Michelle

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 8:27 pm

Re: Michelle

evo, Michelle je pr`štimana 8) - prideš, zagrabiš pa stečeš! rofl

Slika

Slika

Slika

Slika

:cupidgirl:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 8:42 pm

:angel: :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če apr 19, 2012 10:42 pm

Tole je pa meni najbolj krasna tema z najbolj krasno macico. Res. Po moje sem ene petkrat prebrala od začetka do konca. Michelle je super super lepa, :girlblush: In tale tema tudi daleč najbolj izstopa po opisu in tudi tem, da vemo in nekako čutimo, kdo in kako skrbi zanjo. :angel: ;)

Zelo lepo. Upam, da čimprej najde svojega lastnika, ki jo bo imel <3 <3 <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 8:15 pm

Tole temo sem danes pokazala sošolcem in sošolkam, da slišite kako so fantje ijali pa ojali. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 11:11 am

joj Lidka, to si pa res lepo napisala... :girlblush: hvala! Michelle je pač taka mačkica, da te kar začara, da jo enostavno moraš prav oboževat, pa če se tega še tako otepaš z vsemi štirimi... :girlblush:

rozika - no me veseli, da tvoji sošolci vejo, kaj je to huda mačka! 8)
;)

"zaljubil/a sem se vanjo, ko sem videl/a njeno sliko" je pri Michelle najpogostejši stavek klicatelja-interesenta za posvojitev. Saj ne morem zamerit - je čisto res! :)

Mi imamo pa dojenčka, evo... ;)
Slika
Michelle se ful rada prenaša na takle način in moja tamala hčerka ima še prav posebno dober način, kako jo prijet, da ji najbolj paše. Sva zmenjeni, da bo tega prijema naučila tudi posvojitelja/-ico/-e :good: Ko pride pravi, seveda... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 5:27 pm

Lepotni spanček... :cupidgirl:

Slika

Slika

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 5:31 pm

pa na tisti sliki ima še pogled kot dojenček :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 5:42 pm

O, facka. :)

Pri nas tudi eno rito takole nosimo naokoli. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 6:42 pm

Michelle je, poleg vseh ostalih svojih kvalitet, tudi malce prismuknjena mačka... rofl

Slika

Z njo res ni dolgčas! :good:

Pa še nekaj jo moram pohvalit: zadnje čase se prav lepo obnaša na balkonu in ne leze več pod 5 cm od balkona dvignjeno ograjo na drugo, taozko stran, od koder sem jo enkrat že reševala s pomočjo lestve ... rofl no, v bistvu mi takrat sploh ni bilo smešno, ker jaz se plezanja po lestvi na smrt bojim, tko da....za vsak slučaj trkam na les! :O

Michelle je res ena srčica od mačkice!
:cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 8:23 am

Sladka mehka afnica srebrna :cupidgirl: je našla en jako udoben prostorček za počivanje: vrh naslanjala počivalnika-gugalnika rofl

Slika

kva se pa ti krohotaš, a j` kej smešn`ga a kva? 8)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 8:29 am

Hehe, zanimivo, pri nas tako na naslonjalih počivajo le mački, ki se jim ime začne na M :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 25, 2012 5:39 pm

Michelle...Michelle se spreminja. Odrašča? ;) Danes je prvič, kar je v mojem skrbništvu, zlezla v (sedeče) naročje in zadremuckala. Seveda imam dokaze, ker to, to pa res ni kar tko! :lol:

Slika

Slika

Dremuckala je toliko časa, da je tole prvo naročje začela že rita bolet .... rofl no in je bila Michelle prestavljena v drugo sedeče naročje - tjaraaaaaaaam - res ena jako udobna poza:
Slika

Potem se je šla pa še zraven Pikačujke malo valjat po kavču:

Slika

Slika

Slika

Michelle ima to, za Pikačujko obupno navado, da se drzno zastrmi direktno v njene oči. Tega pa psi ne prenašajo najbolje...tko da je prav smešno gledat, kako se Pikačujka v Michellini družbi počuti kar malce neprijetno.... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr apr 25, 2012 6:48 pm

Ampak pri atiju trdnjavi pa očitno najbolj uživa. :) Tolk je fletna ta muca. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 25, 2012 7:11 pm

Vedno lepša je.
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 26, 2012 7:08 am

Ko jo vidim v naročju...pa vse te njene pozice na fotkah...krasna,najlepša mucica... :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 26, 2012 9:29 am

:cupidgirl: Res je - Michelle je iz dneva v dan lepša, bolj pridna in bolj prijetna mačkica.... :cupidgirl: Balkon je zdaj tudi Michelle-safe, brez tega, da bi ga bilo treba zamrežit na dvestodvajset procentov, kot je sprva kazalo, da bo treba. Tudi številčna živalska družba ji zdaj ni več toliko mar. Počasi dobivam občutek, da bi z lahkoto shajala tudi s precej manj številčno - da bi se pač prilagodila nastali situaciji in iz nje potegnila maksimalno. Vsekakor ji je prioriteta človeško občinstvo, ki se ji pusti u nulo začarat.

Še vedno pa upam in si želim, da bi se Michelle lepo poštekala z Jean-Pierrom, ki je po naravi zelo, zelo igriv in iskriv muc - tega ji pa res manjka, odkar je Alberto smuknil v nov dom. No, vsaj meni se zdi tako... :girlblush:

Ampak to, da je iz dneva v dan lepša in bolj pridna in večja srčica, je pravzaprav, sem prepričana, del njenega zvitega plana 8) ....ker tale srčica te že tko, že enostavno s tem, da je, prav prisili v to, da jo občuduješ in kuješ v zvezde in obožuješ - s tem, da postaja superlativ superlativa, je pa njena zmaga povsem dokončna. Zdaj potrebuje samo še primeren dom, v katerem jo bodo ponižni in ustrežljivi sužnji občudovali in častili in oboževali in kovali v zvezde še nadaljnjih 15+ let :)

Tkole se je prejle prepuščala božanju toplih sončnih žarkov:

Slika

Slika

Slika

Slika

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 26, 2012 10:31 am

Lutka prelepa...Koliko nas je že zaljubljenih ?? :kiss:
A kaj ko sami imamo toooliko mucic da Michelle resnično rabi nov dom in krasne ljudi...Lutka... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 5:12 pm

Kupila sem novo visečko in obe naši mačji punčici srčici sta jo že stestirali in pravita, da je superca. Tasho sem žal zamudila, sledi slika ob priliki - Michelle se je pa takole udobno počutila v njej:

Slika

Slika

V pričakovanju jutrišnjega dne 8) Michelle vse prav lepo pozdravlja!
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 7:47 pm

Ooo, a moramo mal pesti držat?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 8:12 pm

Prištimamo robčke? :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov