prelepa Ashka, Tržič

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 02, 2016 10:00 pm

Re: prelepa Ashka, Tržič

<3 <3 kraljična, princeska, lepotička, veverička, sovica :sunny: .... kaj vse si bila v tem času, ko si čakala na čisto svoje... vse nas si očarala in verjemi, da ti vsi želimo, da bi se imela doma prav tako lepo, kot si se imela pri obeh tetah tazačasnih...uživaj, srčica in prosim, prosim, javi se nam s kakšno slikico, jih bomo zelo veseli :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 02, 2016 10:16 pm

Oazica ;) hvala, da sem se lahko poslovila ... :'( :kiss:

(mula me itak ni šmirglala 5 posto, k*** pa taka "hvaležnost) :P

ps: prekrasna je ratala! Res prekrasna, princeska "naša"! <3
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 02, 2016 11:02 pm

sonja - pri treh tetah tazačasnih, ne dveh ;)
Taglavna bila alexx, ki je potrpežljivo dudala in futrala tamalo želvico, tadruga taglavna je bila emmy, ki je pogumno in vzorno skrbela za malo Ashko v času njene hude bolezni - jaz sem v bistvu samo pobrala češnjo na torti in spremljala tole čudovito bitjece na poti iz male simpatične mucke, ki sem jo dohranjevala, ker ji je bila hrana zadnja briga, v veliko, samostojno, samozavestno, prečudovito mačjo gospodično. Alexx in emmy, še miljontič - hvala vama za vse! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 02, 2016 11:27 pm

:girlblush: joj, se opravičujem Emmy :rose: ..., potem pa vsem trem iz srca hvala za vso skrb in nego in ljubezen, s katero ste jo obsipavale prav vse tri tete tazačasne... kar se na Ashki, kraljični št.1, tudi pozna, zlate ste, punce... :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 05, 2016 9:59 pm

Naša zlata sovica, lisička veverička, polhek, naša Ashka.....je Doma <3
Čisto takoj ob prihodu Tanovihdveh je zlezla v transporter svojega pasjega "bratca" in se počutila povsem sproščeno. Ko smo se poslavljali, se objemali in jokali vsi po vrsti, je Ashka mirno in sproščeno ležala v transporterju in komaj čakala, da smo se scmerali in da sta jo Tanovadva odpeljala novim dogodivščinam naproti.

Slika

Slika

Doma je že vse raziskala, narenčala bratca TeddyBeara aka Tedeka in se našopirila nad njim. Da bo vedel, kdo je po novem tu šef 8) Na polno se je tudi že igrala, tako s Tanovo kot sama..... Pri meni se v bistvu ni imela prilike kaj dosti igrat, ker so jo, nerodno veliko muco, vsakič prehiteli mlajši in/ali spretnejši od nje.

Imata pa z novim bratcem kar nekaj podobnosti: obema je hrana bolj "kr neki" kot ne, oba sta malce štorasta in oba sta prav posebne barve. Komaj čakam, da se bo mali zavedel, kje mu je mesto zdaj po novem ;) in ga bo Ashka blagovolila sprejet v svojo bližino, potem ju pa predstavimo :)

Sicer pa, priznam....tole je bilo doslej daleč najtežje slovo. Mala mačja čarovnička s sabo v nov dom ni odnesla zgolj koščka mojega srca, kot ga odnese prav čisto vsak, ampak mi ga je košček pustila. Majcen košček...vse ostalo je z njo :kiss:

Najlepša, najboljša in najbolj posebna mucka na svetu in v vesolju.....bodi zdrava in pridna in rada imej vse Tanove, tudi Tedeka, pa javi se sem pa tja s kakšno sliko in novičko. Nikoli te ne bomo pozabili, zakladek naš čudežni! A zdaj si Doma. <3

Prosim za arhiv.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So feb 06, 2016 8:11 am

:yahoo: Srečno, Ashka! :kiss:
Oaza88, to si pa tako lepo napisala! <3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So feb 06, 2016 11:10 am

Ashka, draga moja zlata, neskončno lepo se imej! :kiss:

Oazi in Alexx pa en veliiiik objem. :* :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 06, 2016 6:57 pm

<3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 06, 2016 10:36 pm

:cupidgirl: Ashka, srčica prečudovita, uživaj na čisto svojem kavču.... :kiss: <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po feb 08, 2016 9:19 pm

Ashka, lepotička, <3 , uživaj s polnimi pljuči!

Oaza88, <3 .
Prejšnja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov