dimasti tiger Ian

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Ne avg 07, 2011 10:16 am

Re: dimasti Ian

:yahoo:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 08, 2011 12:35 pm

Re: dimasti tiger Ian

Ianova kakica še vedno ni OK (je pa bolje, to pa), še vedno tudi zelo zelo malo papa. Pije očitno dovolj, ker pridela vsak dan par vodnih bombic. In še vedno je nadprijazen, celi sonček! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 08, 2011 2:00 pm

Kaj pa če ga daš izključno na RC Sensitivity Control ali pa RC Intestinal, da vidiš, če pomaga?
Raje jedo to, kot pa I/D. Jaz sem imela Bruta nekaj mesecev na Intestinalu, potem ko sem obupala
nad piščancem, ogljem, glino, probiotiki, prebiotiki ... če bi vedela, da bo to res pomagalo
že prej, bi sploh spustila vse te prejšnje procedure in takoj začela z RCjem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 5:43 am

Pomembno obvestilo: včeraj zvečer je Ian pridelal prvo klobaso! :yahoo: Zdaj seveda sledi podrobnejša specifikacija te klobase :girlblush: ....no ampak vem, da me boste razumele 8)
Prva polovica klobase vzorno trda, druga polovica poltrda (ali mogoče polmehka?) ;) :lol: Skratka, prvi večji znak, da gre res na bolje in sem valda cela vesela in ponosna na ta pridelek in še bolj pridelovalca :kiss:

Ian je še vedno v karanteni. Seveda ga redno obiskujem (pišuka...v bistvu dobi več moje individialne pozornosti kot ostali, pa bi kdo rekel, tko na hitro - ma saj je revež ubogi skozi sam.... , občasno pride k njemu na obisk tudi njegova najditeljica, Pika Pikaču, naša mala pasja opica. Neverjetno, kako sta poštekana. Kot bi se poznala že od nekdaj... :)

Ian bo v kratkem še cepljen in tako popolnoma pripravljen za culico spokat. Če si kdo želi za družbo za naslednjih x let malega dimastega tigra, nežnega, prijaznega, s hiperaktivno predilno mašinco, naj pride malo na obisk. Sem prepričana, da (seveda če se izkaže za ustreznega posvojitelja) ne bo odšel sam! :)
Termine za obiske razporejam na številki 041-991-682 :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 10, 2011 11:11 am

Poltrda ali polmehka - odvisno od tega ali si optimist ali pesimist po duši. :P :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:11 pm

oaza88 je napisal/-a:Pomembno obvestilo: včeraj zvečer je Ian pridelal prvo klobaso! :yahoo:

Kok si ti čudna... :fool:
Mi pa še čakamo klobasico... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 9:04 pm

I_love_u je napisal/-a:Kok si ti čudna... :fool:
Mi pa še čakamo klobasico... :lol:

Kok ste vi čudni... :P :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 9:22 pm

a slikce pa ne bo? :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 5:39 am

sem samo čakala, kera bo prva tole izpostavila! :lol:
Noup, slikce klobase pa ne bo. Se že čist znuca od mojega občudovanja, še preden utegnem prist do fotkiča! :lol:

Se je pa Ian včeraj zvečer tudi že miiiičkeno poigral. :) Za tri, štiri sekundice. Joj bogi mali, sploh ne ve, kaj so to igrače in kaj naj bi počel z njimi... :girlsad: Bom zašila enega brckota posebej zanj, iz blaga, ki ni in tudi ne bo na voljo v prosti prodaji. Spešl brcko za spešl mucota. 8)
Jao kaj pa je zlat, tale mali Ian! :kiss:

Za Iana sem dobila celo en klic. Od ene gospe od fuuuuul daleč, ki je želela, da ji ga pripeljem. V Ljubljano. Ja itak, valda, že tečeva! :devil:

*šiva* - lepo te vabim asap na fotošuting! Vidim, da tvoje fotke mačkone zelo dobro oddajajo. Ampak tudi tegale macota boš tudi težko fotkala, to ti že vnaprej povem. Samo ne zato, ker bi se skrival in bežal pred tabo, kot "tista dva lumpa mačja", ampak zato, ker bo lezel po tebi in te lupčkal pa bucal fotoaparat pa takle zganjal! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 6:24 am

kakšen kraaaaasen mucmuc <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 7:40 am

kaj pa slikovni dokazni material - je šlo kaj skozi strokovno cenzuro? ;) Lepo prosim cenzorja, naj bo milosten, ene par fotk je bilo meni tkooooooo všeč, res no... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 7:45 am

ah, cenzorju sem naročila, naj bo milosten in ga opozorila na par najlepešejših fotk. bomo videli, kaj bo iz tega ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 9:12 am

Ian bo danes cepljen.
Dršte pesti (zame namreč, z Ianom ni pene...ful slabo prenašam posege v moje žvale....... :girlblush: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 9:14 am

sej lahko preč gledaš ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 10:07 am

to ni dost zame, preč gledat.... Grem v kot, še raje ven in se na tla usedem, da je bližje, če bi lih slučajno hotla padit... :girlblush:

No v glavnem, pejmo nazaj k glavnemu junaku tele teme - nadprijaznemu Ianu. Mali muc se je včeraj zvečer že malce poigral z žogico :yahoo: in nabutal svežo travo :clap: in , ej alooooo, uspešno zignoriral posebej zanj zašitega extra spešl brckota z mačjo meto :fool: Đizs krajst - pa ja ne pričakuje še višjega nadstandarda, t.j. brckota z baldrijanom?! :O

Nekaj današnjih fotk. Niso profi, to se ve, narejene so pa z veliko ljubeznijo :) Mišek mali je dobil normalen apetit, tko da ima rebrca in ostale kostke že miiičkeno bolj obložene :good:

dan, bejbe, ime mi je Ian
Slika

sem celi lepi dimasti tiger:
Slika

obiskujem začetni tečaj joge:
Slika

praktično sem aboniran v fitnesu 8)
Slika

tkole zgledam na rdeči preprogi 8)
Slika

moja tazačasna mi je prinesla svežo travo, malo sem jo nabutal, malo pojdel, tole je še ostalo:
Slika

tkole se afnam in plezam po njej - ku-kuc!
Slika

pa skoooooz me mora malo cartat, za nagrado ji delam zvezdice (sem jo že skužil - to ma tkoooooo rada, pa da ji predem na uheke, se ji tudi jako dopade ... ;) )
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 10:11 am

Srček lepi :kiss: .
A ti si tudi taka, da lahko tla kušneš v stresnih situacijah,
nas je več, ja :rolleyes:, zoprna reč :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 10:35 am

ne ti men o rebrcih, ti bom Jamija prnesla za pošlatat :aggressive:
tale Ianček je sicer micen muc, ampak ko govorimo o rebrcih, jih pa on skorda nima več ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 11:32 am

khmmmm... :girlblush: ...vprašanje za neodvisne opazovalke: a se to meni samo zdi, a ma Ianček malo oranžnkaste farbice na svojem lepem kožuščku?
pa vixen, če bereš - ti imaš strogo prepoved odgovarjanja na tole vprašanje! Pa Leia tudi! :devil:
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 11:41 am

:scratch:

naj ti bo :P

PS: ontopic: mali je res cel car. pa upam, da se bo po odhodu iz telovadnice fajn razumel s še kakšnim štirinožnežem :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 12, 2011 2:47 pm

Je mal na oranžno po vršičkih, ja, samo ne vem a od Iana a tvoj fotkič tud že oranžno vidi :P :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov