nevidna bolha
Zgubljanje (lizanje) dlake
Veterinarka mi je dejala, da obstaja sicer sredstvo (injekcija) proti srbenju, vendar da ima preveč stranskih učinkov, da bi ji jo dala že kar takoj. Da bi najprej poskusili s tem, če pa ne bo šlo, pa pregled krvi in nadaljnje preiskave.
Klicala sem veterinarja glede strongholda, pa so mi rekli, da je reakcija na to ampulo menda zelo redka in da je prav, da sem sprala s plivaseptom in vodo. Da če bo pa kaka sprememba obnašanja, naj jo pa pripeljem.
Muca drugače živi še z enim mačkonom in psico. Najverjetneje bi bila najbolj srečna kot edinka, pa žal ni. Je pa med njimi enako dogajanje kot vedno, tu se ni nič spremenilo; tudi pralnega praška/mehčalca nisem menjala ... Hrane tudi nisem menjala, ves čas je na dietni - urinary, ker je imela lani dvakrat uroinfekt, česa drugega se pa ne pritakne.
Ima kdo morda podobne izkušnje in posledično idejo, kaj bi lahko še bilo poleg tega, kar so mi povedali pri veterinarju, in ali lahko še kaj storim. Poleg tega, seveda, da čakam, da začne delati ambulanta Mačje hiše