dimasti tiger Ian

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 28, 2011 1:54 pm

Re: dimasti tiger Ian

Tamau si je res komaj uspel utrgat nekaj časa zame, mulc... :kiss:

Evo ga, lepega:
Slika

Tegale spešl Perota je fajn namahal:
Slika

Potem je lovil Duhca pod preprogo:
Slika

pa še pa še:
Slika

seveda vse pod budnim očesom Mentorja:
Slika

Slika

In kaj si Mila misli o vsem tem?
Spokaj se že, butl... :O
Slika

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 28, 2011 5:04 pm

Bahahahaha, zadnja slika zmaga :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 9:53 am

Če tehtnica ne laže, Ima tole malo bitje 3,8 kg 8)

Torej: dom išče lep, zdrav, živahen in zabaven dimasti tiger, ki občasno sliši na ime Ian. Star je dobro leto in trenutno tehta nekaj manj kot 4 kg. Je kastriran, cepljen, razbolhan in razglisten, poleg tega vedno lačen, kakor briketkov in konzervic (pri čemer sploh ni izbirčen in je vesel vsega, kar se znajde v krožniku), kot tudi človeške družbe, čohanja, igranja in ljubezni. V mačji družbi se obnese odlično in bi bil krasen družabnik in partner za igro kakšni muci, ali še raje mucu, s katerim bi se potem lahko ravsala, preganjala in počela vse tiste norčije, kar jih pač počno dedci 8) Ian ima čudovito mehko žametno dlako, ki ni zahtevna za vzdrževanje, češe se pa zelo rad in pri tem neznansko uživa.

Išče dom! 041-991-682
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 9:03 am

Včeraj zvečer smo se igrali z žogico v tunelčku. To postaja družinska tradicija, jaz se usedem na tepih, tamau je prec zraven, za njim Meli, čez kakšno minuto pa še Mila. Jaz začnem poganjat žogico in sodelovanje v igri gre po že omenjenem vrstnem redu. Čudovito :clap: če nekateri ne bi bili tako neučakani in se jim čas, ki ga Določene Gospe V Najboljših Letih potrebujejo za reakcijo (beri: pogled fiksiran v žogico, pogled stran ene 10 sekund, poglobljeno lizanje kakšnega dela krzna ene pol minute do minuto, strmenje stran ene 20 sekund in potem zviz po žogici s svetlobno hitrostjo, da sploh ne vidiš, kdaj je premaknila taco) zdi grooooozno predolg. No, včeraj ga je zadelo in sicer stereo :D ko je šestič (če sem prav štela) skočil Mili pred nos, je dobil kar dve klofuti, eno od Gospe, drugo pa od Melija, ki mu je čist pokrov odneslo :lol: :lol: Tamau je ostal paf :O in mu sploh ni bilo jasno, kaj ga je zadelo, jaz sem pa šla spat čist objokana :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 9:44 am

Cats je napisal/-a:... Jaz začnem poganjat žogico...

**KHM**! neki si narobe razumela tuki - tunelček je igrača za mačke! :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 9:51 am

če mene vprašaš, je finta v tem, da je Njihova ta tunelček kupila, se ful rada igra z njim, oni ji pa mal ustrežejo pa potapkajo zraven, k je tko hecna ;)

(sej, a ni tako pri večini mačjih igrač? jih na koncu tapkamo podložniki? mački pa najsrečnejši razsuvajo škatlo, v kateri je prišla igrača? ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 9:53 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sam tole zadnje je pa TAKOOOOOO res!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 10:44 am

dir god, kako neki zgleda mimoidočim, ko jaz v pisarni za steklenimi vrati muuuuuukoma zadržujem smeh (no, včasih mi tudi ne rata....zdajle recimo mi je čist` ušlo! ) :lol: :lol:
A ste mi pa face, res - bi vam bilo prav eno skrito kamero za namontirat, to bi bilo šele noro! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe sep 02, 2011 5:52 pm

sam tole bom rekla:
:kiss: :kiss: :kiss:
:lol: :lol: :lol:
:fool: :fool: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 6:02 pm

hja, nekatere bomo najbrž zahtevale prevod za blondinke.
No - torej?
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 03, 2011 9:25 pm

Slika

Lep, nežen, mlad in perspektiven. Išče dom!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 04, 2011 12:16 pm

perspektiven? :lol: za kaj?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2011 8:59 am

Mah, Ian ti je kot Alojz Kodre - mojster za vse, mojster za mafijo. Posebej pa za mafijo, to res obvlada :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po sep 05, 2011 10:35 am

pogled fiksiran v žogico, pogled stran ene 10 sekund, poglobljeno lizanje kakšnega dela krzna ene pol minute do minuto, strmenje stran ene 20 sekund in potem zviz po žogici s svetlobno hitrostjo,

O joj, že vidim, kakšno krivico smo storili mojemu Gizmotu. Proglasili smo ga za neinteligentnega, zdaj pa vidim, da bi morali samo še malo počakati. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2011 10:50 am

lubek mali....punce, zdajle vidim, kaj pomeni "ne videt nekoga vsak dan". Na ta način me je lopnilo po glavi, da Tia in Tin nista več velika mladička, ampak odrasla mačka. In točno na ta način me je v soboto popoldan lopnilo po glavi, da je tale tamau pa skoz lepši :girlblush: :kiss:

Perspektiven v vseh pogledih, res krasen mačkon. Cats-in zapis, tistole o mafiji, mogoče lahko koga napelje na napačne misli, tega pa nočemo, ane Cats ;) Ian zna pač biti tudi živahen in razigran in poskočen in radoživ (pa nežen in mečkabilen in cartast in predljiv), zna bit tudi leteča veverica (ob prvi priliki, ko boste srečale Cats, jo prosite, da vam zgodbo pove v živo - e pa to prou ne mor`š! :lol: ) , ni pa uničevalec ali negativec v kakršni koli smeri, ki se kakorkoli lahko poveže z besedo "mafija".

No Cats - je tako? 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2011 10:57 am

Madonasanta, oaza, vsak kulturen fizik (ker drugačnih pač ni) ve, da je mafija matematična fizika - in prav epizoda z omenjeno veverico kaže, da je tamau rojen talent :good:

Kva si pa misla da je, uno, kemizerija, kojnske glave in te fore? Adejnehino :rolleyes: :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2011 5:46 pm

se globoko pardoniram, Cats - na fiziko in fizike se pa res ne spoznam! :girlblush:

No v glavnem, v soboto sem bila malo na obisku v temle koncu Ljubljane, pri malem lepem Ianu v najboljši družbi. Malo smo se pofotkali, malo počohali, poslušali Ianove čmrlje, ...tokrat si je celo uspel vzeti ene 2,45 minutke zame, mulc mali... :kiss:

Pokazal mi je, kako ga je Mila naučila uporabljat praskalnik (no...tole je bilo že po uporabi - pa nič ne de, kartonasti praskalnik je uporaben za več reči počet :lol: ):
Slika

Slika

Ian je zelo ponosen, da mu Mila dovoli poležavanje po njeni tutki, ki je bila sicer izvorno darilo za Melija, no pa pustmo to podrobnost (pa pssssst, ne povedat Mili!!!) :

Slika

Slika

Malo sva se tudi poigrala s Cats-ino najljubšo igračko :lol:

Slika

seveda je vse potekalo pod strogim očesom Melija Mentorja:

Slika

In kaj si Mila misli o vsem tem?
Isto kot prejšnjič! :lol:

Spokaj se že, butl... :O

Slika

Cats - hvala za dobro družbo in vse! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 05, 2011 5:51 pm

Oh, ti še pridi, te bomo veseli :D

Med tem vam pokažem, kako Ian daje lubčke: KLIK ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 8:58 am

Ian je izgubil naziv "tamau" in pridobil naziv "dr" :lol:

Glede "tamau": ugrabila sem ga Cats 8) , ker se bo oddajal v paru z Gregijem in ker.... ;) ..... no nič ne bom še povedala, da se ne zajinxam al kako se že reče temu...., no v glavnem, da se čim prej navadita bit skupaj. Gregi je sicer še v karanteni, medtem pa se Ian navaja novega okolja in drugih ljudi (odlično mu gre, mulcu sivemu! :kiss: ) No in ob Gregiju in Rožletku Ianu, pa četudi ni XXL, naziv "tamau" prav res ne sede ;)

In kako je prišel do naziva "dr" ? Še lažje in hitreje kot kakšen od naših poslancev! :lol: Princeska Tasha ga opazuje s pogledom alaMila :lol: in se sprašuje: kaj pe je to zdaj za ena dimasta reč? E, pa je postal dr. na c-k, u tren oka!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 9:07 am

Ja, Ianček je šel na sever, pri nas je pa zavladalo totalno brezdelje - spi se po 23,5 ur na dan, v preostalem času eni jejo (guess who 8) ), drugi pa kakajo po kuhinji (tega vam ni treba ugibat). S tem, da je čas za kakanje redno zelo, ZELO zgodaj zjuraj :devil:

Ian je res čudovit muc, prijetnega značaja, zabaven, malo po najstniško navihan, nežen in zelo brneč <3 Ne morem si predstavljati kiča, ko bosta s Gregijem skupaj pozirala, pa ne vem, če bom šla sploh gledat teh slih, da ne bi še kako sladkorno fasala :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov