Pe apr 08, 2011 2:17 pm Napisal/-a knedl

no, tole bom za naslednjič razmisnla kako se bom lotla. sm začela z mulcem, odločno prjela pa s prstom začela vrtat da se čeljusti razprejo. ja valda ja...prvič je še šlo, pa je mali cigo jedan izplunu tabletek da sem ga iskala po drugmu koncu stanovanja. ampak počaku pa je na mestu. spet odločno zagrabm satana, ja ni več hotu odpret goflce. jst njemu ODPRI, on men tišina in nepremičen pogled nekam v ploščice zazrt. bojevanje je trajalo ene 8 min, ko je mali vrag le za malenkost vdal in sem izkoristla sekundo nepazljivosti. sledil je bajsi, ki je seveda celotno dogajanje spremljal od zelo blizu. se mu ni zdelo očitno, da bo njega tud tole doletelo, pa da bi jo popihal v najtemnejši kot. ta smotko je itak tak angelček, da je skor samodejno odprl žnablce, mu porinem tja nekam tablet, ki je parkrat sicer zaokrožil po gobčku, pa na smrček, pa na pult, pa nazaj v usta...uh...ta drugi je mem, hvala bogu. pride še madam rozi, oceni situacijo da nekaj dogaja, kar se ostalima ni lih dopadlo, me pogleda, jaz njo nazaj, me malo bolj grdo pogleda, in si rečm, ma ga ni boga da se grem z njo tepst. nazadnje je veterinar in dva tehnika niso bli sposobni ukrotit, zato jest tud probavala ne bom. od vseh najmanjša, najbl kumrna, žlehtna pa za ne povedat. skratka, morm si ogledat tele aplikatorje za naslednjič.
			“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly