CicMic, Šenčur

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 02, 2016 8:11 am

CicMic, Šenčur

CicMic je bratec Vina in Diesela. V karanteno je prišel kot totalni divjak, z deko so ga lovili po stenah in povsod, da so ga lahko dobili v roke. V socializiaciji je napredoval mnogo počasneje od bratcev, ki sta že nekaj časa popolnoma normalna (no, nekaj takega rečt o mačku, je itak smešno ane :lol: ....ampak saj veste, kaj mislim).

S CicMicom se od njegovega prihoda k meni ogromno in zelo intenzivno pogovarjava o tem in delava na tem, da smo (eni) ljudje čist fajni in da je super bit notri, na varnem in toplem. Začela sva s plazenjem po tleh in vlačenjem vsakič znova iz vsakršne male luknje, ki ni bila "zazidana" oz. nedostopna. Nisem mogla verjet, v kakšno malo luknji se lahko zbaše takle sicer kar velik mačkonček. Ob tem mi skoraj neprestano in glasno dopoveduje, da NI fajn bit notri in da bo kar nehal jest, če ne razumem tega. V sami socializaciji sva naredila ogromen napredek. Še vedno mu sicer vsaka sprememba pomeni velik stres in korak nazaj, pa se z malo truda dokaj kmalu ponovno spomni, da smo (eni) ljudje čisto fajni. Je pa CicMic, kljub neverjetni solidarnosti tudi s strani Bernardke in Sookie, strašno nesrečen in skoraj neprestano samo išče izhod ven. Pri oknih, pri vratih, pri vsaki špranji, kjer vidi zunanji svet, je sposoben čepet in se dret tudi po 3/4 ure skupaj, dokler ne omaga in gre malo počivat. Potem pa bolj kot ne spet eno in isto. Hrano skoraj v celoti zavrača, poje očitno točno toliko, da preživi, kar se že začenja poznat na njegovi sicer lepo okrogli postavici (ki je taka tudi zaradi izredno goste in mehke dlake), pije očitno dovolj. Iz vseh teh razlogov sem se odločila, da mu pod nujno skušamo najti notranje-zunanji dom, v nasprotnem primeru pa ga vrnem nazaj na znano lokacijo. Tam seveda bo imel zavetje, redno hrano in pijačo in ljudi, ki ga bojo nadzorovali (kolikor jim bo pustil).

CicMic je seveda že v celoti veterinarsko oskrbljen.

Nekaj slik mojega lepotca, ki mi tre srce... :girlsad:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

(foto: pola - hvala :* )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 02, 2016 11:40 am

Re: CicMic, Šenčur

CicMic, ne ga biksat. Začni uživat in tvoje začasne razveseljevat. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 05, 2016 10:14 pm

Bom prihranila razne zgode in nezgode, vzpone in padce, kar zase....v glavnem, tkole je: moja mala princeska, CicMic, Cicko, žabica, medvedek,... že par dni ne tuli več. Ne bom rekla, da je postal priljuden, ker je tak (trenutno) pač samo do mene. Zelo je še plašen, stanovanje sem temu ustrezno "zazidala". Ga ni skrivališča, kjer ga ne bi našla (trkam na les!) in dosegla z roko, ki boža. Ne vem, kaj se je njemu godilo drugače ali slabše, kot njegovima totalno socializiranima bratcema. Mislim, da nič....ima pa tole srčece moje mehko neverjetno nežno in senzibilno dušico.

Kakorkoli......včeraj je dobil obisk. Na srečo sem ga prej uspela spravit v sobico, tako da sta ga lahko vsaj videla. Ni bil razpoložen za druženje, ker smo ravno ta vikend imeli polno hrupnih družinskih in ostalih obiskov, kar CicMicu seveda še zdaleč ni po meri. Sedeli smo v sobici na tleh in se pogovarjali, povedala sem vse in več, več kot pošteno....in zgodilo se je, da ima CicMic zagotovljen dom, kamor odide, ko nakupijo vse potrebno zanj :) Tak, prav poseben dom, pri dveh prav posebnih ljudeh, tako, kot je prav poseben tudi sam <3 Notranji dom, naslednjo pomlad, če bo želel bit tudi zunaj, bo lahko. Verjamem, da bojo postali srečna družina :angel:

Zdaj pa se grem še malo crkljat s svojim mehkim medvedkom :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 06, 2016 10:11 am

Ooooohh :kiss: ful vesela!
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 06, 2016 10:29 am

:clap: Bravo, oaza. :) Tudi jaz zelo vesela.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 06, 2016 11:11 am

Držimo pesti, da mu bo nov dom všeč! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr dec 07, 2016 10:09 am

:kiss: :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2016 5:43 pm

CicMic se pelje Domov <3 , zamenjal je eno Ano za drugo :) in po novem je CicMic Oliver <3

Srčece mehko zlato okroglo, čimprej se Tanovima pokaži v vsej svoji lepoti :angel:
Pa bodi zdrav in priden in prikupen, kot znaš bit samo ti, prismoda mala... :kiss:

Prosim za arhiv.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So dec 10, 2016 10:41 pm

Srečno, CicMic Oliver! :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov