Bibi se vrača

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 06, 2014 3:54 pm

Re: Bibi se vrača

Dan, srčica! :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne dec 07, 2014 12:21 pm

Helou, gordžes. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 07, 2014 3:21 pm

Eh, Bibi, tudi jaz ne razumem, zakaj še nimaš svojega doma, takšna prikupna (in kot berem, tudi prijetna) mucka. Saj bo, ti se kar imej fino še naprej :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 07, 2014 5:01 pm

ah, ko jo bo videl pravi, bo to to, po moje :) do takrat pa ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 11, 2014 7:41 pm

Bibi je šla danes na veterino po pikico. Vso pot se je pritoževala - zgleda ji ni všeč moja vožnja :S No, v čakalnici je bila strašno firbčna in je opazovala kužke okrog sebe :D Pri veterinarki je bila spet malo manj vesela - najprej ni hotela iz transporterja, potem pa se je stiskala k meni in ji je šla veterinarka, ko jo je pregledovala, grozno na živce ...
Po vsem tem sem pričakovala hude pritožbe, ko so jo cepili ... Pa je bila tako zelo pridna in mirna, da kar nisem mogla verjet :O :kiss:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 11, 2014 8:12 pm

Pridna rita mačja! :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe dec 12, 2014 7:08 am

Lubika zlata... :kiss:
Darile so "skoraj" že na poti. 8)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe dec 12, 2014 7:02 pm

TaTilkova (by fiorina) :lol: :lol: je šla danes zopet cedit slince... :dash: :truce:
Tale miš-mala-kratko-tačkasta-belo-bušasta je ena najbolj simpatičnih in kjut muck, ki sem jih kadarkoli spoznala. <3
Z Leio sva ugotavljali, da v bistvu sploh ni tolk grozno plašna. :good:
Enostavno ima raje ustaljene procedure in se ob ferkerju raje spoka nekam, kjer ima mir. ;)
Danes sva se fejst prečohali, pa premečkali. :yahoo: Celo stisnit se je prišla k meni, pa enega ali pa dveh ljubezenskih ugrizov sem bila deležna. :girlyes: <3
Pa bušija mi je tudi pokazala. :girlblush: :kiss: Motorček ji dela 100 na uro in najbolj srečna je, če se lahko nalima nate. :good: :kiss:
Skratka - TaTilkova je danes cela srečna. :D

Bibk bi bila super izbira za nekoga, ki ima doma muco, ki ni toliko crkljive sorte. ;) S svojima sostanovalcema se krasno razume. Ni dominantna. Od vsega ji je najbolj pomembno to, da ima svojega človeka, ali pa dva, ali pa tri. :D ;) Pa polno skledico, seveda. :P
V nov dom bi šla kamot tudi kot edina muca, saj se zna krasno zaigrati kar sama in v bistvu za igro sploh ne rabi partnerja. Edino, preveč samo jo pa ne bi bilo za puščati, saj rabi občutek, da je del svoje družine.

Čisto po pravici: če bi se pri nas doma odločali še za enega muca (kar se ne, ker sem enostavno preveč paranoična kar se tiče mojega zlatega kerubinčka in njegovega zdravja), bi bila Bibk prva izbira. Pa sem spoznala več muc, ki iščejo dom in so tudi krasne. :girlyes:

Nežna, ljubka, čisto nezahtevna in človeku popolnoma naklonjena. Mucka za popokat in imet, ker - ali je sploh lahko bolje? :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 12, 2014 7:27 pm

In najbolj je srečna s svojo novo "crkovino" ;) - prav posebno igračko, za katero so se že pretepali :P (jo bo vsekakor imela v culici, ko jo enkrat spakira, ker nad nobeno drugo igračo še ni bila tako zelo navdušena :D )

TaTilkova <3 Sej veš, ane? :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe dec 12, 2014 8:07 pm

:kiss: ;)

PS: Jest slavospeve pojem o njeni neproblematičnosti in o tem, da jo je samo za met, ti pa v naslednjem postu o pretepih!?! :O :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 12, 2014 8:28 pm

Ja, seveda, sej sta tavelikadva povzročala probleme, ko sta hotla "crkovino", ona jih ne ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 21, 2014 10:00 pm

Bibi je praznično razpoložena ;) (seveda tole počne le pod nadzorom ;) )

Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po dec 22, 2014 7:15 am

Lubica zlata, ku-ku... <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 30, 2014 10:38 am

Brezglava človekota na sliki sta jo kompletno impresionirala. Talevega (v eni od forumskih tem, v kateri nastopa tudi drobcena različica Bibike, je znan kot Trdnjava :O ) je posvojila, čist zares. Med drugim ga je začela cuzat :O :O
In ko je talevi rekel (bojda :P) tadesni, če gresta, smo bili vsi prisotni (Bibi included) prepričani, da je vprašanje namenil Bibiki <3

Slika

PS: SinM, se meni res zdi, da boš morala priti naokrog v večernih urah ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 30, 2014 1:12 pm

:O
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 30, 2014 1:14 pm

In še enkrat :O .

Sej, malu-okroglu-kratkotačkastu, ve, da je plebus kr-neki, a ne. :P
Punca ima intelektualen okus, kaj češ. :good: 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 30, 2014 1:20 pm

eh, sej se je tudi tokrat najprej kar temeljito skrila, je moral Yodl obiske zabavat ;) ko je končno prilezla iz "soda", smo jo morali prinest dol, potem se je pa obnašala prav tako, kot se vsakič do tebe - malo božat, malo skrivat ... in potem se je nenadoma odločila, da je "Trdnjava" super ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 30, 2014 2:06 pm

:good: :clap:
No, sej...
Tilkovi vsaj eno zadoščenje ostane, in sicer Trdnjava ziher ni tako cvilil... :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 02, 2015 2:30 pm

Pri nas je dedek Mraz nosil zelo nevarne reči ... Očitno bo tale riba kar pojedla Bibi ;)

Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jan 02, 2015 6:29 pm

:O
A bi morda Bibk preimenovali v Arielo? :D
Čeprav... Tja, a ni običajna kombinacija glava in trup od punčke, pa rep od ribe?
Tole je očitno ena moderniše kompozicija, ki jo analogna generacija ne zastopi prov nč.
:lol: :lol:
Bibk, cela srčica si. :kiss: Tvoja ta začasna pa tudi. :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov