čvekava papiga
Kraj: Ljubljana
Moje podgane <3

Najprej se naša teta opravičuje, če smo zatavali v napačno temo. Pravi, da taki pač smo, ane, gremo tja, kamor se ne sme. Mi ne vemo, o čem govori, ampak okej, za jest nam da, tako da nej ji bo, nej govori, kar ji paše. Pol je pa vedno huda, pa nas lovi, pa pravi, da med obleke pa ne smemo, ker baje naredimo luknje. Samo mi jih ne, mi samo popravimo, sploh zdej poleti, da teti ni preveč vroče. Tudi posteljnino poštimamo, da je bolj zračna. Ona je pa huda na nas

Tukej smo doma. Res ne vemo, zakaj rabimo tako veliko hišo, ker nam je dovolj lepo ena polička za lulat pa za spat pa za jest. Ampak mamo pa bazen zdej, ko je vroče pa se gremo lahko kopat.

Jest sem Google. Sem najstarejši tukej okol, pa me vseeno noben ne posluša. Še hujš, tam ena mula mala, pol mlajša od mene, pa še iz Italije, no ona ane... Ona mi skoooz teži. Misli da zato, ker ma tista velika ušesa, mi pa lahko teži al kaj. Phhhhh, samo to lohk rečem. Sem pa zelo lep, tak postaven, nič debel, tko kot moji cimri. Teta mi pravi gospod v letih, pa ne vem zakaj, sej mam komej 2 leti pa 3 mesece

No, to je pa ta tečna. Teta ji pravi Pinja, pa ne vem zakaj, ker je v bistvu Tečnulja. To je, pa nič druzga. Eno leto je mlajša od mene, mater, pa misli, kaj je. Pfff. Ko pa teta zraven pride, se pa prec skrije, ker tete se pa mal boji

No, tlele je pa Pepsi. On je skorej tolk star, kot jest, samo ne tolk, ampak en mesec manj. On se noče slikat, ker mu je vroče, zato sem ga tud mogu jest predstavit, ker on rajš spi.

To je pa njegov brat, Frizbi. On je debel, tud teta tko pravi. On mi zmerej hrano ukrade. Sej zato pa je tak bajs. Jest sem mu reku, da ne sme tolk jest, pa teta tudi, pa ne posluša. Pa še požrešen je. Pol je pa umazan. Bajs.

No, pa še Kivi. Ona ma vse rada, je zelo prijazna. Tudi teto ma zelo rada. Je tudi najmanjša, še bolj je mejhna, kot jest. To je zato, ker je mlajša, pa ker je punčka. Teta je bla včeri huda nanjo, ker ji je ukradla čokolado, ampak zdej je že ok.

Tko pa papamo včasih. S prstkov je boljša hrana, kot iz posodice, a ste vedli to?

To smo pa vsi. A sem vam jest reku, da je Frizbi debel, a? Sam jest pa nisem, jest sem pa najlepši.

Pol mamo pa še slikice od enih, ki jim teta reče zvezdice na nebu. Sej jest se jih spomnem, oni so bli zelo zelo prijazni, pa teto so meli radi, pa ona njih. Pa teta pravi, da so šli mal pančkat, ampak da nas ponoči gledajo skupej z drugimi zvezdicami. Sej jest jih tudi mal pogrešam, smo se meli zelo zelo radi...
Nutella, ona je bla naša šefica in ko je bla ona, mi ta Tečna ni nič težila.

Cookie je bla pa njena sestrica, ona mi tud ni nič težila.

Pa še Boo. Njega se slabo spomnem, ker sem bil še bolj mejhen, ko je postal zvezdica.

No, tko, zdej pa dost. Grem jest. Pa spat.