Daj si duška

Moderator: andreja

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne feb 19, 2012 9:02 pm

Re: Daj si duška

Nič nisi vprašala, pa si blokirana? :O :O :O

Pa sem mislila, da so dosegli vrh svoje neumnosti, ampak so se še presegli :)
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne feb 19, 2012 9:03 pm

Če koga zanima moj nekulturen in sovražen post zaradi katerega so bili VSI moji posti izbrisani (jaz pa blokirana), imam prtsc :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 19, 2012 9:11 pm

Jaz sem jim očital samo to, kar je rekla Larina......da so izbrisali vse komentarje ljudi, ki niso na njihovi strani (uporabil sem sicer malo drugačne besede ;) )
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne feb 19, 2012 9:30 pm

Tudi jaz blokirana ... :fool:

Bljak, zalega, kaj je druzga za rečt? :bad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:02 pm

Kaj pomeni, če si na FB blokiran, tudi brat ne moreš več ali samo pisat?

ja, sem FB butl...
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:05 pm

Samo pisat, stran te ne more blokirat tako, da ne moreš brat, ker je javna :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:20 pm

Katere strani pa spadajo pod javne?
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:25 pm

Vse strani (pages) so javne, razen če imajo nastavljene omejitve (starost, lokacijo).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:30 pm

Aja? Včeraj me je blokirala Enake možnosti... da ne morem niti pisati, niti brati, čeprav drugače nimajo omejitev. So oni tudi javni? (šeen FB butl :girlblush: )
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:34 pm

Oni niso stran, imajo zasebni profil. V tem primeru ne moreš videt njihovih prispevkov, oni pa tvojih ne. Se mi zdi, da velja povsod po fb, nisem pa 100%.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 19, 2012 10:36 pm

Aha, dojela. Hvala. :) Torej če želi nekdo imeti popolni nadzor nad komentatorji mora namesto strani (pages) ustvariti zasebni profil. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne feb 19, 2012 11:24 pm

Matr sem prav morala it pogledat :O
A sem jaz slučajno kakšno vprašanje zastvla??? :O Ker se ne spomnim, da bi ga mela cajt zastavit... :lol: Kej tazga.... aja pa res, jaz sem sleepy, the bad seed :lol:

andreja je napisal/-a:Ok, Švica ne velja
:good: :lol:

renata je napisal/-a:Logoti se lahko kradejo, itak, besedila z opisi pasem pa ne, o ne, ne, to pa že ne.

Long live Švica! :punk:

Pa še to sem morala it pogledat, bemtiš ko da mam cajt, da me tjale šetate! :devil: enivej, sem se kar zjokala od hudega :girlsad:
rofl

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne feb 19, 2012 11:40 pm

Ja ja, bodo okusili kaj je to če človek nima značaja :devil: . Aleluja PrtSC ! Sem na trenutke že pomisla, da naj jim bo, ker gre za živali.... in hvala da so nardili kar so nardili :rolleyes: , ker zdaj pa bo značaj še kako izražen! In to dober in pošten značaj! ;)

Sleepy, nea bluzi tu gor čuj, pa idi spesnit kar morš spesnit :). JAz sem en del že opravla ;) !

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne feb 19, 2012 11:57 pm

V anketi so med drugim na petstopenjski lestvici merili tudi priljubljenost slovenskih politikov. Po tovrstnem merjenju so bili v mesecu februarju prav vsi slovenski politiki razen mariborskega župana Franca Kanglerja ocenjeni bolje kot v preteklem mesecu. Vir: http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/d ... 1905749637

A mislite, da bo preživel? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 20, 2012 3:08 am

:aggressive: očitno jim jest tud nisem po volji riti diktatorske :fool: . sam kolk se pa men to res neumen zdi...dj lohk kakega duplčana zaposlijo zato da bo brisal komentarje in blokiral ljudi. živeli takile veleumi res :clap:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 20, 2012 7:59 am

Helo jaz še sicer nisem blokirana...
Mi je pa žal, da v soboto ko sem vidla ovo Petro zunaj, da ji nisem povedla par krepkih (mela je srečo, da se ni dalo do nje prit) mater jezna sem, ko ris....
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 20, 2012 8:41 am

KK je vrlo podkovana in ima ful izkušenj. :rolleyes:

Za vse ki ste zgrešili, jaz sem danes tole zbrskala. Radio Maribor, 15.2., gosta Hajnšek in KK.

http://www.rtvslo.si/mojavdio/radiomari ... 2012/9440/

Tole je kar zanimivo za poslušat. Sploh vprašanje o številu prijav za vodjo zavetišča. Hajnšek točnega števila seveda ne ve. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 20, 2012 8:54 am

alja je napisal/-a:"lastnika" polarca sta bila čist odbita, ampak res čist - jima razlagam, da slovenska zakonodaja zahteva od lastnika, da ima psa pod nadzorom, onadva mi pa ponujata suhe marelice in mi razlagata, kako gresta še nekam in da bo pes spet počakal pred avtom, ker je priden in nikamor ne gre.... :bad:

Bi pa pozitivno poduškala za PZSTiming, ker so dali čisto takoj objavo obiskovalcem bazena, da po parkirišču tava pes brez lastnika in da naj se lastnik zglasi pri "sumljivem" avtu :)

oaza88, z veseljem ;)

pazi ti tole....kaj sem našla v arhivu oglasov izgubljenih/najdenih živali na spletki lokalnega radia (zvezdice sem jst dala namesto konkretnih številk). Torej je tale odgovoren lastnik tistega dne vendarle moral it nekam po svojega psa - bogsigavedi, a se je a se ni vsaj malce zamislil, če se je v enem samem dnevu tolkle ljudi ukvarjalo s tem, da je spuščen in vidno ne-označen pes kar ure in ure sam nekje?! A je tudi temule tipu mogoče samo ponudil suhe marelice in se malo posmejal?
đurko jedan! :dash: (ne pes, valda...)
"11.02.2012 17:33:26
Danes popoldne smo pred olimpijskim bazenom v Kranju našli huskija z oprtnikom, ki čaka lastnika na ****** ulici**, v Kranju. Telefon *******."
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 20, 2012 10:08 am

Akdo kaj ve: ali je tole za tržno inšpekcijo?
Simobil je imel možnost, da si poslal sms Tujina in lahko za 10€ koristil nekaj minut klicev zastonj in 30 dni ugodnejše klice v tujini. Nedavno so spremenili pogoje in ko sem poslala sms, so mi povišali mesečno naročnino za 7,5€ - do preklica. Pri tem nisem dobila niti sms-a, da so spremenili pogoje poslovanja niti na računu niso obvestili novega pravila. Ko so mi že drugi mesec zaračunali, mi ni bilo jasno, ampak sem mislila, da se naknadno obračuna, zdaj, ko pa sem dobila že tretjič, pa se mi je dvignil pritisk zaradi nekorektnega poslovanja.
Danes bom poslala pritožbo, me pa zanima ali bi bil to primer tudi za tržno inšpekcijo?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 20, 2012 10:12 am

Jaz mislim, da je najboljše da najprej napišeš reklamacijo na račun, ti bodo verjetno "v duhu dobrega sodelovanja" rpizanli reklamacijo. Če pa ti jo zavrnejo pa kr pritožba....Kolikor jaz vem lahko do tega pride zaradi kakšnega napačno stisnjenega gumba v njihovem sistemu in se ti lahko kaj po pomoti obračunava. V reklamaciji napiši, da veš da moraš reklamirat račun v x dnevih vendar za nazaj naj ti vseeno preverijo...
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov