Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:27 am

Re: Daj si duška

LuNa73 je napisal/-a:pa virusi levkoze kak po luftu letajo....in men bojo šli živci. :dash:

Ja pa deeeeejmo bit natančni! Ne po luftu! :negative: V mazdo se vsedejo pa se odpeljejo! :P

Čestitam vsem, ki ste uspeli vse prebrat in vsemu sledit! :clap: SlikaSlikaSlika
Jaz žal ne uspem... bom od vsega hudega morala it nevedna spat. Samo upam lahko in si želim, da me zaradi pogleda na tiste neznansko razmetane deke ne bo mora tlačila... :girlsad:

Jao! :wacked:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:33 am

ja ne vem, jst, če bom vse to zmer brala in še komentirala in popizdevala, bom ratala alkoholik ... sem morala spit kozarec belga, ker to me uspava :lol: ... sicer ne vem, kako bi dans sploh šla v posteljo ... :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:34 am

Jaz tudi ne vem, kako bom zaspala, me še kar preganjajo prazne dezbariere. :O :O :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:36 am

jernejch je napisal/-a:sem morala spit kozarec belga, ker to me uspava :lol: ... sicer ne vem, kako bi dans sploh šla v posteljo ... :dash:

Zna bit da malo bolj naravnost kot brez :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:38 am

Pa ne od kozarčka, no! En kozarček je terpaevtski...za srce <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:39 am

pa deke ... pa hiv otroci pa ... levkoza, ki se prenaša na ljudi, pa ... ojoj ... Ne vem, a nej bom bolj žalostna, ker so ljudje tako neumni ali ker so tako pokvarjeni? :fool: :girlcry:

jernejch je napisal/-a:
sem morala spit kozarec belga, ker to me uspava ... sicer ne vem, kako bi dans sploh šla v posteljo ...

Zna bit da malo bolj naravnost kot brez

:lol: :lol: :lol: ahhh... kako fajn se je mal nasmejat ob normalnih ljudeh :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:49 am

evo ... vino je prijelo ;) lahko noč .. jutri je nov dan in nove bitke in novi komentarji :dance: :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 12:56 am

:lol: pazi da postelje ne fališ :lol:
Lahko noč! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 1:00 am

mateja je napisal/-a:Jaz tudi ne vem, kako bom zaspala, me še kar preganjajo prazne dezbariere. :O :O :O

mene tud, mene tud.... rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 1:13 am

Mene malo skrbi, da se bosta vidve kje v globinah te praznine zgubile... ne it spat, rajši ne it spat! Bog ve, kaj vse je še potaknil sovrag, ki je vedno na preži...
:angel:

Al pa če grem jaz... spat. In reskirat, da me pokoplje mora do stropa nametanih dek...
:D
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe feb 17, 2012 1:29 am

Zdajle sem si prebrala vse na FBju ... ma daj no, saj sem si mislila, da ne bodo preveč kompetentni, ampak da bodo takole začeli čistko pa ... :fool: uboge mace.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 3:39 am

če bo organizirano kako sistematično postavlanje vprašanj se javim da začnem ponoč, ve pa nadaljujete zjutri :D
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 7:28 am

A si mislila sistematično zastavljanje enega in istega, dokler ga ne uspejo razumet in nanj odgovorit, ane? :D

Juni, čestitam. :clap: Meni ni uspelo.
Mi je pa uspelo ne spregledat nekaj drugega. Izjavo velikega prijatelja, zagovornika in zaščitnika Polone Samec. Tistega gospoda, ki rad tudi v imenu združenja zavetišč govori, tistega druženja, ki ima podobne interese, cilje pa kaj vem kaj še vse. V glavnem profija:

@Dušan Hajdinjak na FB: V državi 125.000 ljudi lačnih, vi pa debatirate o mačjem AIDSU. Da vas ni sram! Vse ostalo po zakonih piše stroka. Bedaki!!!

Jeeeeeeeeeeeeee :clap: :clap: :clap: Tako govorijo in za živali živali skrbijo profiji, ki jim je baje oskrba živali kruh in jih zato bolj skrbi za živali kot civilnike (sej si nekaj takega rekla samčeva a ne? Jaz pa, da se bo privatnik med sabo (oz svojim kruhom) in živalijo vedno odločil zase, v kar sem prepričana vedno bolj?)

Je, kahla spraznit se bo treba. Bo šlo če ne čez. Si res full of it! Res si zbrala okoli sebe same sebi enake! :clap: :clap: :clap:

:bad:

P.S.
@Dušan Hajdinjak na FB:"“Polona, ne sekiraj se Meli in Horjul, na vso veselje nismo na Morju.”
Aleluja, res. Ne samo na vso veselje, še hvala bogu!
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe feb 17, 2012 8:16 am

Ah en dan me ni za računalnikom, pa vse zamudim, včeraj sem menda porabila vse brezplačne minute na paketu, da sem brala te bedarije....Očitno sem pa Hajdineka neki spregledala, pa toti se pa res vedno oglaša ko mu je najmanj treba....Globoko sem razočarana, nisem jim niti htela dat šanse, da se izkažejo in zdaj vem zakaj sem bila takega mnjenja, so potrdili že drugi dan :devil: :dash:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 8:34 am

sleepy je napisal/-a:@Dušan Hajdinjak na FB: V državi 125.000 ljudi lačnih, vi pa debatirate o mačjem AIDSU. Da vas ni sram! Vse ostalo po zakonih piše stroka. Bedaki!!!

Idiot. Dajmo en problem, ki z živalmi nima veze, dat na plano, da drugega zmanjšamo/izničimo. Idiot. Če bi bil kdaj v življenju lačen, ne bi podatka o revežih v Sloveniji nikoli izkoriščal in ga metal nekam kamor ne paše.

Starost in modrost ne gresta nujno z roko v roki zgleda. Upam samo, da je njegov podmladek malo bolj pri sebi, da ne bo čez 10 let nova generacija strašila naokoli.

Pa dobro jutro. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 9:00 am

Anita Akita na FB je njegov podmladek, tako da žal lahko upanje gojimo šele za tisto generacijo, ki še ni rojena. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 9:17 am

Ravnokar objavljeno na FB:

SE JE ŽE ZAČELO: Po tem, ko je prostovoljcem že včeraj in predvčerajšnjim grozila, da NE SMEJO izdajati informacij iz azila ( ZAKAJ LE??!! ) je zdaj ravnokar dvema prostovoljcema, ki sta se včeraj postavila za živali, nova "šefica" azila pokazala vrata!!!!! Od tega je en prostovoljec, ki je EDINI vsaki dan na mucah! Kdo bo danes počistil kletke vsem mačkam? Si bo poklicala čistilke iz Snage?

SRAMOTA!!!!!!!!!! AZIL SE ŽE ZAPIRA ZA JAVNOST!!!!!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 9:23 am

Uf :rolleyes: ta, ki ne zna pisat.

Saj to ste vidle: http://www.rtvslo.si/slovenija/kangler- ... ekt/276955

:D Ga je bilo treba na realna tla postavit. Itak še danes ne morem verjet, da so dejansko mislili, da ima univerzijada šanso. Se vidi kako grejo tam stvari... vse je "jaz bi"...

Ja itak, zavetišče se bo počasi zaprlo. Vsi, ki neradi odgovarjajo na vprašanja, se lahko ljudi znebijo samo tako, da se skrijejo.

Ne razumem. Če nekdo pravi da stoji za tem kar dela, zakaj mu je potem težko odgovorit? Razen, če veš da ti to lahko škodi. Samo, če vsebina odgovora lahko škodi, potem ne počni tega. A ni tko bolj simpl? :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 9:37 am

Jaz imam pa eno zlobno idejo: ker je huda konkurenca v kategoriji najbolj zabitega zavetiščarja, a čmo zbirat največje cvetke teh klavcev živali in naredimo top listo neumnosti? :devil:
Sicer stavim, da bosta mistr ejč in gospa T61 v vrhu, ampak tudi flick zna presenetiti... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 17, 2012 9:47 am

Ja sej se od kahljice učijo?! Smola je samo, da ona manipulacijo obvlada, pa še blond je... ampak enkrat bo vendrale to jasno tudi najbolj zavedenim. :angel:

Mene pa zanima, če bi meni Kangler tudi kakšno stanovanjce dodelil, ko tako obvladam napovedovanje prihodnosti... :rolleyes:
A napovem še kaj, da bi se lažje odločil? :scratch:
Hm... imam strašno močen občutek, da bi me kraljica kahljica najraje zradirala s tega sveta. Pa imam strašno močan občutek, da voices in her head are talking 2 voices in his head, da je treba ukrepat (ker jasno škodim njemu, aveš, ko komentiram njegove izjave), in da bo vitez v kratkem prihrumel v bran kahljici full of it. :D

No :blush: , če se nenapovedano dlje ne javim.... :girlblush: pejte prosim malo pesjake in mačjake ob tisti vikend hiši na hribu pogledat... :angel: al pa na griču, če kje ob golobu pismonoši ne visim za noge obešena... :rolleyes:
:truce:

:girlsad: ubogo zapuščene živali v tej državi... in srečni proračuni, ki s takimi profiji v nekaj letih ne bo problemov z zapuščenimi živalmi...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov