Ice se je v času poplav zatekel k neki hiši, potem od tam pa je prišel v začasno oskrbo k fantovi mami. Fantu je všeč njegov karakter (tudi zunanjost, čeprav je rekel, da ne bo imel dolgodlakega mačka, je zdaj obljubil, da bo sesal za njim

) in se ga je odločil obdržat. Jaz nimam nič proti, saj je res fajn muca. Pa še psa si bom jaz izbrala in se bo fant pač moral strinjat z izbiro

Ta drugega mačka sem izbrala jaz in ker so tigri moja šibka točka, sem našla Silver, jo pokazala fantu in poklicala... Zdaj je MOJA (najina)!

Je pa Ice že kastriran prišel, bil objavljen, če bi ga morda kdo iskal, javljeno v zavetišče,...pa nič...

No sreča za naju, saj sva dobila krasnega mačka, ki (vsaj za enkrat) čisto nič ne uničuje, rad poležava, ZELO rad papca in rad se mečka (lahko bi rekla perfect)

Silver je pa baje tudi mala požeruha, tako, da bo treba na tale 2 mal pazit, da ne bosta kot 2 sodčka hehe

If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!