Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če feb 16, 2012 7:25 am

Re: Daj si duška

Hja :D Moji zadnji dve izkušnji z nepričakovanimi priporočenimi pošiljkami sta taki, da ena je bilo vabilo na razgovor na carino, druga pa paket, pa sem zavrnila sprejem. Zbunil se ni nihče, sem pa menda res povedala, da naslednjič bom postopala drugače. No, pa pejmo počasi po naslednjo nepričakovano priporočeno pošiljko, tokrat piše da iz HR :O pa da vidimo, kaj gre pa tokrat rado v tretje. Hehe upam, da ni bombra notri, al pa antrax al pa kaj takega ampak samo malo bolj obsežno pisemce iz izrezanih časopisnih črk (to tudi znajo, preverjeno) :D
v glavnem, če se v naslednjih nekaj urah ne javim, lahko začnete moje koščke okoli iskat, ki zna bit, da sem odprla kakšen paket posebnega presenečenja :D
Slika

Dobro jutro :greeting:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 7:31 am

oaza88 je napisal/-a:zgornje smeh-rolanje bo tistim, ki poznajo Leio, pa po možnosti še njeno mami, več kot kristalno jasno.... nisem jst to žleht!

Sej to! Za 10 kil se je zredila v zadnjem letu! ;) (ja, res, s 45 na 55, ampak vseeno :D )
all je napisal/-a:A nis ti Leia že parkrat pisala, da se ne moreš zredit? No, sem ziher da se ne boš. :P

Naši avtomati so tudi samo do 2 eur narejeni, pa še zanič sendviče imajo. :fool:

Ja, sej, se nisem mogla zredit, ko sem se hotla, zdaj pa ... ;) Pa pri nas so kar fajn sendviči, no :D
Ne, sej teža me res ne skrbi, ampak v končni fazi pri takih nakupih, ko si res lačen, pa ni priložnosti za normalno hrano, po navadi kupiš krneki, samo da je hitro in nafila želodček. Posledice takih nakupov se pa seveda pokažejo šele kasneje. In seveda se tega zavedam ;)
sansa je napisal/-a:Kaj pa jeste sendviče iz avtomatov? :fool: :negative: Drago, zanič, slabo za telo.
Probajte za en mesec izdelke, ki sem jih enkrat promovirala v "iščem - nudim - ..." (in so bili na prejšnjih licitacijah). Cenovno pridete skozi podobno kot s sendviči iz avtomata, kakovost vnešenih hranil je pa neprimerljiva.

Če bi vedela, da bom cel dan odsotna in ne bo časa za normalno hrano, bi seveda imela s seboj zalogo - nenazadnje svojo malico vedno prinesem v službo in to nikakor niso sendviči iz avtomatov.
Tako da zame včeraj tvoja ponudba v nobenem primeru ne bi šla skozi ;)
Sem pa že slišala precej pohval za tole zadevo, prijateljica, ki je imela večne težave s težo, težo brez težave ohranja.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:22 am

Jaz sem se pa navadila in imam skoz kaj s sabo ali pa dam v službi v hladilnik pa me počaka tudi za naslednji dan. Če prav vem kaj sansa oglašuje sem probala tudi tisto pa se nisem navadila, jaz sem pač narjena tko da mora bit navadna hrana. :D Zato pa pač zjutr v torbici v službo prvlečem skuto al pa zrnati sir, pa banano ali dve, kakšno jabolko al pa oreščke...mal smešn ampak men znese, plus da ne jem več svinjarij iz avtomata ali podobnih zadev.

sleepy javi se, sleepy javi se :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:47 am

Ja, saj jaz vedno nekaj takega tovorim v pisarno. Po navadi imam tudi zalogo v hladilniku, celo naš avtomat ima razne oreščke, ki so meni itak super rešitev :)
Ampak itak se zaloge sčasoma spraznijo, v službi ostaneš še ene tri ure po koncu delovnega časa, seveda nimaš nobenih normalnih kovancev (ker pod 5 centov tudi ne sprejema tale naš izbirčni avtomat :lol: ), cel dan nekaj okrog skačeš ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 8:54 am

Vem ja, tist je najhuj..k al si lačen al pa podležeš skušanjavam :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 9:22 am

Tale veter danes se pa ne heca. :yeey:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 9:33 am

zanimivo, zanimivo, človek se vsak dan kaj novega nauči in spozna.
Včerajšni dan je bil ena bolj hard lekcij, v plusu in minusu. Hvala bog (ali kdor pač že si), da lahko živim, spoznavam in se vsak dan učim. <3
A ni danes lep dan? Sonček je, vsi ljubljeni človeki so živi in zdravi, vse živali tudi. :sunny:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 9:35 am

še en za Cats: drži se, skala. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 9:49 am

Važno, da je več dobrega kot slabega in da je saldo pozitiven. :D :good:

Sicer pa en napotek:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 10:25 am

all je napisal/-a:Tale veter danes se pa ne heca. :yeey:

ja, krasen je. sploh, ker so nam pred bajto en šotor postavili (don't ask :dash: ) in imam večino časa občutek, da bo plahto samo odneslo v našo bajto.
pa dragi poroča, da so pri njih na šihtu popokale šipe ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 10:32 am

Na nekaterih odsekih avtoceste (sploh uni del okrog Brezovice) me je dobesedno prestavljajo levo-desno po cesti. :(
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 11:52 am

Ajej, punce, že vidim da boste morale malo k nam v šolo na burjo... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 11:54 am

joj sori, ne morm, da ne bi, ker se tko rolam, pa sploooooh ne morem nehat....
poznam nekoga, ki še veliiiiko bolj od nas ostalih težko čaka na jutrišnji petek....pa ne samo na začetek dneva, ampak še veliko bolj na pozno popoldne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 11:59 am

Duško, a lahko kaj narediš glede moje raztresenosti? :girlblush: Da ne bi več recimo 2x nahranila psa, ker sem pozabila, a sem prvič ga, pa da ne bi napačnih stvari spravila v hladilnik in druge spet puščala zunaj, pa da ne bi pozabila odprtih balkonskih vrat in luftala 10ur pri -5°C recimo? Jaz pa obljubim, da se vrnem v tozemski svet takoj, ko se prebijem čez konzultacije, ok?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 12:03 pm

Mačja mama je napisal/-a:Ajej, punce, že vidim da boste morale malo k nam v šolo na burjo... :lol: :lol: :lol:

a veš, da se mi je zdelo, da se boš oglasila ;)
sem že prej hotela omenit, da pač pri nas hiše niso narejene za takele sunke vetra in da tudi ljudje nismo navajeni nanje :P
kar pomeni, da pač pri nas šipe popokajo dosti prej kot pri vas, in me zdajle vse bolj skrbi, če so doma okna še cela ... :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 12:14 pm

Vi kar mejte svojo burjo. Ko mate na cesti 1cm snega, pa cela Primorska obstoji, ker noben vec ne upa na cesto. :teasing:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 12:18 pm

:goodpost: :mocking:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 12:35 pm

ja :goodpost: :D

Bi me pa zanimalo koliko na uro piha pri nas, ker če te veter kje na odprtem dobi, ti res kar malo pospeškov da. Pa zjutraj je ena na radio klicala, da tok veter piha, da se vozijo samo 30km/h. Kljub prevrnjenim smetnjakom in vejam na tleh, pa verjetno res nikoli ne bomo imeli primorske burje. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 12:40 pm

all, ne vem, kakšne so dejanske hitrosti, napovedane so bile od 70 do 90.
je pa ful hecno, ker se je pri nas povsod že skoraj stopil sneg - samo na dvorišču imamo kakšna dva centimetra "novozapadlega", ki ga je napihalo iz okolice :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 16, 2012 12:49 pm

Še zmeraj pa ne zapremo cest in letališč tako kot pri vas, če je 1 cm snega in ga veter malo napiha. Na Brniku je danes krizno stanje, poleti so odpovedani ker ne znajo spravit snega s steze ko piha... :lol: :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov