Jaz pa obožujem izdelke od Apostel krauter. Kozmetika je iz zelo kvalitetnih sestavin, v samem procesu pa so pravični tako do narave (brez pesticidev, vegansko itd.) kot tudi do zaposlenih (par jih celo osebno poznam, čeprav je kozmetika iz Nemčije).

Od njih imam "Kleopatrino milo", lahko se ga uporablja za celotno telo, ob redni uporabi zdrži več kot 6m. Za zbudit imam rožmarinovo kopel. Na prvi pogled višja cena, vendar se kopel "prešejka" in uporablja peno, tako da je poraba res majhna. Rožmarin tudi poživlja pretok, tako da je super ob bolečih mišicah. Krema za telo z vrtnico-zelo lahka, torej ravno prav zame. Pa zelo lepo diši po vrtnicah (preverjeno naravni vonji, ker po umetnih takoj kiham). Mazilo za ustnice-ker je oranžno (ognjič) ne rabim šminke.

Mi je tudi že pozdravilo grde razpoke ustnic (dehidracija...). Parfum v kremi-namažeš in potem se vonj počasi sprošča, seveda diši po vrtnici.

Od Alverde imam tekoč puder-lepo prekriva in ne izsuši kože. Celotna familija uporablja njihova tekoča mila na punpico. Ne izsušijo kože, pa še lepo se sperejo (ne prenesem da mi roke dišijo po milih). Občasno uporbljam sivkino trdo milo od Orce, lepo pomiri kožo na brazu. Po poškodbah pa njihov "Joint-easy balm". Med kozmetiko je nepogrešljivo tudi olje čajevca. Za zobe imam mešanico zelišč+koralni kalcij (moj želodec ga ne prenese, pa sem ga zamešala med zelišča

). Za pranje cunj pa samo pralne krogle in kis.