Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 4:56 pm

Re: Daj si duška

Za živalce gre, a ne? kot so včeraj (in pretekle dneve) ene bejbike trdile po FBju. :bad: :bad: :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 5:08 pm

Fajn, se prav k človeku dajo diagnozo kake kronične pa neozdravljive bolezni je najboljš, da se ga kr uspava. Sej vseen, če mu v bistvu nč ni, ampak če ne druzga bo bl pocen kt recmo inzulin za diabetike al pa tablete za tiste z visokim holesterolom. In ja, zagovarjam evatanzijo živali, če se po nepotrebnem mučijo, jim odpovedujejo organi drug za drugim, itd. in pravzaprav podpiram to tudi za ljudi, ker mislim da bi tud sama rajš v takem primeru šla s tega sveta kt pa se matrala v nedogled plus vse tiste okrog mene (ja, vem lahko pride do zlorab jadajada, vse mi je jasn...).

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če feb 16, 2012 5:09 pm

Tole je samo še za bruhat.

Ker določenih odgovorov vrlega zavetišča na FB ne dobim, sem jim danes poslala vprašanja na uradni mail. Med drugim tudi o ravnanju s FiV/FeLV pozitivnimi mucami.
Bila sem vljudna, uporabila prosim in hvala. Me res zanima, ali bodo kaj odgovorili. Če ne bodo, pa težim naprej :)

PS: čau bejbe, sem nazaj na forumu in vsec so mi novi smajliji :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 5:23 pm

Vsi trije imajo po zadnjih podatkih zagotovljen nov dom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če feb 16, 2012 5:24 pm

:yeey: Ne po zaslugi fantastičnih 6 ampak juhej, mački so pa še živi. V vsakem sranju, še tako ogabnem in nagravžnem, se skriva nekaj dobrega... :kiss:

katja :welcome:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 5:31 pm

Ja, ampak zdaj se je njihov modus operandi lepo razkril: arogantna vodja, ki bi čimprej vse pobila, lažnivi piarovci, ki bodo ves čas mešali drek in se trudili popraviti podobo vodstva (mimogrede, kako lahko popraviš tako pi*****o?) in živali, ki bodo preživele le, če bodo prostovoljci pravočasno izvedeli za njih. Naslednji korak bo omejevanje prostovoljcev, zapiranje zavetišča in še večja samovolja gospodične T61. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če feb 16, 2012 5:42 pm

joj joj joj, kje mi živimo ... in res je - v tej prekleti Sloveniji, čim pogledaš malo globje, povsod samo sr... :bad: :dash: :shout:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 5:45 pm

mateja je napisal/-a:Ja, ampak zdaj se je njihov modus operandi lepo razkril: arogantna vodja, ki bi čimprej vse pobila, lažnivi piarovci, ki bodo ves čas mešali drek in se trudili popraviti podobo vodstva (mimogrede, kako lahko popraviš tako pi*****o?) in živali, ki bodo preživele le, če bodo prostovoljci pravočasno izvedeli za njih. Naslednji korak bo omejevanje prostovoljcev, zapiranje zavetišča in še večja samovolja gospodične T61. :(

itak, deja vu; ta tretji, če se ne motim. Pa žal pričakovan tudi
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 7:18 pm

Wrong! :fool: Zdej se je pokazalo, da smo imeli prav, da nam je jasno o čem govorimo, in da se je zgodilo še prej, kot smo se itak bali, da se bo.
Še Turka gospod brez uporabnega zrine nekam na rob propada (tiste tri občine mu bo pa ja že še prevzel), pa SLO v nekaj letih ne bo več imela problema z zapuščenimi živalmi... No, razen na obali, ampak kdo se bo pa na une luzerje v peskokopu oziral... :fool:
Kahljica, upam, da is ponosna nase! :good: Slika To ne bi uspelo nikomur drugemu, sem prepričana! Slika

Slika :dash: Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 7:29 pm

:girlsad: Žalostno, žalostno, žalostno, sramotno in za bruhat! :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 7:40 pm

Jaz moram pa nehat Andrejine komade poslušat. Pol ratam strašno žalostna in buljim kot tele v nova vrata, al žaba v lešnik al pa še bolj butasto in se sprašujem kdaj se bom zbudila iz teh morastih sanj... :girlsad:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 7:46 pm

Vsi, ki
...nam baje ni nič do živali in se namesto z živalicami ubadamo z nepravilnostmi pri izboru koncesionarja, s krajo logotipa... delamo zdraho, se prepiramo, kritiziramo, klevetamo...ne pustimo novemu vodstvu zavetišča se izkazat, mu ne damo časa...smo obsedeni...podli...bolni...zavistni...

bi morali tale poskus evtanazije treh mucov doživeti in komentirati zmagoslavno in privoščljivo, v stilu: A smo vam rekli!

Kako to, da namesto zmagoslavja eno tako hudo žalost tolčem? :girlsad: :dash:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 7:54 pm

:( :( :(

vsaj kdaj ... vsaj kdaj pa bi lahko dobro zmagalo nad zlom tudi v RL, ne samo v filmih ... vsaj kdaj .. vsaj zdaj :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:15 pm

Žalostno je to. Zgleda so 3 pozitivni prvi v vrsti stroškov, ki jih morajo zmanjšat. Če si takole razlagam, to pomeni da bodo po 30. dnevu vse živali strošek.

Za vse, ki obtožujejo kogarkoli, da se ukvarja z nepomembnim, me pa zanima kaj menijo o T61, ko ta ni potrebna? Po manj kot 48 urah upravljanja zavetišča je prva skrb ubijanje?

Eh...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:17 pm

Še ene dvakrat al pa trikrat al pa štirikrat se grem s Cure malo mučit, pol pa...

Slika

... gibat, matr gibat! Slika

Eh all ne zanašaj se na vest tistih, ki nočejo videt. Nič ne menijo, ker jim ni nihče povedal, kaj naj menijo...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:21 pm

Slika Slika Slika
[/img]
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:43 pm

Tudi jaz sem neskončno žalostna, besna, nemočna ... :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:47 pm

sleepy je napisal/-a:Eh all ne zanašaj se na vest tistih, ki nočejo videt. Nič ne menijo, ker jim ni nihče povedal, kaj naj menijo...

Najbrž jih zdaj inštruirajo, kako naj ublažijo dejanja Snage, češ: "saj vsi tako delajo".

Tole danes je bilo zelo grenko spoznanje glede uresničenih predvidevanj glede snage, glede ocene nekaterih človeških značajev in glede tega, kaj lahko pričakujemo v prihodnosti. Te tri mačke so rešili prostovoljci, koliko jih še bo prišlo, takih, kjer ne bo dovolj prostovoljcev zraven?
Očitno je v Sloveniji velikost ega vodje zavetišča obratno sorazmerna s skrbjo za dobrobit živali. Žal.

Je pa presenetljivo, da je ohola gospodična T61 v nekaj dneh postala ena bolj osovraženih oseb v Mariboru. Tako hitro celo Kanglerju ni uspelo. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 9:47 pm

jaz ne morem več spremljati strani MB zavetišča na FB ... čist sem že na tleh ... glava me boli, želodec, besna sem, žalostna, razočarana in ... predvsem tako zelo obupana, da se v Sloveniji lahko nekaznovano dogajajo take reči in nikomur nič! Pa ... ma ... eh :'( :'( :'(
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Če feb 16, 2012 10:43 pm

Breath in, breath out, breath in, breath out...ok, ne pomaga :dash: :dash: :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov