja mica maca!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 28, 2010 9:38 pm

Moja lepotička :kiss:

Slika
Slika

Je crkljiva :)
Slika

Firbčna :D
Slika
Slika
Slika
Slika

In kot že veste, zelo ješča :lol:
Slika

Komaj čakam, da pride dan, ko grem na obisk z boksom in jo odpeljem v njej nov dom!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 28, 2010 9:47 pm

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 17, 2010 11:40 pm

Še malo, čist malo, komiii čaaakaaam! Nad njenim karakterjem sem tako navdušena, je crkljiva, prijazna, vsakega sprejme (tudi pse), RADOVEDNA (nadvse so ji všeč torbice :P), živahna,...non-stop prede, ko se vsedeš, je v naročju, se crklja in igra. Je pa zelo zrasla, raste v prelepo mačkico, tako kompaktno. Sem zelo zelo zadovoljna z izbiro in ne morem več čakat dneva, da pridem z boksom ponjo in jo odpeljem v njen novi dom. Jutri se med drugim sestavlja tudi njen novi praskalnik, čaka jo pa že en kup igrač in lepe barvne posodice za vodo in hrano ;)
Slikc se boste pa potem, ko bo moja že kar naveličali (samo v opozorilo, če komu ne paše, naj ne gleda ;) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 12:03 am

V bistvu komaj čakamo in se veselimo s tabo!! :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 9:40 am

A veš, da je že čas, da jo pobereš, jaz sem že zarjavela od čakanja :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 10:12 am

Cats je napisal/-a:A veš, da je že čas, da jo pobereš, jaz sem že zarjavela od čakanja :D :D

Zalarjeva je tudi že zarjavela :lol: :lol: :lol:
Še čist mal...itak pa ne gre, da kaj ne gre narobe in sva ugotovila, da nama bojler v kopalnici ne dela :dash: Bomo danes probali zrihtat, dobro, da ima fant električarje v familiji :)
Martina hvala :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 12:46 pm

Pa saj Silver sploh ne rabi bojlerja! :P 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 1:29 pm

Jaz pa itak lahko vpijem vsak dan, ko grem pod tuš a ne? :lol: Sej sam čez zimo zdržim, poleti bo že bolje :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 2:15 pm

Vse za dobro naših najdražjih :lol: :lol: .

Šalo na stran...Silver vaju res že neskončno potrebuje, odveč ji je mačja soba, ona bi rada imela cel svet (beri celo stanovanja :) ). Piska, se meče na kljuko, po meni... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 18, 2010 5:55 pm

[quote="zalarjeva"]Jaz pa itak lahko vpijem vsak dan, ko grem pod tuš a ne? [quote]

kamot, zakva pa ne? 8) :P :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 19, 2010 11:20 pm

Ta vikend sva že ogromno naredila, po službah se ta teden dobiva takoj v stanovanju in delava naprej. Bo uspelo ta vikend se preselit, bo ;)
Tudi jaz Silver že neskončno pričakujem, tudi Ice komaj čaka, da bo imel več prostora kot zdaj. Naročila sem tudi 2 vrečki ali kako se reče za na radiator, da bosta na toplem in mehkem, če bosta želela. Vse ju že čaka, praskalnika pa še nisva uspela sestavit. Delo se kar sproti kaže kaj vse je še potrebno, ampak vse se da, če se hoče!
Oaza bojler je čudežno (ne veva kako to in zakaj ni delal), začel delati! :yahoo: :lol: Upam, da tako ostane :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 21, 2010 12:03 pm

Petrca nič ne pove... 8)

Bo pa povedala tadruga Petrca 8) , Silver v petek dokončno zapušča mačjo sobo :clap: :yahoo: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 21, 2010 12:29 pm

Pa saj to že vemo... 8)
K' si včeri neki za mizo "tulila"... :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov