Živjo!
Lejte mene kolk sem zlastu, zdej sem stal že tRRRi mesece. Počasi se učim lečt L, ampak še ne znam doblo. Teta mi ne plavi več helikoptel, ampak pleško. No, pa sem še vedno podgana, tolk da boste vedli, teta nima pojma

Zelo lad imam plste od človekotov, kel dišijo. Moji bodoči cimli so ene navadne tečke, Kivi (to je una ta blont) me je enklat ugliznila v plstek potem je bila pa teta huda. Ampak teta plavi, da sem zdej že dovolj velik, da počasi bomo pa plijatelji.
Aja, Google je bil spet pli vetelinarju, kel je teško dihal, zato spet dobiva zdlavila, ampak je zdej že ok. Vetelinar je rekel, da je bila tista bula maligni tumol, ampak da so vse lepo odstlanili in da ni več nič bule ostalo v Googlu in da bo najblš zdaj uredu. No, pa dosti o Googlu, kel sem jas itak lepši in bolj pameten. Sklatka ja, teta mi je še lekla, da naj povem, da če gle kdo slučajno na Bioexo 14 ali 15 septempla, bomo imele podgane čisto svoj štant in iglalnico, kjel se bomo igrali in nas bojo lahko dlugi človekoti videli in pobožali in vplašali tete kaj o podganah. Plavi, da bova midva s Kivi tam v nedeljo, 15ga septembra.
Vloče je, zato glem nazaj spat.