V središču

prijazni Lukas - Pšenična Polica/Cerklje


Moderatorji: jernejch, oaza88

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Prispevkov: 14463

Pridružen: Sr sep 08, 2010 8:29 pm

Odgovor Sr jan 29, 2020 7:46 am

prijazni Lukas - Pšenična Polica/Cerklje

Prijaznega frajerja Lukasa je, z vsemi njegovimi posebnostmi, krasno opisala njegova karantenska skrbnica <3
Lukas je ocenjeno 8 mesecev star mladenič, bil je že R/R, testiran na Fiv in Felv (oboje neg.), kastriran. Ko pride malo k sebi od vsega, kar se mu je dogajalo, bo po cepljenju iskal svoj dom. Zanj vsekakor ne pričakujem kakšnega navala, a verjamem, da bo slej ko prej (glede na sezono bi bilo fajn, da prej) našel dom, kot si ga zasluži, bitje zlato... :kiss:

*******
Tole je Lukas. Velik, lep, žilav mlad tigrrr, ki je imel to smolo, da se je pred časom, po veterinarkini oceni cca. 2 meseca nazaj, znašel ob napačnem času na napačnem kraju. In je počilo. Kaj točno ga je zadelo, žal ne zna povedat. Fasal je grdo poškodbo prednje desne tačke, zlom zadnje desne tačke in špičke repa. Tudi tega, kje in kako si je lizal rane, ne razkrije. Dejstvo pa je, da sta obe taci grdo zaceljeni, prednja je še precej gola, in fant nikoli ne bo paradiral po pistah, čeprav je jako hud model 8)
Tudi diha nekam hitro. Čisto prehitro in preplitvo za zdravega poba njegove starosti ...

Na srečo ima srečo. Naletel je namreč na zlato dušico, ki ga ni kar pustila brezglavo tekat po cesti, mrnjavkat v mimoidoče in jim talat buce. Popokala ga je v boks in ga, v spremstvu njegovega zavijanja namesto zaresne sirene, odpeljala k vetki. Žal so poškodbe prestare, da bi se dalo tačici brez ponovnega rezanja in lomljenja naravnati. Fante solidno funkcionira kljub malce hecni hoji in čisto rahlo kljukastemu repu. Bolj skrbi tisto, kar se dogaja za sicer zelo debelo kožo. Kaj povzroča, da diha dobesedno 4800/uro, lahko pokaže le rentgen in dodatna diagnostika ...

Sicer je Lukas silno crkljiv pozitivček, negativen le v dobrem smislu, na FIV in Felv ter čisto na frišno kastriran, kar je plačal kar s špičko uha, ker cekina pač nima. Bo pa krvavo rabil kakšnega, za sliko. Uno črno sivo, ki ni za pasoš, razkrije pa, kaj ne špila čisto po taktu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Prispevkov: 14463

Pridružen: Sr sep 08, 2010 8:29 pm

Odgovor Če apr 16, 2020 10:48 am

Re: prijazni Lukas - Pšenična Polica/Cerklje

Slika

Slika

Slika

Slika


Tale prijazni srček je bil še cepljen in čipiran in je že odtačkal v nov dom. Je kar malo prazne brez tele velike prijazne klepetulje.... :girlblush:
Srečno, junak! :kiss:

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.