Meni je tudi zelo žal za vse plašne muce, ki zaradi svojega karakterja ne dobijo doma

.
Jaz ki rada sanjarim o mačkah, katere vse bi in bom imela, bi zelo rada (nekoč, ko bojo pogoji..) posvojila muco, ki bi že dolgo čakala na dom, in to so ponavadi plašne. Ampak potem sem ugotovila, da plašne muce in muce s posebnimi karakterji ne bi bile primerne zame, ki bi si rada (spet nekoč

) ustvarila družino, in torej bodo mačke morale prenašati vso vpitje in cviljenje in glasen jok otrok.. V takih primerih pa je najbrž boljše posvojiti mečkabilno, neustrašno, živahno muco (mačka), saj če bi v tak dom vzela plašno muco, bi ji najbrž s tem naredila več škode kot koristi?

Je to pogosto, da mladi družinici, oziroma parom, ki nameravajo imeti otroka, raje svetujete neplašne muce?
Me samo zanima kako je s tem, enkrat sem videla na Animal Planet, ki so rekli da živahen muc je primeren za družino z otroki, plašen muc pa ne..
Sicer pa imamo tudi pri nas doma eno plašno in malce napadalno mačko

. Obiski je ne vidijo nikoli, še mi jo ponavadi bolj malo vidimo, ko pa se prikaže, začne tepst vse, ki jo poskušajo pobožat

. No ampak ene 2x na mesec pa pride sama do nas in jo lahko enkrat ali dvakrat pobožamo, potem spet fašemo batine

. Ampak vseeno, po svoje je pravi srček

.