Mucka TIA & TIN

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 11, 2011 5:37 am

Re: Mucka TIA & TIN

Straniščne prigode lepega Tina :girlblush: :lol:

Brez Tina mati krušna nima kaj posedat po WCju! :devil: :lol: Že nekaj časa torej skupaj...no, lulava pa kakava, kaj pa se počne na WCju.. :girlblush: Tin je v bistvu en tak praktičen mačkonček: zakaj bi čas zapravljala z opravljanjem enega samega opravila naenkrat, če lahko počnem dve stvari hkrati? Torej tisto, zaradi katere pravzaprav posedam na wc-ju + obilno cartanje. Čas je dragocen, ne gre ga preč metat! 8)
In ker je Tasha znana prilizovalka, največja baš v trenutkih, ko sem "zasedena" s kom drugim, pa ker Tia noče kaj dosti zaostajat za cimri, dostikrat posedamo tam gor trije, štirje naenkrat (no, ponavadi en malo "dol visi", ni tolk plac ipak ne... :lol:
Ali pa posedava dva (jaz in Tin), princeski se pa stegujeta gor v moje naročje in zahtevata cart. Ugotavljam, da mi zmanjkuje rok! :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 12, 2011 8:32 pm

Ta je pa dobra :D danes zjutraj sem zamudila v službo, ker nisem mogla dat Spicyke z naročja - je tko fletn predla zvita v kuglico. A si predstavljaš, če bi povedala šefu, da sem pozna, ker sem z mačko sedela na stranišču :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 12, 2011 8:38 pm

Sicer pa - v njuni temi je čist preveč čvekanja! Slikce, prosim!!! Dej ju na eno sončno okensko polico, pol pa... portretke - take od strani, pa od spred, pa na tričetrt... velik portretkov, lepo prosim :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 10:13 pm

Spicy je napisal/-a:...... A si predstavljaš, če bi povedala šefu, da sem pozna, ker sem z mačko sedela na stranišču :lol:

kaj šele, če bi rekla šefu, da si z mačkom sedela na stranišču! :lol:

Slikce....bojo :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 16, 2011 2:41 pm

Ne vem, če bi kaj dosti pisarila danes...Ah malo pa moram :girlblush: ;)

Tele mace moje so tko zlate, tko zlate, da ne morem povedat, kako zelo. Sem jih gledala pa gledala, kako se imajo rade, kako se stiskajo druga k drugi, se objemajo, ližejo,...da o tem, kako prijazne so do...no, do mene :girlblush: .... sploh ne izgubljam besed. Brez njih bi se mi že zrolalo, prisežem... :girlblush:

Ko bosta Tia in Tin našla Pravega - ali bolje rečeno, ko bo Pravi našel Tio in Tina - se bo začela še ena prečudovita zgodba v življenju vseh treh. Želim si, da se čim prej začne... :kiss:

Tole so čisto sveže od Tie in Tashe:

Slika

Slika

Slika

Slika

Enako sta se objemala Tin in Tasha , dostikrat se mucajo vsi trije hkrati. Črno in črno-srebrno zlato! :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne apr 17, 2011 6:55 am

Kakšna bleščeča dlaka! Izjemno lepi mački, zares :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 17, 2011 7:43 am

še objemajoči se parček v drugi sestavi - Tin in Tasha :)

Slika

No a nista srčka lubekana?! :girlblush: :kiss: :kiss:

Bleščeči del parčka išče dom, skupaj z bleščečim delom parčka iz prejšnje runde fotk ali dom, kjer že imajo notranjo muco. Vsekakor pa Tin od mene ne bo odšel nikamor, kjer bi bil sam, brez mačje družbe. Zaželena tudi pasja - ni pa pogoj :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne apr 17, 2011 2:45 pm

Joj kakšne kjut slikce :kiss: A se je Tasha mal posvetlila? Al je samo taka luč? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 17, 2011 4:41 pm

Tasha je pač taka - črna, srebrna, oranžna :kiss: ... Ampak resno - njeni cufki, ki si jih sama izčeše, so vedno samo srebrni. Mehki kot puhec in celi srebrni. Ne vem, kako je to možno, ej pojma nimam...
Na oranžno se pa tudi malo barva, ja - pa saj piše kakšno stran nazaj - vse za mamico! :lol:

Zlata, zlata moja princeska mala srebrna! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 7:27 am

kaj bi dala da bi jaz kak tak prizor v živo videla... :girlsad: ...jap, fouš, ni druge.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 10:01 am

kakšne rite scrkljane :) <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 22, 2011 11:30 am

Gledam tale dva črnuhca... ma sta mi prav hecna, lubeka mala. Imasta tako malo bučko, res majcena stopalca, pa doooolge tanke noge, buheka pa že kar nekaj (Tia malce več). Tko sta ... no, malo nesorazmerna, kot pravi najstniki :)

Tin je mali klovn. Sicer je Tia bolj crkljive sorte od Tina, ampak Tin začne cart prej pogrešat in ga iskat. Tko da ravno iz tega razloga odpira vrata zvečer, ko je treba it spat - da se še malo pomucava pa pobucava, pa še malo pa še malo pa še malo.... :girlblush: In zjutraj prvi priteče in skoči v moje naročje - da se prec navsezgodaj malo pomucava pa pobucava, pa še malo pa še malo pa še malo..... :girlblush:

Dva čudovita, nežna, nadprijazna mušniska sta, Tia in Tin! :kiss: :kiss: Tako zelo prijetna sta (pazi zdaj tole!), da ju sem pa tja poboža in ogovori še celo moj mož. To, drage moje, ne uspe baš vsakemu začasniku!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 22, 2011 12:22 pm

Tedva lupčka nista samo črna, sta očitno tudi zlata. :kiss: :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 22, 2011 12:33 pm

ko bi vaju jest mela kam dat...bi bla že včeri moja srčka črna prekrasna :girlblush: . glede postavic se pa nč sekirat, vama pošilja puzdravčke moj takozvani "tikpredzdajci nosečnica" :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 22, 2011 1:37 pm

ej ne ne, saj se noben ne sekira zaradi postavic - samo tkooooo sta ljubka z vsemi temi naštetimi "nesorazmernostmi", da sta še bolj cukrasta! :kiss: :kiss:
Res za znort sta tole fajna mačkeca, res, to prou ne morš. Najboljša in najlepša na svetu. Jap, zlata - prav res da!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe apr 22, 2011 1:57 pm

Črno-zlati mački, seveda. Kaj pa drugega, če mata pa zlate oči in črn kožuh :) pa še blešči se - oboje 8) :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 22, 2011 6:57 pm

Pa še srčke masta tudi zlate... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 22, 2011 7:03 pm

predvsem tole zadnje sem mislila, ja :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 11:13 am

Sporočam, da se najlepša in najzlatejša dva črnuhca na svetu v roku min. 5, max. 9 dni selita ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Če apr 28, 2011 11:18 am

A sam en štuk višje, ali resno odhajata :angel: ? Bi bil res že čas, da tudi zanju pride dom :kiss: .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost