Timi in Pikapolonca

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne apr 07, 2013 5:38 pm

Re: Timi in Pikapolonca

Prelepa... Oba. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 08, 2013 4:11 pm

:O čist prekrasna :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 09, 2013 10:50 am

največja srčka ever, res! :girlblush:

Naša mala pasja opica komaj čaka, da spokata culice, ker jo ima Timi tkooooooo rad....da se ji zdi že čist` tu mač! rofl
Res sta smešna...Timi za uvod spusti en (ali par njih) tak poseben sopranski miiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaw in takrat je jasno - akcija! Se buca vanjo, hodi za njo, teka za njo, voha ušeska, tačke, pa spet buc buc, pa jo objame in ugrizne v uhek (tko lepo, narahlo) - Pikačujka pa samo gleda, kako bi se izognila tem za njene pojme totalno pretiranim navalom čustev in imela mir pred to kosmato pomarančo.... :lol:
Pikapolonca je pa do male pasje opice popolnoma nevtralna.

Kar hočem povedat, je to (če je slučajno koga skrbelo, pa ni upal vprašat...) - mačjeljubna pasja družba nikakor ni ovira, ravno obratno! :)

Pa vseeno...imam občutek, da bo Pikačujka Timija na ful pogrešala, ko se bo spokal. Samo dela se, da ji je reeeees odveč! ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 09, 2013 11:39 am

<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 11, 2013 2:26 pm

jaz sem pa sanjala tadva srčka :cat: :girlblush: prav res :P
Lubice dve, upam da kmalu najdeta čist svoj dom, da ne bo pasja opica :O tko trpela :lol: ...jaz bi še kakšno slikco od Timija in njegove neuslišane ljubezni :girlblush:
Lupčke vsem kosmatinčkom :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 12, 2013 5:47 am

iiiii, Loti Pupa - to so pa bile lepe in pisane sanje! :good: Mogoče pa kaj pomenijo? :angel:

Slikc neuslišane ljubezni res nimam, ker je to tkooooo lepo gledat in poslušat, da se niti pod razno ne spomnim steč po fotkiča (ki je od nedavna očitno še bolj kot ne pokojni za povrh). Pa za pogledat na sliki res ne bi bilo kaj posebnega - filmček bi moral bit, pa zvočnike fejst naglas... <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 12, 2013 3:16 pm

oaza88 je napisal/-a:iiiii, Loti Pupa - to so pa bile lepe in pisane sanje! :good: Mogoče pa kaj pomenijo? :angel:

:D res sta bila luštna :kiss: in verjamem da sta v resnici še bolj srčkana :girlblush: (če je to možno). Ja če drugega ne pomeni, sta najmanj dober vtis naredila name, da sta se prikradla v moje
sanje :angel:
( :D ...saj vem kaj si hotla rečt, samo meni je srčka ukradla ena druga muca, pa se tko ovila okoli njega, da je nemogoče prek tega :truce: :girlblush: :kiss: ) ...nikoli se pa ne ve, kam te usoda potegne :girlblush:
Jaz bi imela kar vse :cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 29, 2013 11:37 am

Loti Pupa, po pravici povem, da nisem "ciljala" nate :girlblush: - sem se pač spomnila tvojega zapisa na forumu nekje, da je že kar nekaj muc, na katere si malce bolj pomislila, "ušlo" na svoj kavč, pa sem si rekla - no evo super, zdaj pa prihaja čas tudi za tale "mojadva!! :)

Torej - pri nas nič novega:
* fotkič je še vedno u penziji, mogoče celo v komi, novega še nisem uspela nabavit, tako da slik nekaj časa ne bo
* Pikapolonca, ki jo vse pogosteje kličemo Mivči, je še vedno naaaaajbolj nežna in sladka muca na svetu in v vesolju... :cupidgirl:
* Timi, ki ga vse pogosteje kličemo Timč, je še vedno en prikupen, nadprijazen in u ibr scrkljan "mamin sine" in neuslišani oboževalec male pasje opice ... :cupidboy:
* še vedno je dejstvo, da sta srčka v skrbništvu cca teden dni manj, kot sta stara (trenutno imata dobrih 10 mesecev)
* in tudi, da ne glede na to, kako dolgo že iščeta dom, moji kriteriji niso in ne bodo nič drugačni, kot so bili na začetku (tale opomba je zgolj posledica dveh čudnih klicev....takih - rešiteljskih ;) )

Tamaučka sta iz dneva v dan čudovitejša, navzven in navznoter .....le komu bosta do skrajnosti pocukrala naslednjih 15 let? :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 29, 2013 3:00 pm

:) Oaza88, četudi ti nisi "ciljala" name, sem sama čutila, da se malo zapletam :D ...res sta prekrasen parček tole :girlblush:

Saj so vsi kosmatinčki prekrasni, in vsi imamo pač kakšnega, ki nas bolj omreži, a pri takih kot sta Timi in Mivči mi ni čisto jasno, kam folk gleda?! Kako je možno, da jih ni še nihče pohopsal in odpeljal na svoj kavč?!
No, tudi jaz nisem pristala z muco, ki mi je ukradla srčka, ampak sem domov odpeljala drugi dve kosmati žabi :D v kateri sem čisto zaljubljena :kiss:
Mi obračamo...življenje obrne :P in upam, da se komu obrne proti temu parčku :girlblush: :kiss: :angel:

(ja, res so mi vsi potencialno "moji" mački ušli na druge kavče....zato bomo vse tri še naprej mislile na te revčke kosmate, ki si zaslužijo stalen dom, pa čeprav jim je pri skrbnikih prelepo :clap: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 01, 2013 1:57 pm

Čist` fertik... <3

Slika

Slika

Slika

Tole mehko, nežno, sladko mačje bitje išče dom :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 09, 2013 8:43 pm

Prelepo pisana pikapoka :kiss: . Ko te želvice očarajo, so drugi mucki kar preveč običajni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 12, 2013 9:49 am

ja, to pa res! :) Pikapolonca je tako zelo nežna, tako zelo mehka, tako zelo prijazna...ena zlata predoča kepica mačja je! <3

Slika

Slika

Slika

Njen bratec, Timi, je pa najbolj scrkljano "mamino dete" pod soncem in zvezdami! <3

Slika

Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne maj 12, 2013 6:05 pm

:cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 16, 2013 5:28 pm

Peter Pan se je ekskluzivno že pokazal svoji največji oboževalki ;)
zdaj gre pa lahko še v širšo javnost:

Slika

dudarček mali, kako si se lepo naredil! <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 17, 2013 8:40 am

Pikica je napisal/-a:Slika

IIIIIIIiiiiiiiiIIIIIIiiiii, kako lepo je zrasel! Sem vedela, da bo "najlepši"! ;) :kiss:

ps: za T&P bi bil pa tudi že čas... :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 17, 2013 10:10 am

:lol: mala slikca velikega muca in veliiika slika malega miceka.... :lol:

T&T tudi še prideta na vrsto, brez skrbi - sploh se ne moremo terminsko ujet...noje pa tud res, da mi je šele 1x uspelo prit v njihove konce, prav zares.... :girlblush: najbrž zato, ker "njihovi konci" pridejo bolj pogosto k nam :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 17, 2013 7:24 pm

Lubčka moja nesojena :girlblush: :kiss: :kiss: prekrasna sta, res :good: Peter Pan pa tudi tak mačkon da samo gledaš :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 1:39 pm

Timi :cupidboy: in Pikapolonca :cupidgirl: danes praznujeta 11mesečnico :)
Lupčka zlata scrkljana mehka topla dišeča pridna lepa krasna mehka golobčkasta predoča..... :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 8:13 pm

O, čestitke, lepotca :cupidgirl: :cupidboy: upam, da je kakšna še posebej fajn papica padla :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 23, 2013 9:17 am

Pikica je napisal/-a:Tole so trije dudarčki, najdeni stari en teden. Nekdo jih je odvrgel sredi gmajne in si tako opral svojo prelepo vest... Slika
Slika

V oskrbi sta že od čisto malega.
Žalostno je, da še vedno čakata na svoj stalni dom v ljubečem skrbništvu, ko bi lahko tu pomagali že mnogim novim, zavrženim, ki čakajo na to priložnost.
Sta popolna, v vseh pogledih.
No, in za ene - že prestara, al kaj? A mogoče premalo lepa, al kaj?
:negative: :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov