Santana

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 19, 2011 8:57 pm

Re: Mala Santana

oaza88, ti jo vidiš, kako se obnaša, če je apatična in neodzivna, jaz samo dodajam mojo izkušnjo:

Moja Hulca je bila prostoživečka, kakšni 2 leti+ In ko je prišla k meni, najprej ni bilo nič od nje. V bistvu je cele dneve spala pod radiatorjem, se nato sprehodila jest, na WC in to je to. Igrati se sploh ni znala in najprej ni imela pojma, kaj naj z miškami. Tudi roke se je bala in hitrih gibov. Potem pa se je počasi, počasi odtajala, se naučila igrati, loviti žogico, perota, postala živahna in vesela in vse bolj crkljiva. Krasna mačka. Postala je izredno komunikativna z ljudmi, v kakšnem letu celo naročna mačka. Žal je bila pa mnogo premalo z nami.

Držim pesti, da se tudi tvoji Santani počasi odpre in da ti je ne bo potrebno vračati na lokacijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 11:08 pm

mah lej, ka pa vem...točno taka je, kot si opisala tole svojo na začetku :girlsad: ....tko da res upam, da bo točno taka tudi čez čas! :)
In tudi si želim, da ne bi bila dolgo z nami - ampak s čisto svojimi ljudmi! 8)
Ma je trenutno res taka, da bi kamot prav pozabil nanjo, res: nobenega hrupa, par metrov na dan nardi sprehoda, vse v istem štuku - na mansardi, še njen kakec ne smrdi (bogami, res ne...), mjavkat tudi ne zna, je kar brez glasu - edino, kar se zgane, je, če jo kakšen staroselec pride slučaaaaajno mal pogledat, tko na 2 metra. Takrat pa glasno piha in rjove. Tko - ornk grozilno. Ampak to je pa tudi vse, prav nobenega napada do sedaj, se vedno raje umakne, če pride "nevarnost" preblizu (jap, trkam na les)

Pa še eno posebnost ima tale lepotička: izredno grdo gleda. Kdor pozna pogled "ajkilju" moje Tashe - no, to ti je milina napram M.Santaninemu! :lol: To dejstvo seveda prav nič ne olajšuje oddaje, valda da ne - prav nasprotno. Iz vseh opisanih razlogov že dolgo ni nobene nove fotke. :girlsad:

ja no lej, bo že nekako, kaj naj rečem. Če ne tu, pa tam in če ne zdaj, pa potem. 8)
wau, to ti je tko hudo moder stavek, da sem se fajn utrudila z njim in jo zdaj kar spat brcnem... :lol:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr dec 21, 2011 12:57 am

jaz imam par lušnih njenih slik :girlblush:

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 6:22 am

ooo, maša87, pozdravljena! :)

V izogib nesporazumom: tele fotke M.Santane so iz časov, ko je bila še prostoživečka. Na zgornjih dveh je prikazana njena priljubljena, bi lahko kar rekli abonirana lokacija, aneda maša87... in res zgleda, kot da nekoga išče, čaka. Dve leti?!... :girlsad:
No, tazadnji dve sliki pa sta, ko je bila v boxu, torej že "nekje vmes" :)

Anede kako grdo gleda, pujsa mala - pa tko je lepa sicer!
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 7:01 am

Waaa, tole je res ajkilju pogled :O :D Upam, da se kmalu sprosti :kiss:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 7:19 am

zalarjeva - keč je v tem, da M. Santana JE sproščena - tko pač gleda! Leži v košari, zvezdice dela, nekaj malega zapiska (ker zamjavkat ne zna/ne more) - pa zraven tkole gleda.... Ja no, kaj - nimaš kej, taka le - zlata po srcu in resnično čudovitega izgleda - gleda pa tkole. Nekdo jo bo, tako kot vsakega ostalega mačkona, moral imet rad natanko takšno, kot je :)

Sem pa dobila od tamale, ki ima sobo v mansardi in ponoči pušča priprta vrata, če bi M. Santana vendarle zapustila svojo košarico, takle SMS ravnokar: Santana je dons pršla h men na postlo, pa mi masirala hrbt z zvezdicam, pol sva pa neki časa spale skup :) sam masaza je reeeeeeees pasala :)

no evo - maserka! :good:

M. Santana išče zlat dom. No, lahko je tudi oranžen ali kodrlajsast, nima veze! ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:19 am

:good: Super novička, bravo Santana! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 10:01 am

sej se bo sprostila. samo čas rabi :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr dec 21, 2011 10:13 am

Čez noč pri bivših prostoživečkah ne gre. Hope je rabila par mesecev, da se je začela igrat, zdej je pa hujša od marsikaterega mladička :O :D . Tudi Nino in Trina, ki ju vsi poznate kot najbolj skulirana mačka ever, nista od zmeraj taka. Sta rabila lep čas, ko sta prišla iz ceste, da sta se popolno sprostila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 1:25 pm

oaza88 je napisal/-a:nekaj malega zapiska (ker zamjavkat ne zna/ne more)

To rabi inštruktorja za mijavkanje :D Je naša Leia genau tukolele "mijavkala", potem je pa začela nekaj mjavkat po Yodijevo, kar tudi ni ravno pravo mijavkanje, je pa napredek ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 02, 2012 12:18 pm

neeeeeeeeee me slikat :O - a ti res ne vidiš, da nisem lepo počesana?! :O

Slika

:bye:

:lol:

Santana se še vedno drži sama zase gor na mansardi. Zanimivo se mi zdi, da proti pasji družbi nima nič proti, mačja, pa ne glede na barvo, spol ali starost, pa ne pride ne blizu, kaj šele mimo nje, ne da bi bila grozljivo ozmerjana. No - princeske Tashe to prav nič ne moti; ona je od vseh mačkov (!) edina, ki ima dosti jajc ;) :lol: , da gre mimo Santane, če se ji tko zazdi. Jo prav malo boli "k", če se onole skuša bitje šopiri in rjovi in godrnja in blablablabla ... 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 03, 2012 6:11 am

Babji firbec je hujši kot ošpice! :O :lol: Santano sem danes zjutraj zalotila, kako čisto skulirana kampira na kuhinjskem stolu in opazuje ostale mačje....no, pač butce :devil: obeh spolov in vseh starosti ter barv, itak ;) Potem je, izgleda, da zavoljo ohranjanja slovesa The mačke, začela sikat nanje, pa sem ji povedala ene dve do tri vzgojne in se je cela užaljena preselila nazaj na mansardo.

Torej: zaenkrat se še vedno oddaja kot edina muca, ni pa rečeno, da bo tudi naslednji teden še tako! Zato - pohitite! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 03, 2012 6:57 am

Neee, nč hitet, naslednji teden dobite že najboljši mačji parček :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 03, 2012 9:23 am

aja, pa moderatorko lepo prosim, da spremeni naslov teme v Santana, torej brez Mala, ker od "mala" ji pristoji kvečjemu M. :girlblush: - vidim zdaj, ko imam še mladiče, da je pač malo bolj mala velika muca tole :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 11:09 pm

Re: Santana

Zelo si želim, da bi Santano čim prej opazil pravi zanjo... Meni je hudo, ker nimam zdaj pa že kar nekaj časa skoraj nič časa zanjo. Odkar sta prišla Pixie in Charlie, ki zahtevata več nege in smo pogosto na klinikah, z enim tam, zdrugim drugje.
Glede na to, da je Santana mansardna muca, je ful osamljena. Ne napreduje nikamor. Je prijazna, je lepa, je skromna, je zelo posebna s kratkimi tačkami, polovičko repa in tako širokimi progami, da so že skoraj zaplate....lepa, krasna muca, ki si zelo želi nekoga, ki bi imel čas zanjo. Samo zanjo. Še vedno ne mara družbe ostalih mačk in to je še dodaten razlog, da si želim čim prejšnjega doma zanjo.

Iskreno upam, da se mi bo želja čim prej izpolnila. Santana si res zasluži več, kot ji, vsaj trenutno, lahko nudim.
:girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 19, 2012 10:04 am

Tule (žal) čisto nič novega. Santana še vedno želi/hoče/nujno mora ostat edina mačka pri hiši. Prijazno kratkotačkasto bitje širokoprogastega mehkega kožuščka, malce krajšega repka in baročne postavce torej išče sužnja (ali več njih), ki se bojo lahko posvetili samo njej in ona bo to pozornost vračala v tisočkratni meri! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 21, 2012 4:41 pm

Lepa in nadvse prijazna Santana se na ogled postavi: 8)

Slika

Slika

Še malce s profila (tule je bila njena pozornost na petstoposto na Albertotu, ki si je drznil, mulc mafijski špaget nemarni, priti v njen teritorij in tacat po njem in to totalno brez dolžnega (straho)spoštovanja.... :fool: :negative: :fool: :lol:

Slika

Pa še malo tlorisa....tacgale prečudovitega vzorca nisem videla še čisto pri nobeni muci dosedaj, bogami da res ne. č-u-d-o-v-i-t in skoraj do dlake simetričen:

Slika

Slika

Tale muca bo, ko bo našla Svojega, vzcvetela v polnem zamahu, al kako naj se izrazim - potem se boste pa tkole :fool: :fool: po glavi butali, ker se niste prvočasno zagrebli zanjo! :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 9:27 pm

:) Ojla, oaza88 mora tukaj nekaj nujno sporočit! :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jan 23, 2012 10:06 pm

Kaj nam je oaza spet zamolčala :devil: :devil: ? Hitro na dan z besedo 8) .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 10:15 pm

ne morem še čist dobro govorit ... :girlblush:
:clap: :yahoo: :clap: :angel: :kiss:
noup, Santana ni (še) na poti v nov dom - se je pa zgodil en manjši čudež: medtem, ko sva s Trixi še malo čvekali, v bistvu se je že začela poslavljat, nama je naklonila svojo družbo ena čudovita mansardna mačkica, ki je prišla k nama dol z mansarde. In se je bucala in muzala in predla in se bucala in muzala in predla in... kaj takega se mi še ni zgodilo čez dan. V ne-mansardnih prostorih sem jo zapazila zgolj le sem pa tja (zelo zgodaj) zjutraj, precej napeto, ker je morala non-stop in s polno pozornostjo čekirat teren na kosmate stvore.... :fool:

Lubica lepa prijazna - tudi zate nekje raste kavč, sem prepričana! :kiss:

fotomaterial bo pa Trixi dodala.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov