Tin The Prismoda

je oblikoval eno…khm… v bistvu smešno lastnost: zelo rad mi slači hlače.

Že itak ni nikoli imel pretirano prefinjenega občutka, kako je treba lepo pospravit krempeljce, tko da sem ga že od nekdaj videvala viset sem pa tja kje in bingljat dol....

Zdaj pa je zadevo nadgradil v slačenje hlač: pride, se pomuca, raztegne ob nogi navzgor, glede na razpoloženje še malo ali malce bolj poskoči, se obesi na hlače in – fijuuuuuu, hlače (z)lezejo dol. Zna prist do jako zanimivih situacij…
Tia je pa bolj fine narave, tudi filing za krempeljce spravljat ima lepo razvit. Zadnje čase občasno špila krušno mamo No.2 tamalima dvema princeskama, še posebej Timaja se ji je prikupila. Zlata Tia, lepotica moja
Oba, Tia in Tin, pa v igri z D´Perrotom skačeta blazno visoko in uživata – ma čist not padeta.
Na temle mestu tako javno objavljam tudi rezultate testiranja D´Perrota: draga avtorica, rezultati testa so več kot odlični! D`Perro je še vedno v enem kosu, kljub pogosti in jako strastni uporabi in kljub temu, da ga dostikrat (zavestno) pustim v uporabi brez nadzora. D´Perro je tudi igralni pripomoček, ki je še celo mojo mačjo hruško Tjaško pripravil do skokov, kakršnih ji sicer, pač glede na izrazito baročno postavco, nikoli ne bi pripisala.
Pa še ena pomembna novica: vsakemu od njiju se je obesilo po ene 3 grame špehca na kostke!