Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če feb 28, 2013 9:22 am

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

@taperverčki: Joj, Pika Nogavička! :D Upam, da ne zameriš; mišljeno je kot kompliment. :girlblush: Ena od zgodb, ki so mi najbolj ostale v spominu, je ravno ta s pegami (ko stopi v lekarno prepričana, da prodajajo kremo za še več peg in ne veš, katera je bolj šokirana, prodajalka ali Pika). Pegice so lepe! :girlyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 28, 2013 9:30 am

:goodpost: Pegice so luštne! Jaz sem bila pa, ko sem bila majhna, žalostna, ker jih nisem imela. :)

Tako je, smo različni. Nič ni narobe z mazanjem in okraševanjem v mejah normale (kje je ta meja, naj kar vsak sam zase določi), ampak nič ni pa tudi narobe, če tega ne počneš. Samo ne bodite permanentno nezadovoljne z vsem na sebi, in ne se sovražit. Potem pa whatever floats your boat. Mimogrede, meni frizerke vedno poskušajo prodati likalnik za lase, in so strašno presenečene, ko povem, da mi je pravzaprav všeč, da imam valovite lase...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 28, 2013 10:20 am

Itaq da so pegice luštne, jaz unih 5 na nosu poleti prav gojim. :D

Mene frizerke večinoma čudn gledajo, ker se ne barvam (stara sem 30 let) in potem vsaki razložim, da sem se tm od enga 19 pa do 23 leta skoz neki barvala pa prčkala po laseh, da en dan sm se pa odločla da je men moja temno rjava čist všeč in da bom to izkoristla dokler še nimam sivih...in pol to mami povem pa prav ona: no, zdj si pa odrasla. :D (ta drug del tega zdj si pa odrasla je bil pa tist k sm povedala, da iz pomivalnga korita brez problema uno svinjarijo poberem k se v odtoku nabere k prej se mi je pa to na polno gravžal :lol:

Pač kar se mene tiče mislm, da je važno bit urejen...pa to ne pomen kilo pudra in ne vem kok mejkapa pa nohte do ne vem kam pa krvav rdeč poštrihane. Ampak, da maš umite lase, čiste cunje, čiste in urejene nohte (pač da niso polomljeni, pa črno za njimi).

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 28, 2013 2:24 pm

taperverčki je napisal/-a:A sem že povedala, kako mi je ena na promociji v lekarni probala kremo proti pegam prodat? Mi začne vsa navdušena razlagat, da ma eno zelo dobro kremo zame, s katero bi mi vse pege izginile. Sem jo s takim enormnim začudenjem vprašala, zakaj bi pa to hotla, da je bejba samo še zafarbala. :lol:
Meni so všeč in me je prav presenetila ta predpostavka, da so sanje vsake ženske, da bi si pege poblajhala. :S

To mislijo da hočemo vse kot porcelanaste lutke zgledat. :D

Saj tud pri pudrih imaš napisano, ali pa se pozanimaš, kakšna je prekrivnost. Lahko je majhna ali srednja, nekaj takega imam jaz, in obraz še vedno zgleda normalno, samo barva je izenačena. In se pege in znamenja še vedno vidijo.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 28, 2013 2:30 pm

Omg, a lahko podaljšajo čas urejanja prispevka, pa še vedno nekaj pozabim?= :dash:

Hotela sem rečt še, da je najbolj važno da se dobro počutiš v svoji koži. Pa nima veze to z mejkapom ali čim drugim. Pa ne smeš poslušat medijev/revij/... vseh ki prodajajo svoj ideal lepote, ker je brezveze. :)

Jaz kljub temu da grem kdaj ven brez mejkapa, priznam, da se rada namažem, ker obraz dobi malo življenja vase. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So mar 02, 2013 8:51 pm

rozika je napisal/-a:knedl, ko se ti bo zemlja zažrla v kožo, se spomni na limono. ;) Tudi rokavice preverjeno ne pomagajo vedno.

No, jaz pri svojem občasnem brkljanju po zemlji na tisti drugi del pozabim, pa.... no.... aaaaam. :blush: kolkokrat se je pa treba spomnit na limono? Jaz sem se že ene 3x, pa ni videt kakšnih izboljšav. A se je treba kaj posebej koncentrirat? :scratch: :girlblush:
:mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 02, 2013 8:58 pm

:D Ja, zelo huda koncentracija, ker moraš iti v trgovino in se spomniti, da jo je treba kupiti, pa ko imaš blatne roke, se je treba spomniti kam si jo založila, jo najti in uporabiti. ;) :greeting:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 02, 2013 9:05 pm

:O Uporabit? Slika
:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 02, 2013 10:47 pm

Ja, uporabíti in uporábiti -im dov. (ȋ á) 1. narediti, da kaj opravi določeno delo, nalogo in s tem zadovolji potrebe koga :truce: rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 02, 2013 11:31 pm

Ja ja kr reži se zdej. Najprej si rekla, da se je treba spomnit?! :shout:
:threaten:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 03, 2013 1:26 am

:teasing:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 04, 2013 10:11 am

Mhm. Slika No, ko boš rabla nasvet za si nardit kulsko frizuro, pa k meni pridi. Ti vrnem uslugo! :mocking:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 6:48 pm

Rabim nasvet glede čiščenja. Ker sta umrla oba stara starša, imamo kar precej stvari za podariti. Predmeti so par let stali v prazni hiši, razen stalnega zračenja se jih ni čistilo. Seveda bi radi vse kar bomo dali naprej najprej umili/razkužili. Gledam po internetu pa se nikakor ne morem odločiti kaj uporabiti. S čim ve čistite oziroma razkužujete?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 7:15 pm

odvisno, kakšne stvari imaš. pohištvo, posoda, okraski, obleke?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 7:53 pm

Kot je rekla kozmopolitanka, zelo odvisno za kakšen material gre.
Od alkohola do varekine preko medicinskega razkužila, bencina ali razredčila, Brefa ali pa samo milo in voda.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 8:50 pm

Večinom pohištvo in tehnika (tv itd.).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 9:00 pm

jaz sem pri ne preveč umazanih stvareh kar pristaš vode, gobica, pa mal detergenta za posodo... razkužujem pa razen mačjih zadev in košev za smeti bolj malo (uporabljam pa medicinsko razkužilo)...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 9:03 pm

Nda, kozmopolitanka dejansko za pucanje in razkuževanje uporablja (tadrag!) alkohol, ampak se mi zdi, da ji je bilo nerodno to klele napisat :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 9:08 pm

unga z lekarne, ja :P
ne, alkohol (oz. doma uporabljam kar razkužilo) je super za kakšne res trdovratne maščobne zadeve (kot je recimo napa, itd.)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 9:14 pm

Elektroniko je najboljše čim manj močit - obriši s krpo, lahko MALENKOST vlažno ali pa tudi ne, odvisno kolk je res umazano - če bi pa rada razkužila, je najboljše medicinsko razkužilo (tisto za pošpricat) ali pa alkohol.

Pohištvo ni tak problem. Če je leseno lakirano pohištvo, ga super razkuži en pokrovček Brefa razredčen v vodi (ali pa Varekina, sej je bolj ali manj isto) - ampak pazi, oboje to dvoje razbarva tkanine, tako da pazi da ne pride v stik s kakšnimi tapeciranimi stoli ali kaj podobnega.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov