Priporočam/odsvetujem

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

Moderatorji: andreja, renata

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po jul 09, 2012 6:18 pm

Re: Priporočam/odsvetujem

Priporočam, Bozita mokro hrano v tetrapakih. Super kvaliteta, tudi razmerje cena/kvaliteta je v redu, pa priročno pakiranje v tetrapakih. :good:

Priporočam Cat's Best Nature Gold, pesek oz. steljo za mačji WC v obliki briketov. Ko se enkrat na vadijo na to iz peska, je super - dolgodlakim mačka se pesek več ne prijema na dlako, razmetavanja ni vse povsod (pri nas je bilo treba vsak dan pometati), pa še direktno v WC se ga lahko meče. Krasno res.
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:47 pm

Hm, a se je komu že zgodilo, da bi se mu Feliway v električnem razpršilcu pričel žgati? Fuj, kako to smrdi :O

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 28, 2012 9:30 pm

Za čiščenje nakosmatenih posteljic/preprog/praskalnikov/površin priporočam tole krtačo: http://www.supercombe.si/nega-krtace/50 ... -zima.html :)

Za mačke mi ni odgovarjala, za čistit je pa zakon! Tako dlake fajn dol pobere da je kaj, zato zdaj samo to uporabljam. Ampak samo ta del kjer je krtača, ne kjer so igle. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Ne jul 29, 2012 4:50 pm

Jaz uporabljam tole:
Slika
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 5:34 pm

nekaj zgornjemu podobnega tudi meni super služi,
sicer pa uporabljam kar prazne rolce od wc papirja in gor nalepim obojestranski taširok selotejp. Plast na plast, dokler se ne naveličam...potem pa z novo rolco ponovim vajo :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 5:47 pm

To kar je MarryAlice pokazala smo mi dolgo imeli za oblačila, zdaj imamo tiste rolice kjer je lepilni papir gor, v DM jih kupujem pa so super.

Ampak taka rolica, ali pa krtača za pucanje dlak z oblek meni sigurno ne bi delovala za čiščenje mojih preprog. :negative: Tako nekako je preproga narejena, da ni gladka površina, ampak so kot neki pleteni laski al nekaj gor :D, potem pa s krtačo najlažje počešem ven. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 5:54 pm

aja za to uporabljaš tistole krtačo - moram rečt, da mi res ni bilo jasno, kaj in kako....
S preprogami pa jaz nimam prav nobenih težav 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 6:02 pm

Jaz pa s furminatorjem recimo predpražnik odlično očistim dlak, drugih tepihov pa nimam 8)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 6:24 pm

Jaz moram pozimi nujno imet preprogi na vsaki strani postelje, ker je pod spalnico vhod in je posledično po tleh veliko bolj mrzlo kot kje drugje. :(

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Ne jul 29, 2012 8:07 pm

Priporočam - tiste poceni čisto navadne majhne krznene miške, ki se jih dobi v skoraj vsaki večji trgovini za male živali. Tudi, ko se moji že vseh drugih igračk naveličajo, so te miške še zmeraj aktualne. Vsakič v trgovini kupim nove, ki se itak zgubijo nekje v hiši že prvi dan. Potem pa pospravljam in pod omaro najdem celo zalogo miši :lol:
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 9:40 pm

včeraj sem imela računalnik že spakiran, tako da nisem uspela izraziti svoje razočaranosti... v glavnem, včeraj smo se pokali na morje, kar je pomenilo, da je bilo treba komplet spucati 3 mačje wc-je. ker sem bila prelena, da bi en teden pred odhodom na dopust kupovala GG Master, sem od dol vzela par Hoferjevih peskov. O madona, bil je notri manj kot en teden, pa sem se totalnio izmučila, ko sem ga probala odbetonirat s tal wc-jev. mogoče funkcionira, če ima enega ali dva mačka, ki ne lulata preveč, ampak za naše potrebe je absolutno preslab. na morje smo seveda vzeli novo vrečo GG, tako da upam, da za nazaj ne bo takih komplikacij :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Po jul 30, 2012 11:08 am

all je napisal/-a:To kar je MarryAlice pokazala smo mi dolgo imeli za oblačila, zdaj imamo tiste rolice kjer je lepilni papir gor, v DM jih kupujem pa so super.

Ampak taka rolica, ali pa krtača za pucanje dlak z oblek meni sigurno ne bi delovala za čiščenje mojih preprog. :negative: Tako nekako je preproga narejena, da ni gladka površina, ampak so kot neki pleteni laski al nekaj gor :D, potem pa s krtačo najlažje počešem ven. :)

Ja, tiste rolice mamo mi tudi za oblačila. :)
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To sep 11, 2012 8:48 am

Ne priporočam novih zaprtih wc-jev od Ferplasta :S Dno ni ravno, ampak ima v vsakem kotu vdolbino cca pol centimetra. Itak moje zverine lulajo v kot in potem se pesek in lulanje zabije v te luknje :negative: Če hočem temeljito spucat moram uporabit čajno žličko za vn zbrskat :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 16, 2012 8:57 pm

Slučajno opazila, da bo imel Hofer 24.ga neke pasje artikle:

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_30154.htm?WT.mc_id=2012-09-14-15-25
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po sep 17, 2012 2:24 pm

Priporočam Diana posodice od Flair Pet, ker so lepe in se lepo čistijo :)

Slika

Priporočam Schesir Cat konzervice, naša jih ma ful rada :)

Priporočam 'dolgodlake' preproge, ker polepšajo stanovanje in odkar jo imamo, mačka ne hodi več na kavč spat :D Pa še mačje dlake se ne vidijo na dolgodlaki beli preprogi how cool is that 8)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To sep 18, 2012 9:42 pm

Edina stvar na svetu s katero se moja muca sploh želi ukvarjat in igrat so igračke od Ducky World - Yeowww - v obliki sardin. Polnjene so pa z mačjo meto. Še pakirane so v konzervi, tako da so tudi super darilo za muce in mace. :cat:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 19, 2012 6:40 am

Stinkies piše gor :O ....kaj bi šele pisalo, če bi ble polnjene z baldrijanom! rofl
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr sep 19, 2012 8:18 am

Pa najleeeepš dišijooooo!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 19, 2012 10:16 am

Jaz pa priporočam strto laneno seme. Nežki ga dajem eno žličko v konzervo vsak večer in lepo redno hodi na wc. Dosti boljše kot galaktekon. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 19, 2012 10:43 am

Sveže strto/zmleto seme... Laneno seme takoj po tem ko ga streš začne oksidirati in izgubljati na hranilih. Se splača sproti treti. ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačke

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov