vsejedci

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

Moderatorji: andreja, renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 16, 2010 6:55 am

Re: vsejedci

Bučko, frajer. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 16, 2010 7:39 pm

Moj maček Popi za razliko od ostalih mojih fehtari za vsako hrano. Najbolj me čudi, da mu dišijo slani krekerji in prodal bi se za piškote in napolitanke. Seveda mu tega ne dajem, vendar tako milo prosi, da se komaj zadržujem. Je pa probal drobtinice od teh njemu slastnih priboljškov. Sme občasno dobiti kot priboljšek?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To okt 19, 2010 2:46 pm

Mene pri mačkah manj skrbi, da bi pojedle kaj kar jim škodi kot pri psih, se pa izogibam temu, da jim dajem človeško "nezdravo" hrano, predvsem slano. Nisem pa še slišala, da bi bile mačke na sladkarije počene :D Mogoče mu pa samo diši, pa jedel sploh ne bi. Jaz bi mu pa vseeno raje dala kakšen drug priboljšek, bolj mačje sorte.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 19, 2010 3:03 pm

pri nas ni boljšega kot rozine. čupa bi zanje dušo prodala. kar oči se ji zasvetijo, če zavoha, da jem študentfutr. enkrat so se mi stresle po tleh in je v trenutku vklopila sesalec. :O
problem pa je, da sem prebrala, da so rozine škodljive za mačke, zato pazim, da jih ne dobi.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To okt 19, 2010 6:57 pm

Ha, ha, ha... Dobro ste me nasmejali s telimi posti, kaj vse jedo vaši kosmatinci in kosmatinke. Poleg tega se mi sedaj zdi, da imam doma najbolj izbirčni dami na svetu. Kar se tiče človeške hrane, se jo Megi boji, prav zbeži stran, če ji dam za povohat, Luna pa obožuje olive in tu in tam poje kakšen košček boljše salame - wellness šunka, rožmarin šunka... Poli in podobno samo povoha in se stran obrne :D Luna je na predmete imuna, nič ne nosi v gobček, tudi insekte je, odkar imamo Megi, prepustila njej. Megi pa... obožuje lizati vrečke. Nikoli ne grize ali trga, samo liže in liže dokler ji vrečke ne vzameva. :lol: Drugače sta obe nori na brikete, ni važno kakšne in katere, samo da so polne sklede. Pri mokri hrani smo pa spet izbirčni. Nujno morajo biti koščki mesa in ne paštetke. Paštet niti povohata ne. :fool: S travo smo nekajkrat poskusili, pa sta vedno pustili travo pri miru, izbrskali vsa semena, ki so bila potem povsod. Pa še kar se tiče pitja. Voda izključno in samo tekoča, izpod pipe umivalnika v kopalnici.
Ni navadnih mačk.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 19, 2010 7:25 pm

Veliki pa zelo rad liže s kulijem na frišno popisan papir. Se mu čist zrola od navdušenja. :fool:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 19, 2010 8:13 pm

renata je napisal/-a:Veliki pa zelo rad liže s kulijem na frišno popisan papir. Se mu čist zrola od navdušenja. :fool:

hitro v center za pomoč od odvisnosti :O :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 9:13 am

renata je napisal/-a:Veliki pa zelo rad liže s kulijem na frišno popisan papir. Se mu čist zrola od navdušenja. :fool:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 9:47 am

Sej, sej, sama kemija :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 10:12 am

Orkaš, jaz sem pa upala, da bodo komentarji v stilu: "Moj Tapata tud." in "Nič novega." :scratch:

Očitno imam še bolj posebnega, kot sem do zdaj mislil in vedela. :crazy:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 10:18 am

OK, moj Yoda bi ziher tudi, pa ne pišemo z navadno kemiko :lol: Ker ta bi požrl vse! Vse!!
Sva ravno včeraj ugotavljala, da je njegovo geslo: "Če spravim v usta, gre tudi po grlu." :fool: (Koliko mačkov ste že videli, da bi mirno pogoltnilo tabletko za razglistenje? Še obliznil se je :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 12:39 pm

Leia je napisal/-a:......Koliko mačkov ste že videli, da bi mirno pogoltnilo tabletko za razglistenje? Še obliznil se je :D )

đizs krajst, kej tacga pa še ne... :O :O :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 1:47 pm

Hvala za tole temo, tukaj se prihajam tolažit :D

Pri nas Mila ne dela problemov, ker je huda zbirčnoba in ne daje nekaj nepreverjenega kr tko v zobe :kiss: Žvečilec pa... Pa pri njemu je hudo, da pozabi, da mu kakšna stvar ni bila všeč, in vedno znovaj ponavlja vajo :dash:

Danes po noči je prišel k meni v posteljo in mi fejst prežvečil levo podlaht. Kr ležala je tam in ga izzivala, in se ni takoj spomnil, da je to sestavni del speče mene (to je dojel šele, ko sem zavpila, in takrat ga je bilo rahlo sram). Malo prej je žvečil ognjiče iz vaze in ob tem se hudo pačil (verjetno niso ravno okusni), čez četrt ure je bil znovaj poleg in ajmo, druga runda :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 20, 2010 2:20 pm

Haha, Cats, to imaš pa res enega Žvečilca doma :lol: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 2:20 pm

:lol: :lol: :lol:

LunaMegi je napisal/-a: Megi pa... obožuje lizati vrečke. Nikoli ne grize ali trga, samo liže in liže dokler ji vrečke ne vzameva.

Ej pa kaj je to z vrečkami? Jaz imam tudi enega takega utrganca... kaj majo to za en čuden pokverjen gen?

Leia je napisal/-a:......Koliko mačkov ste že videli, da bi mirno pogoltnilo tabletko za razglistenje? Še obliznil se je :D )

Jaz nobenega! Pa še tebi ne verjamem da si kakšnega. Bi rekla, da imaš res žive sanje!
:mocking:
;)
:D :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 2:27 pm

Ej, te obvestim, ko bo naslednjič razglistanje na vrsti pa lahko prideš na obisk preverit :D (Čeprav smo se odločili, da bosta od zdaj naprej oba kar ampule dobivala - našo bejbo prepričat v to, da bi pojedla tabletko, je pač "Misija:Nemogoče - Mačka vrača udarec" (zaenkrat še neposnet film, razmišljajo, če imajo dovolj velik budget ;) )
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr okt 20, 2010 2:45 pm

sleepy je napisal/-a::lol: :lol: :lol:

LunaMegi je napisal/-a: Megi pa... obožuje lizati vrečke. Nikoli ne grize ali trga, samo liže in liže dokler ji vrečke ne vzameva.

Ej pa kaj je to z vrečkami? Jaz imam tudi enega takega utrganca... kaj majo to za en čuden pokverjen gen?

Ja, tudi jaz sem ze slisala, da je vec mack taksnih :D Mi imamo se dodatni problem. Luna namrec vrecko, ce jo pustiva lezati na tleh, polula. Ampak to takoj. Odlozim prazno vrecko na tla, se obrnem, da pospravim vsebino vrecke v omaro (15sek) in vrecka je polulana... Zanimiv fetis. Zato RES umikava vrecke, da jo nebi Luna polulala in Megi nato polizala... Kriza... :blush:
Ni navadnih mačk.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 20, 2010 3:17 pm

:lol: :lol: :lol: a pol jaz pašem celo med happy ones? :lol: :lol: :lol:

ampak za tablete sem ti pa res fovš.... mačka duška! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 06, 2011 11:45 am

a solato vaši jejo? moja mačja banda se kar na pult obeša, ko perem solato (še boljše motovilec). seveda jim potem mečem dolj koščke, oni pa vse zmažejo. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Ne mar 06, 2011 11:49 am

Tachek je nor na solato pa krompir :D
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačke

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov