Andreja, počakaj z jeej
taperverčki zanimivo glede družbe, pri tem sem se spomnila, da sem včasih razmišljala boga moja Čičika, ker je ne pustim ven, da kaj ji vse prikrajšam, še pred daljnimi 7 leti, ko ni bilo toliko osveščanja o tem, da muce ne smemo kar pustiti vandrati naokoli brez kontrole. Jaz je takrat namenoma nisem pustila ven iz čisto sebičnih razlogov - ker bi mi počilo srce, če bi se ji kaj zgodilo (slabe izkušnje, seveda in na žalost).
Podobno razmišljam sedaj glede družbe, le kaj ji vse prikrajšam, da je sama in obratno, mogoče pa ji je najbolje tako? Če bi se le navadila bi se lahko dve imeli krasno skupaj, sploh ko smo v službi. Čeprav je prava 'gospa', ne deluje nič zdolgočaseno če je sama, včasih deluje prav srečna, da kam greva in ima mir, da naju sploh ne pričaka pri vratih ampak se samo malo namrgodi ko jo počohljava. Ko greva na dopust ji je sedaj prav vseeno, da ima samo babysitterko (na začetku pa jo je panika, da sva jo zapuščava in je napadala skrbnico

), včasih pobegneva med vikendom za cel dan in je sploh ne gane (ali se dela da je ne?

). Ne vem, bom morala res detajlno opisati skrbnici, ker se meni sploh ne sanja kako bi odreagirala, sem pa zelo tenkočutna in bi se obupno zasekirala, če se ne bi ujeli in bi ena ali druga trpeli, sploh kaka majhna srčkana kepica, če bi jo ta gospa pihala in kloftala
Kar se tiče čistoče pa sva na istem

Konec koncev je isto, al sesaš za eno al za dvema.
renata moja me vedno preseneča, še vsakič sem narobe predvidela situacijo. Po selitvi sem mislila, da je ne bo ven izpod kavča 3 tedne in se ne bo nikoli navadila na mojega fanta (ne mara preveč moških), pa je bila že po 2 dneh kot da od vedno tu živi, in mu lezla v naročje kot ni še nikomur nikoli. Ko sva šla prvič na dopust sem mislila da bo prijazna do skrbnice pa jo je popihala, popraskala, malodane oblajala ko jo je prišla pocrkljat in nahraniti, tako da se mi niti ne sanja kako bi odreagirala na 'sestrico'. Samo enkrat je videla drugo muco in takrat se je je bala na smrt, če pa sliši mijavkanje na PC (kakšen You Tube video z mucami) pa začne grizljat laptop in mene zraven.
Hvala za letak!
Patricija 7 let je imela avgusta.
Najbrž je pametno tudi vzeti dopust in biti par dni doma dokler se vsaj približno ne uneseta? Kaj če sploh ne bi šlo?