Timi in Pikapolonca

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 31, 2013 8:53 pm

Re: Timi in Pikapolonca

jaaaa, valda - srčka (no - vsi štirje srčki <3 ) se mi redno javljata, dobivam jojprejojmene fuuuul kičasta sporočilca in slike in sem tko cela vesela, za vse tele srčke, da vam res ne morem povedat...presrečna! Lepo jim je in radi se imajo na ful.
Tanovi sem poslala navodila za odprtje teme in limanje slik, če bo tako želela - če ne, pa tudi prav. Jaz vem, kako so in mi to popolnoma zadošča :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 01, 2013 4:01 pm

Iiiiiiiii....ampak a moraš bit tolk škrt pa vse slikce zase zadržat :S al bi kakšno delila z nami :girlblush: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 6:17 am

na mobitelu jih imam, pa nimam tehnične opreme in strokovnega znanja za to shendlat... :girlblush:
Bom prosila Jernejo za eno - ravno tolko, da vidite, da sta srčka več kot OK... <3

Sta pa gromozanska... :O Pikapolonca ima 5,5 kg, Timi pa 6,2 kg :kiss: :kiss: pri starosti dobrih 13 mesecev. Zdaj načrtno športajo, da se ne bosta preveč razlezla + prešli bojo na lažjo hrano. No....velika sta pač, meni se nista zdela debela...je pa res, da odkar njiju ni, skodelice napolnim enkrat na dva dni (jap, razen Srečkota imam same bolj kot ne anoreksike :girlblush: ...), prej pa dvakrat na dan :girlblush:

evo, bom pobrskala po mobitelu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 8:05 am

Timi <3 ... omagal na poti do udobnejšega ležišča ;)

Slika

Pikapolonca <3 ....na eni do svojih kontrolnih točk 8)

Slika

Svoj novi dom sta osvojila v prvi uri, Timi je rabil kakšno minutko več, da se je sprostil. S seboj je iz začasnega doma vzel svojo "mamico" - eno dekco, na kateri neizmerno rad dela zvezdice in jo cuza... :girlblush: Tanovadva sta nad obema enostavno navdušena, njuna sporočila prebiram z neizmerno srečo in ponosom :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 4:49 pm

:D saj vem, da sem serasta....sam se je pa splačalo :clap: :good: kako sta luštna, pa zelo sem vesela, da se imata tako lepo in da se imajo tako radi <3 :kiss:
Hvala, Oaza :good: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 15, 2013 4:46 pm

Včeraj sem bila na obisku pri telih štirih srčkih in nimam kaj drugega za rečt, kot <3 :cupidgirl: :cupidboy: :cupidgirl: :cupidboy: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Pa še nekaj slik dveh čudovitih, prečudovitih mačkonov:

Pikapolonca:

Slika

Slika

Slika

Timi:
Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga