Samo še princeska Spacey išče dom

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 26, 2012 1:41 pm

Re: Tri male princeske - Biba, Zoja in Spacey

Daj jim WC s peskom. In jih notri postavi malo po obroku. Boš videla, kako hitro jim je vse jasno :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne maj 27, 2012 5:06 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: ratal mi je to znanko prepričat da bo dala mamo muco sterilizirat in tamalga kastrirat... na koncu je izpadlo tko da punca ubistvu ni tolk slaba, samo da ji doma fotr čist pere možgane :fool: sem pa res najbolj možno vesela, da bosta oba zrihtana :good:

Drugače pa:
Slika
Mi jemo :D Skratka muce so najbol ekstra mega ful ogromno sladke, luštne, pridne, skuštrane, scrklane, igrive ... :girlblush:
Danes so vse prišle na 500+ gramov, počasi zbirajo pogum in grickajo tudi nerazmočene brikete :) lulajo pridno na pleničko (po večini, danes jim je blazno všeč ratala spodnja polička omare :fool: ), aaaaampak, sva zamenjala en pesek z večjimi kamenčki za goldnov graymaster in je Spacey pridno naredila prvo lužico :clap: , upam da jo bosta sestrici imeli za zgled :P
Klobasamo tud na veliko take luštne mejhne basice, skratka nič nam ne manjka.

Je bla pa danes Spacey cela pojava, je zaspala v naročju pri mojmu in pol je napol v spanju nekej začela lezt po njegovi majici in cmokat zraven... no sva pogruntala da punca seske išče ... sam je kmalu pogruntala da ne bo nič in zaspala nazaj...

Aja, pa Zojini učki so tud veliko boljše, čeprav me vsakič napol poje in raztrga ko ji Tobrex notr stiskam, ampak očitno deluje :)

Skratka totalni cukri, piškotki, bonbončki, češpljovi cmoki, najboljše muce možn :) :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 5:29 pm

super :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne maj 27, 2012 5:34 pm

:kiss: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 6:03 pm

Sem res hudo vesela novice o mamici in bratcu (čeprav, kot sem rekla, če ne bi šlo zlepa :angel: , bi pa zgrda :devil: ) in tudi, da male princeske tako lepo napredujejo.
:kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 6:27 pm

:clap: :clap: Super za S/K! Zdaj pa samo še malo več fotoaparat uporabljajte, pa bo vse že skoraj idealno. :D
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 6:34 pm

Bravo za vztrajnost, pa da bo punca porihtala mačka. :) :good:

Slikce pa res prosim, zdaj vidim da imaš same take "moje farbe" mačke, moram se malo napast! :girlblush: :angel:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne maj 27, 2012 7:41 pm

Evo punce, večerna doza cukra :) (sej slikat jih poskušamo nonstop, samo kadar ne drnohajo majo pa dirke in tačkoborbe in pol so same črte na sliki :D )
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 27, 2012 8:28 pm

Joj so fletne, ampak ta tazadnja je pa čist :cupidgirl: :cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po maj 28, 2012 9:59 am

Srčice lepe :kiss: :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če maj 31, 2012 9:04 am

Tema mešanih čustev, kaj naj rečem :)
Ampak naj bo - konec dober, vse dobro - čeprav do te izjave počakam še tok, da poveš, da sta mama in bratec dejansko že bila S/K...
Tamale so pa nad-sladke! :kiss: :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 03, 2012 6:40 pm

Že en teden ni blo novih slikc. :mocking: :girlblush:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 04, 2012 9:03 pm

@all: oprosti :( se bom potrudla da fotoreportaža pride kmalu :)
(nadaljnega bluzenja ne preveč resno vzet, male princeske še vedno kraljujejo v dnevni sobi - občasno imajo kakšno parado tudi po hodniku :P )

Skratka, zdolga, naokrog in na počez.
Te kosmate riti so ene velike "riti prodane"... za dozo čohanja in ležanja v naročju splezajo v naročje popolnega neznanca, tam dremajo, raziskujejo katera tkanina hlačnic je najboljša za plezanje, in katera krema za roke ima najboljši okus ter kako globinsko je njeno delovanje.
Ker imam teh smrkl (kosmatih luštnih :girlblush: ) nehvaležnih dovolj, sem jim našla zaposlitev, pa naj si kar sama služijo denar za svoje RC Kitten 36 brikete (ker 34 seveda niso dovolj dobri in vihamo smrček nad njimi).. phhh...
Spacey bom poslala v Egipt raziskovat piramide. Ker je ni stvari ki se je Spacey ne loti. Prva je v naročju, prva visi na hlačnici, prva gre jest, prva poskuša zlezt v škatlo s piškoti, prva more sporbat vsako igračko... potrdilo, da je res prava Kleopatra pa sem dobila danes, ko si je privoščila mlečno kopel in briketni piling (vrjetno ne rabim omenjat, da sem ji pokvarila veselje in jo odnesla pod tuš, ki pa ga je prav damsko prestala in zadovoljno predla ogrnjena v rožnato brisačo).
Zojo bom poslala v Himalajo osvajat 6+ tisočake. Punca brez najmanjšega problema spleza s tremi premiki do vrha hlačnic. Večjih stroškov ne bo predstavljala, saj ji krempeljci služijo bolje kot najbolj oster in trden cepin (mojmu revežu je kri dobesedno tekla po nogi v malo manjšem potočku :dash: ), za na pot ne dobi malice, saj bi s svojimi ostrimi zobki lahko trla kamenje. Vrjamem pa da jo bo, čudovito kot je, kmalu v roke vzel kakšen Himalajski muc in ji ponudil svoje bogastvo ali pa celo prostor na njegovem prostoru.
In med tem ko Spacey in Zoja divjata po sobi in tekmujeta v številu prevalov, salt, premetov, stoj, ugrizov, zmag v tačkoborbah in še in še in še, Biba pridno dremlje v naročju.
Njo pustim v službo samo na kraljevi dvorec, kjer bo lahko cele dneve kot 1. mačja dama kralja ležala v naročju služabnikov, dremala in zadovoljno predla. Kakšna rekreacija, druženje s kosmatimi sestricami, to ni zanjo. Ona rajši poležava in iz viška opazuje dogajanje. (Aja, čohanje po trebuščku je obvezno!!!)

Punce male se tudi pridno redijo, situacija danes: Spacey 714g, biba 665g in zoja 685g.

Aja pa zgornji sestavek je precej karikirano napisan, tudi Zoja in Spacey se z navdušenjem prideta pocrklat in nista za samo zgago, pa tudi Biba zna sodelovat pri vseh lumparijah.
Mogoče pa bi bila lahko njihova prihodnjost na kakšnem velikem odru... v tercetu obvladajo zapet najbolj žalosten *mijaw* na svetu. Sploh kadar jih ne spustim iz dnevne, ker pred vrati straži ogromen muc (ki se boji pogleda nanje, med tem ko one ležijo v enem naročju in pa v drugem, dva metra stran... revež začne pihat, naredi irokezo, se začne trest in ko se med njimi zaprejo vrata takoj pobegne v najbolj temačen kot kuhinje, da ga te kosmate pošasti slučajno ne pojejo za malico)

Skratka, pridni smo, rastemo, jemo, kakamo in lulamo (v mačje stranišče prosim lepo :clap: ), predemo, plezamo, grizemo (to je tudi razlog mojega nejavljanja, če se doma le uspem usesti za računalnik mi pridejo grickat kabl, tako da ga imam raje varno pospravljenega na polici), praskamo in vas vse lepo pozdravljamo (Spacey pa še lubčke pošilja za zraven - punca dejansko pride in ti prisloni svoj moker smrček na usta in odkoraka par tačk stran in gre spat :D )

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 04, 2012 9:45 pm

U joj, nikar se mi ne opravičuj, bojo že slikce ko/če bodo. :) Mate ful pestro vidim. :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jun 05, 2012 1:57 pm

Jap,dogaja pa se :D na veliko :D

evo, ena ta brzinska doza cukra, se ful pardoniram za kvaliteto slik :S
Slika
Slika
Slika

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 05, 2012 9:04 pm

Kako se lepo stiskajo :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 17, 2012 8:34 pm

A sem edina, ki tele skoz gledat hodi? :girlblush:

Kako so kaj male miške?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 10:21 am

bom pa jaz napisala kakšno novičko, če skrbnica nima cajta firbce tešit ;) :P
Princeske so bile danes prvič cepljene in vse so res princeske, nobenega princa ni po kakšnem slučaju vmes ;) Pridno papajo in rastejo.

hja....fotk pa jaz ne morem nalimat (pa vem, da slika pove več kot tisoč besed), tko da - n-č, "mamica" - dejmo, dejmo! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 01, 2012 4:58 pm

drekice kekice male scrklane :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 7:08 pm

NOty ljubosumno čuva tele lepotičke pred pogledi forumašev, ti-ti lumpa! :S

Evo jih - nisem mogla verjet, kako že "odraslo" izgledajo! Pa ena lepša od druge... :O
:kiss: :kiss: :kiss:

Slika

Slika

Slika

V kratkem bojo še sterilizirane, testirane in čipirane in tako v celoti pripravljene, da spokajo culico....ali več njih ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov